4466 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
9
0
2010. ápr. 23.

Kaliforniában az orvosi célú fogyasztás törvényes, a modell működhet
szélesebb körben is.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
És igen.... Az Alkohol méreg és haszontalan a Marijuana meg nem véletlenül a világ leghasznosabb növénye! ;)
thumb
Barmok! Az alkohol is kábítószer! Sőt a Top10es listán az Alkohol az első a sima cigi az 5ödik a marjuana a top 12ben sincs benne 0 halálozási aránnyal. Ideje legalizálni!!!!!!!!!! Legalább papír,olaj,textil,gyógyszer és még sok más iparban lehetne hasznosítani! Nektek akiket a Média elvakított a Marijuana-ról kialakított tévhit.IGYATOK! Ha az Alkohol legális akkor ez miért ne lehetne??? Ennek legalább haszna is van nem úgy mint az Alkoholnak annak egy haszna van több millió embert nyír ki évente! -.-
thumb
Ez komoly? Ezzel szerintem nem sok segítséget nyújtottatok a hazai törvényalkotásnak... Az "ülök a konyhámban és de tekernék egyet" embereknek meg még kevesebbet.
Szóval: nem "kábítom" magam, Ti se tegyétek ezt másokkal, ez is vízió marad...
thumb
Fújhee. mi ez a szar? Szerintetek csak betegek használják mi?.. meg otthon termelhetnek? Istenem,hát mi ez ha nem legális drogtermelés a piacra? Építsük le az embereket ezaz.. én is füveztem már,de semmi jó nincs benne..
törölt felhasználó
Köszi TASZ h kimentetek füvezni kaliforniába az adó 1%omból.. Nah mind1, végülis szép cél ez, ha nem is oly fontos mint sok más földbetiport szabadságjog..

Csakhogy a cím megtévesztő.. a riportfilmnek semmi köze a mostani legalizációs törekvésekhez.. jó lenne ha élesen elhatárolódna a kettő.. mert ami itt elhangzik a filmben, azzal teljes mértékben egyet tudnék érteni.. de azzal nem, hogy egy kalap alá vesszük az élvezeti célú felhasználással.
thumb
Azt azért érdemes tudni, hogy bár csak orvosi receptre adnak el füvet, de ilyen receptet beszerezni Kaliforniában kb. olyan nehéz, mint Magyarországon mozgássérült igazolványt. Szóval csak annak nincs aki nem akar! Emiatt a bűnözés nem lett nagyobb, igaz nem is szorult vissza.
thumb
renhoek: hát ez az. A Fideszben ezt abszolúte nem bírom, hogy ilyen hülyén állnak ehhez a kérdéshez. Lehetne már annyi tapasztalatuk, hogy minél jobban tiltanak valamit, az emberek annál inkább csinálják. Rengeteg pénz elmegy a fű üldözésére, holott azt a pénzt komolyabb bűncselekmények felderítésére, megakadályozására is használhatnák és nem utolsó sorban egy minden más szempontból törvénytisztelő polgárt nem hurcolnak meg amiatt, mert elszívott egy cigit.
Attól, hogy valaki elszív egy spanglit, vagy akár rendszeresen szívja, nem lesz rosszabb ember, olyannal szemben meg végképp, aki ugyanilyen intenzitással fogyaszt alkoholt. Az meg megint csak egy általános tévhit, hogy a fű belépő a keményebb drogok világába. Hihetetlen, hogy 2010-ben még mindig itt tartunk. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas bevétele lehetne az államnak, ha legalizálnák legalább olyan szinten, mint Hollandiában.
thumb
A maffia-lobbi nem engedi, hogy kikerüljön a kezükből ez a piac.
thumb
Nah ilyen itt nemlesz az tuti ... Fidesz mégjobban meg fogja szigorítani az egészet, és még ha egy slukkot is szívok valakinek a cigijéből, bezárnak 10 évre az tuti. Nemlesz elterelés meg ilyesmi. 1-2 éve nem szívtam, és nem is tervezem, de nemértek egyet a drogként megítéléssel, mikor az alkohol és a cigaretta 1000x több áldozatot szed és károsabb is. Ezen kívül a halálos betegeknek miért ne engedjük meg? Gyomorrákos nagypapámnak aki 1 évig haldoklott... Állandóan hányt, hányingere volt, és súlyos fájdalmai ... :(
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!