63213 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
104
0
2007. ápr. 1.

1973. augusztus 20-án a rendőrséget egy Isten háta mögötti tanyára vezényelték Travis megyében, Texasban. Amit Thomas Hewitt, a helyi vágóhíd egykori munkásának síri hangulatú házában találtak, az olyan vérfagyasztó volt, hogy az egész országot sokkolta és rémületbe ejtette. 33 megölt ember, 33 lemészárolt áldozat földi maradványait találták itt, sokak szerint minden idők legszörnyűbb, többszörös gyilkosságának helyszínén. Az áldozatainak bőréből készült groteszk maszkot viselő, láncfűrészét fenyegetően meglóbáló gyilkos a lapok címoldalára került, a "Leatherface" néven emlegetett hírhedt gonosztevő ügye óriási szenzáció lett: "A borzalom és erőszak háza - egy ország döbbenete - vérfürdő Texasban" - harsogták a szalagcímek. 1973-as valódi felvételek!!

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
meg nézném hogy csinálták a vissza játszást :D
thumb
Nem lehet tudni, h a vágóhídnak mi volt a hivatalos neve?
thumb
Egyébként vannak filmek amelyek szó szerint lemásolják egy sorozatgyilkos életét, ilyen például a Gacy című film. És ha valakit érdekelnek az ilyen psyhopata gyilkosok azoknak érdemes lenne felnézni a http://www.sorozatgyilkosok.hu/-ra. Hogy ne itt osszák az észt a hülyeségeikről.
thumb
Ed Gein halott, bárki mást mond az egy tudatlan segfej.
1984. július 26-án hosszú betegeskedés után halt meg rákban. A plainfieldi temetőben, az anyja mellé temették el. És börtönben halt meg úgyhogy elkapták. Ed Gein háza meg leégett.
És thomas hewitt nem létezett. Aki azt állítja hogy létezett az egy tudatlan barom.
Ed gein házában talált "holmik":
* Four noses
* Whole human bones and fragments[15]
* Nine masks of human skin[16]
* Bowls made from human skulls
* Ten female heads with the tops sawn off
* Human skin covering several chair seats
* Mary Hogan's head in a paper bag[17]
* Bernice Worden's head in a burlap sack[18]
* Nine vulvas in a shoe box[19]
* Skulls on his bedposts
* Organs in the refrigerator
* A pair of lips on a draw string for a windowshade
* A belt made from human female nipples
* A lampshade made from the skin from a human face
Ez nem hiszem hogy két nőből származik... Egyébként érdekes hogy mennyi ostoba ember él a földön aki még azt is beveszi hogy a Cannibal Holocaust az valóban megtörtént, meg hogy tényleg létezett egy latherface aki csak úgy megölt 5 embert ráadásul nem kapták el és a háza azóta túrista látványosság. Emelett ambari börből készült maszkot viselt mert börbetegsége volt... És mi az hogy egy cikket "betiltanak". Amerikában, egy sorozatgyilkosról, akit ráadásul nem is kaptak el. Nehogy már az emberek tudjanak róla...
Eccer láttam egy házat ami pont úgy nézett ki mint "az utolsó ház balra" című filmben, le is fényképezkedtem a haverokkal és kiderült hogy tényleg az és turista látványosság. A ház tulaja boldogan mesélte hogy hány ember halt meg azóta ebben a házban és milyen jó hogy a padlóból meg a falakról már nem lehet lemosni a vért és a dög szag is teljesen belepte. Remek kis túra volt annyira boldog vagyok hogy még egy baromságot tudok tovább adni az elkövetkező degenerációnak.
thumb
Na akkor most szépen odaba...unk az össze hülyegyereknek, akik, azt hiszik, ez igazi. Ez egy FAKE videó, másfelől több ezer cikk létezik arról, hogy az eredeti gyilkos Ed Gein, de úgy látszik egy filmnek némelyek több hitelt adnak. Mellesleg nem igaz történet, hanem igaz történet inspirálta. Nem mind1. Na akkor rátérek a lényegre. A legelső Texasi láncfűrészes film 1974-ben készült(http://www.filmkatalogus.hu/A-texasi-lancfureszes-meszarlas--f11866), a 2003-as ennek a remake-je, de az fel is van tüntetve a borítón. a naaaaaaagy méééészárlás a film szerint 1973-ban volt a 2003-as remake szerint, és nem mellesleg mit is mondanak a film elején? Hogy valami 30 évig porosodtak az ügy aktái, meg a többi. Ööö, ehhez képest 1 évvel az állítólagos gyilkosság után frankón elkészült a Texas Chainsaw Massacre széria legelső része. Vicces, nem igaz? Na császtok.
thumb
mypaparazzi azt az oldalt ahol olvastad ezeket a mészárlásrol meg a házrol linkeld már be mer nemtalálom sehol . rendes linket rakj be hogy eltudjam olvasni .
thumb
mypaparazzi köszönöm a válaszaidat . azt nemtudod véletlenül hogy a ház még ma ál a hején ? megadod az msn címed . ot beszélünk róla bövebben
thumb
travis counyt texas a megye neve, fehér volt és kopott a ház, annyit tudok hogy közel a kukoricáshoz meg a elhagyatottsághoz, http://www.newspapers.com/ tessék ! én nem hazudok !!!
thumb
mypaparazzi azt a cikket linkeld már be nekem lécives mer neten nemtalálom léccves 1 linket rakjál be kössz . am a láncfűrészes texasban meik megyében élt ? és hol van a háza ? hogynéz ki a háza ?
thumb
The Texas Chainsaw Massacre - The Shocking Truth (1/7) nézétek meg plainfield cemetery ez a texasi temetö ezt is nézétek meg és vanot egy régi cikk !!!
thumb
Sally Hardesty álitolag Ez volt a lány igazi neve az egyetlen tul élő amugy nem tudom melyik csatornán az nem kérdeztem de 1974-ben tuti !!! És ed gein miért tartozik annyira Tomas hewitt hez???Annyi biztos hogy most olyan 60 éves lehet kitudja merre lehet van egy ujság cikk ez egy oldal Texas newspaper be irod és a legelsö az be írod hogy 1974-1973 a dátum meg minden és kiadót egy párat kutakodtam meg minden és megtaláltam azt a cikket nézzétek meg !!! Mert máshol nincs fent mert betiltoták a ház még mindig ott ál Texasban a haverokkal tervezük hogy ki megyünk és készitünk egy felvételt a házrol hát ha csak még mindig ott van !!! Ecer megtaláták de az egyik tesvére képes volt magát megcsonkitani és igy nem tudták melyik az igazi és igy a eredetit elengedték a másikat pedig meg gyilkolták töbször probálták elkapni még se sikerül szerintem a halála napjáig szabadon lesz ne hogy eccer Magyarországra tévedjen !!! ha még meg tudok valamit irok sziasztok !!!
thumb
am azis igaz hog lánfűrészel gyilkolt . és azér viselt bőrmaszkot mer bőrbetegsége volt . így nemvolt ojan mint a többi ember ezér ölt . am a hewith ház a mai napig ál túristalátványoság . ké nincs neten róla
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
thumb
2:31
Death Race
2008. jún. 14.
thumb
1:06
Punisher: War Zone
2008. jún. 14.
thumb
1:38
Quarantine
2008. jún. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!