54599 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
64
0
2017. máj. 13.

Fordította: Bromsie, Beriel

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Mi? MIII?!! Nemár,miért mindig ilyen helyzeteknél kell abbahagyni...na mindegy...FOLYTASSUK XD *-*
thumb
Jajj pont a legjobb résznél kell abbahagyni *o* Köszi!!
thumb
Azta ez nagyon epic volt!!! *-*
Egyszerűen ez az anime tökéletes!!!! <3
thumb
már idegbajt kapok ezektől a befejezésektől XD
thumb
SHICHIBUKAI NYITÁS! (shichibukai.gportal.hu)
Unalmas nyár áll előtted? Túl sok időd akad és nincs mit csinálnod a szünetben? Nem irigyellek. És hogy miért nem? Mert a shichibukai.gportal.hu -n nevelek!
Oldalunk egy kitűnő Anime és Manga Nevelde, ahol kedvenc animés karaktereidet nevelheted, akik immár a szívedhez nőttek. Számos élvezetes lehetőséggel, izgalmas játékkal, kidolgozott tartalmakkal és sok-sok képességgel vár Mindenkit idén nyáron is a Shichibukai Anime és Manga Nevelde!

Karakterfoglalás: június 16. (péntek) 18:00-tól
Karakterkérés: június 17. (szombat) 18:00-tól
A nevelés kezdete: június 18. (vasárnap) 14:00

Gyere és látogass el oldalunkra! Bújj kedvenc karaktered bőrébe, és válj Te a legerősebbé!
shichibukai.gportal.hu
thumb
Naomi-Chan
Ne haragudj, nem tudom hol és milyen formán olvastad a mangát, de egy csomó hibás dolog van abban amit leírtál és nem a helyesírási hibákra gondolok.
Csak egy példa. Grisha első felesége nem volt eredeti titán, csupán királyi leszármazott volt. Mint ilyen, neki képességében állt volna irányítani az ősi titánt, de rá is érvényes volt az első titán akaratának átka így neki is kettős személyisége lett volna ha megkapja az ősi titánt. Egyébként ő is olyan volt mint a népe, mégpedig, hogy csak az ő fajtájuk képes titánná alakulni. (tudom, hogy nem feltétlen a legjobb kifejezés az ősi titán, de nekem így tetszett)
thumb
SPOILER!!!
Az itt hozzászólóknak szinte igaza van.
Az 1. Titán egy nő volt, akit Ymirnek hívtak(aki elvileg mar meghalt!!!). Ő az erejét a sátántól kapta, annak érdekében, hogy megvédje népét.
Miután meghalt Ymir, az erejét 8(9) embernek átadta.
A Jaeger család leszármazottai birtokolták a titán erőt. Eren apja egy bizonyos erőt adott át annó Erennek az apja, és ekkor ette meg a saját apján, mert elvesztette az irányítást a titánja fekett.
Azt téves, hogy Historiának lett volna ereje és azt vette el Grisha apja, ugyan is Historia féltestvérének Friedanak volt olyan ereje, amivel irányítani tudta a titánokat, és ezt az erőt vette el , és adta át fiának.
A falak pedig (elvileg) az eredeti titán falu volt, ahol az abime játszódik, de mint már tudjuk van a falakon túl is egy falu, ahova elmenekültek. Ilyen az Ackerman család is, ők nem menekültek el, hanem maradtak.
Zeke(majom titan) Eren féltestvére aki Grisha 1.feleségétől van, aki eredeti titan , csak elvesztette az eszét és mindless titan lett. (Ez a nő az aki megette Eren édesanyját.....)
thumb
Ja, és a következő vagy az azutáni részben, Zeke szétkapja a Páncélos titánt mint a büdös szart !:D
thumb
Birobbarbi


SPOILER!!!!Főleg, hogy Ymir és Historia története lesz az érdekesség. Historia királyi gyermek, megtalálja azt hiszem az apját aki elmondja neki, hogy Eren apja mit tett és, hogy Historia képességei Erenben vannak. Eren apját pedig Eren saját maga ölte meg. Zeke, Eren féltestvére amúgy a szőrös, beszélő Titán és ő irányít mindent. Nagyon kusza az egész, a királyi család csináltatta a falat a Titánokból, mert az ő képessége is az volt, hogy irányítsa a többi agyatlant. Cakk-pakk ennyir tudok most hozzáfűzni, a lényeget nem lövöm le.
thumb
PMilan: mekkora szerencséd, hogy nem az ágyban fekve nézted xD
Mado: én is ezen filózom :s
Angeliclife: szerintem Eren és Ymir is egy faluból származnak, de mivel az elején még nem láthattuk Ymir-t, így csak következtetni tudunk... mert ugye ők nem vörösek, azaz bőr borítja őket, nem úgy mint Reiner-t, Berthold-ot és Annie-t...

Egyébként szerintem a titánok titka az, hogy a szívükre kéne célozni, vagy az ilyen nagyobbaknak a szívét kéne eltalálni oszt elporladna az összes kölök titán is xD Mert nem létezik, hogy egyfolytában szaporodnak vagy mi, meg 600 ugyan olyan kinézetű titán van x.x Ez az én hipotézisem :D
thumb
baszki ilyen befejezést
thumb
Én azt feltételezem , hogy a titánokat egy másik nép/ország hozza létre , az alapján ,hogy, a második világháborúban is próbáltak szuperkatonákat létrehozni , az agymosás meg általános eljárás volt a tejhatalomra vágyók számára ( pl. Náci birodalom) .
Szerintem az Attack on Titan ihletet merit az Első Világháború és Második Világháború-ból .
thumb
Naruto1213231214 Egy anime epizód elkészitéséhez 150.000-300.000 USD szükséges, amit időbe telik összeszedni .
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!