45393 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
51
0
2017. máj. 28.

Fordította: Bromsie

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
@Teletha
Hát baszodjál már meg mi a szarért kell ilyeneket spoilerezni? Vagy ha már ennyire akarod akkor írd ki nagy betükkel, hogy SPOILER. Most mér? Ráadásul egy ilyen Nagy spoilert elmondani, ezzel most teljesen elvetted az élményt. KÖSSZ.
thumb
SHICHIBUKAI NYITÁS! (shichibukai.gportal.hu)
Unalmas nyár áll előtted? Túl sok időd akad és nincs mit csinálnod a szünetben? Nem irigyellek. És hogy miért nem? Mert a shichibukai.gportal.hu -n nevelek!
Oldalunk egy kitűnő Anime és Manga Nevelde, ahol kedvenc animés karaktereidet nevelheted, akik immár a szívedhez nőttek. Számos élvezetes lehetőséggel, izgalmas játékkal, kidolgozott tartalmakkal és sok-sok képességgel vár Mindenkit idén nyáron is a Shichibukai Anime és Manga Nevelde!

Karakterfoglalás: június 16. (péntek) 18:00-tól
Karakterkérés: június 17. (szombat) 18:00-tól
A nevelés kezdete: június 18. (vasárnap) 14:00

Gyere és látogass el oldalunkra! Bújj kedvenc karaktered bőrébe, és válj Te a legerősebbé!
shichibukai.gportal.hu
thumb
Annyira ki van a F**** azzal, hogy bárhova nézek mindenhol spoiler van ezzel az animével kapcsolatban nem hiszen el, hogy mi a szarért jó,hogy leírja az egész szájba tekert történetet az ember... Fuck this
Rendkívül sokat elveszt nekem az élményből és ezért nem lesz már sajnos akkor kedvencem min az előző évad, mert a sok debil le lőtte. Köszi...
thumb
Bocsánat a fogalmazásért de bazi jó, hogy épphogy belepillantottam véletlen a kommentek közé és már az első sorból egy rohadt nagy spoiler köszön vissza...Amúgy köszi a feltöltést!
thumb
Itt nem azzal van a baj, hogy "unalmas"... Nem folytonos Epic harcra vágyunk, vagy legalábbis én személy szerint.

Egyszerűen csak Információkra. Ezt írtam korábban is, hogy egyre több a kérdés, de semmi válasz. És már mindjárt vége a 2. évadnak.
thumb
Nem hiszem el, hogy Eren normális emebri módon, kirohanások nélkül gondolkodik ! <3
Köszi a feltöltést!
thumb
Köszi! Szerintem meg jó évad:) kevésbé pörgős, de legalább picit alig várom a kövi részt..:d.. bár most picit húzzák.. a dolgokat és attól félek, hogy több rész lesz a "unalmas" mint a harc.. :/ megnézném Reinhardékat akció közben.. azért Brenholdt (bocs ha rosszul írom) is csak..átalakult..füstölt..és annyi..mikor kb a legnagyobb.. (hacsak nem nagyobb nála a "Majom" :o
thumb
De szerintetek ymir lesbi???
thumb
@TheTisztaszesz. A majom azaz Beast óriás, Eren féltestvére, a bátyja, aki az apja előző kapcsolatából származik. Az óriás a faluban a háztetőre borulva, tényleg Conny anyja. Valamint az apja is óriás. Hétköznapi fajta óriás.

Mellesleg ne nyafogjatok. Valami megcsinálta ezt a részt, ergo dolgozott vele. Még, ha unalmasnak is tartjátok, ne fikázzátok le, amivel más olyan sokat dologzott. Örüljetek, hogy van mit néznetek.
thumb
Szerintem nézzetek Dragon Ball-t. Ott folyamatosan ütik, verik egymást, a történet halál egyszerű, így hát nincs is szükség felesleges gondolkodásra. Számotokra időpocsékolás egy ilyen nagyszerűen felépített és kidolgozott történet követése.
thumb
Nos röviden szerintem az edigi információkal egysítev szerintem 1 másik ország emberei a reiner emg a bethold illetve az annei illetve a majom pofa eren meg tiszta hülye mint álltalában.
Nos szerintem a 2éavd befejezése abbó lfog állni hogy lesz még 2harcjelenet a maradék emg ilyen beszélgetős lesz amúgy ha a mangát követik akkor még a 3éavd eleje is ilyne lassan beszélgetősen indulamdj és úgy a közepe felé fogmajd válaszokat kapni az animés.
thumb
Viszont az igazi kérdés az.. hogy MÉGIS HOGY A FRANCRA HALT AKKOR MEG MARCO?!
thumb
Köszi a feltöltést!! Én is sajnálom, hogy ilyen "unalmas" részek vannak, de szinte biztos, hogy a következő részben lesz akció is. Egyébként is az Animések akár 1 részbe is képesek nagyon sok résznyi anyagot belepaszírozni. :D
thumb
Köszönöm a fordítást :) :3
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!