3502 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
33
0
2007. máj. 8.

Szép lassan...

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Amely remekül leirja az alkoholizmus három fokozatát: alkoholistává válás (nincs fizikai leépülés) több éves intenziv alkoholizálás (akár még stimulálhatja is a sikeres életet) majd a visszafordithatatlan idült korszak, amely szörnyü, évekig tartó haldoklást jelent
thumb
Ezzel együtt nem baj, ha látunk ilyen lerettentő példát. Megjegyzem a nő 20 különbséggeg van lefotózva a kétfelvételen, az első kép érettségi kép. valószinü az ő életkörülményei felgyorsitották a leépülést, de az is igaz, hogy maga a szer idézi elő ezt az életkörülményt. Szerencsés keveseké a kiváltság, hogy jólétben lőhessék magukat. Az alkohol romboló hatása valóban majd ilyen brutális, kár hogy arról keveset beszélünk. Ajánlott olvasmány: Alkoholisták titkos kézikönyve
thumb
És tartom, hogy nem nagyon van olyan drog, se legális, se illegális, ami önmagában(tehát ha normálisan étkezik mellette aze mber, meg nem kap el mindenféle betegségekt a szennyezett tűk miatt, stb.) így leépítené az embert - vagyis egy kivétellel, talán az alkohol hosszú-hosszú éveket alatt, de ahhoz is a megfelelő ember kell, lásd fentebb.
thumb
És ez a különbség nagyon fontos, mert meghatározza a dologhoz való hozzáállásunkat. Tehát a szert objektíven kell kezelni, és ítélkezni fölötte. Ezek meg ezek a hatásai, ennyire meg ennyire káros. De ha egy szerhasználó van olyan botor, hogy reggeltől estig csak tolja magába, meg elhanyagolja közbe magát, nem eszik, keveri mindenféle mással, mindegy, csak kiüsse magát, nos az a szerhasználó magatartásának a hibája, és nem az egyes szereké. Minden szert, lehet ember módjára használni.
thumb
Erről van szó adorján. A körülmények nagyon sokat számítanak. Az ember tönkreteheti magát akár drogokkal vagy alkohollal is. De nem az alkohol vagy illegális drog tette tönkre az életét, hanem ő maga (részben) ezeknek a szereknek a segítségével. Tehát nem úgy kell ezt elképzelni, hogy az ártatlanság mintaszobra véletlenül gonosz droghoz nyúlt, és rászokott, mert az olyan dolog, hogy mindenki csak rászokik, és aztán huss, tönkre is ment teljesen.
thumb
Sokat számit, hogy a szerhasználó milyen körülmények között használja, ez a nő prostituált lett. A crack egyébként mo-n nincs nagyon forgalomban állitólag, de piszkos, szar speeddel nagyon sokan lövik magukat, az sem sokkal jobb.
thumb
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.nwsmf.org.uk/images/images2/roseanne_small.jpg&imgrefurl=http://www.nwsmf.org.uk/english/drugs/crack.htm&h=325&w=560&sz=28&hl=hu&start=2&tbnid=_gj7ysGirulpiM:&tbnh=77&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Dcrack%2Beffect%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dhubr />"How can crack effect on you" -egy angol nyelvü olvasmány a témában.
Ezeke szerint a videón szereplő floridai hölgy 20 éves crack és heroin használata után jutott ide. Nyilván ez egy szélsőséges eset.
thumb
Az a baj SZVSZ, hogy manapság már az a ciki ha nem probáltad. Erre a területre is probálják kiterjeszteni azt a gondolkodást, hogy "mindent ki kell probálni". Addig nem is mondhatsz véleményt... Pedig teljesen egyértelmü minden...
thumb
A videon bemutatott arc tipikusan metanfetamin, esetleg kokain(származék) hosszútávú használata során alakul ki. A 70-es évek amerikájában a benzedrint szedő háztartásbeli feleségek néztek így ki egy idő után. Csontsoványak voltak és kényszeresen takarítottak. Az ilyen adrenerg-rendszerekre ható agonista szerek teljesen más hatásmechanizmus mentén rabolják ki a szervezetet mint az opiátok. Egyébként a 90-es évek elejének Fogyi-tablettája is képes ilyet művelni tisztes háziasszonyokkal.
thumb
Szerintem az egészben nem az a lényeg,hogy milyen lesz az ember arca,hanem az,hogy tönkreteszi a saját életét,és a szeretteiét az,aki ezt műveli magával
thumb
Ezt a crack csinálta a nővel. A cracknek brutális romboló hatása van.
thumb
Majd pár évtized múlva kell megnézni őket... meg hazai celebjeinket... mert ők is ugyebár.
Én egyébként lsd-n, és mariskán kívül a füvet próbáltam ki, egyszerűen beszari vagyok hozzá. Félek, h mit tesz a szervezetemmel (nem attól tartok igazán, h rászokom), hanem, h elvesztem a kontrollt. Ennyi.
thumb
Engem ez az átalakulás inkább az anorexiára emlékeztet... mármint, h a nő szép lassan csontig fogyasztotta magát. Egyébként én sem hiszem, h ez elrettentő lehet a legtöbb ember számára, de azt se kellene megmagyarázni (Homeless), h a heroin jó. Azért érdemes megnézni pár rockert, akik évtizedek óta nyomják a cuccot, h hogy néznek ki (Keith Richards), aki még apját is felszippantotta. Az újságokban hozzánk eljutó képek annyira retusáltak, h egy cameron diaz-on nem fogja senki látni, h pl. koxozik
thumb
A heroin az idegsejtek falát a sejthártyát gyengíti, majd föloldja, ettől lesz sokkal érzékenyebb egy függő. Sokkal finomabb dolgokat megérez, csak mint mindennek ára van. Másik:Mint köztudott az idegsejtek hosszú életűek és elkísérnek bennünket életünk során. Ha elpusztiltja a sejthártyát a heroin, az nem fog újra kialakulni. Tehát nincs gyógyulás, csak tünetmentes állapot. Ha valakinek levágják a kezét nem nő vissza, csak beheged a seb. Sajnos nem sokszor kell kipróbálni, hogy valaki föüggő le
thumb
Amúgy meg engem biztosan nem untatsz:)
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
0:49
Deszkás kutyu
2008. nov. 29.
thumb
2:40
TITANIC? 4 oktáv lol
2008. nov. 29.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!