4510 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
9
0
2013. ápr. 30.

26 évvel ezelőtt meghalt a 9. évfolyam 3-mas osztályának egyik közkedvelt tanulója, Misaki. A diákok azonban annyira szerették őt, hogy nem akartak megválni tőle ezért a ballagásukig eljátszották, hogy Misaki még köztük van, Az igazgató még azt is elrendezte, hogy az ő széke is ott legyen a ballagáson. Aztán egy osztálykirándulási képen feltűnt a fiú alakja. Ezt követően minden évben eggyel kevesebb pad volt az osztályban, tehát az osztály létszáma eggyel növekedett. Minden évben, mikor ez megtörtént hónapról hónapra meghaltak az osztály tanulói vagy a Yomiyamában élő családtagjaik. Az osztályfőnök is veszélyben volt. Aztán rájöttek, hogy ez azért van, mert az előző évben elhunytak valamelyike visszatér és beépül az osztályba. Még ő sem tudja magáról, hogy halott, saját emlékei, érzései és teste van. 15 évvel a történet előtt azonban a csapás, a hármas osztály átka hirtelen abbamaradt egy osztálykirándulás után. Ez azonban egyszeri alkalom volt, a csapás utána folytatódott minden évben tovább. Az osztály végül azt a megoldást találta, hogy valakit nem létezőként kezelnek, hogy kizárják a plusz ember okozta létszámnövekedést. Bár ez a módszer csak 50%-ban járt sikerrel.

A történet évében Misaki Mei a láthatatlan, nem létező személy. Az osztályba azonban új gyerek érkezik, Sakakibara Kouichi. Ő nem tud az osztály átkáról ezért barátkozni kezd Misakival, Így az osztály kénytelen lesz őt is láthatatlanként kezelni. Közben kiderül, hogy a könyvtáros, aki az egykori hármas osztály osztályfőnöke volt évről évre vezeti a hármas osztály listáját és mindig odaírja, ki volt a halott, az ugyanis eltűnik az év befejezte után., a tanulók pedig nem is emlékeznek rá, hogy az osztályukba járt. Viszont abban az évben, mikor a csapás abbamaradt, nem derült ki, ki volt a halott. A csapás azonban, hiába kezelnek nem létezőnek két embert is, nem marad abba. Így végül Misakit és Sakakibarát is újra élőként kezelik. Az osztályból egyre többen halnak meg, és kiderül, hogy Sakakibara édesanyja is azért halt meg 15 éve, mert a testvére, Reiko a hármas osztályba járt, így ő, mint családtag veszélyben volt. Reiko segít Kouichi-kunnak és barátainak felkeresni egy régi osztálytársát, aki 15 évvel ezelőtt megállította a csapást. Ő azonban nem emlékszik rá, mi történt, csak arra , hogy az osztálykirándulásukon történt és hátrahagyott valamit, hogy a többi hármas osztály is megállíthassa a csapást. Sakakibaráék lázas kutatásba kezdenek a hármas o. régi termében és egy videokazettára bukkannak, mely szerint a csapás csak úgy állítható meg, ha a halottat megölik. A fiú, aki a kazettát hátrahagyta véletlenül ölte meg az egyik osztálytársát, akinek hamarosan eltűnt a holtteste és senki nem is emlékezett rá. Ezért nem derült ki, ki volt a halott abban az évben. Nem sokkal később az osztályfőnök helyettes- az osztályfőnök ugyanis korábban öngyilkos lett- bejelenti, hoyg osztálykirándulásra mennek. Mégpedig oda, ahol a 15 évvel ezelőtti osztály is volt. Ott azonban már az első éjszaka kitör a vérfürdő, a tanulók egymást ölik halomra, mert Akazawa-san barátnője lejátszotta a kazettát az osztály előtt.

2
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Szerintem Mei nem lehet a halott...
thumb
Bocsi, nem írtam oda, Akazawa-ra gyanakszom. Amúgy meg, hogy lehet az, hogy 1 tanulóval több van és 1 paddal kevesebb ?
thumb
Szerintem a barna hajú csaj a halott, ez lenne a legváratlanabb fordulat szerintem, és az eddigi horrorfilmekben / animékben amit láttam ez elég nagy klisé.
thumb
Köszi a feltöltést.
thumb
egyet értek shinigami rosette szerintem is
thumb
köszi:)szerintem egy olyan lesz a halott az osztályból akire nem is számítanánk.
thumb
Köszii a feltöltést:) Szerintem Mei a halott ,de ez csak egy tipp
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!