Balázs cikizi Kozsót

Feliratkozom
Ruti
11 videó
1550 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
14
0
2006. okt. 21.

Sebestyén Balázs(a Balázs show műsorvezetője)
még viva-s korszakából maradt emlékek!!

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
egy interjúban(nem régen )balázs azt mondta hogy már megbánta a hülyeségeit
törölt felhasználó
hát én ebböl a videobol nem halok semmit:S
thumb
Mellesleg nálunk nincs a Tv műsoroknak jelentősége van közös vacsi,kirándulás játék meseolvasás a Tv akkor a DELTA,Annáról mesék,Ablak ,WALT D.mesék és a zenéről szólt,nem volt benne sex ,hábórú vér verekedés erények,minták szigor és jobb emberek,példákminták lettek,családok béke.boldogság vitámság.
Mi akkor és ma se hiányoljuk az azótai szellemi mocskot ezt a táplálékot se újság,se Tv szelektáljuk a műsorokat, és mindent amimegrontja a lelket,az embert,tökéletesen megvagyunk megvoltam
thumb
Én a Kozsónak köszönhettem sok szép évem szerelmeim,a fiuk hatására nálunk nem mocskolódtak vagánykodtak se verekedtek tárágákodtak,intelligen szép tanult fiúkróllévén szó segítik szüleik,barátnőjüket dolgosak udvaroltak,randi hazakísértek,adtak a körítésre magukra így évekig ez a láng nem hunyt ki,azóta sem velük.
Remélemez még visszatér a nevelés és a szokásrendszerbe és több boldog gyermek,sikeres kapcsolat házasság minőségi ember lesz ki értéket képvisel,s ez a fordulat visszatér a Tv-be.
thumb
Én szeretek,tisztelek elfogadok minden embert és mindannyiunk rákényszerül valahol valamikor,hazudni olyan maszkot mutatni és felvenni szerepet játszani valamiért,akár a munkába férj gyerekei előtt,főnöke a külvvilág elött ami nem ő,nemis volt nem lesz, de a környeztének ez kell így fogadják el ha vetít adja a janít,és tudom nem jó nemértenek eggyet vele teher látszik a mimikán,arcukon a nyomás,és hogy családjuk ,gyerekeikmindezektől távoltartják.
thumb
Ha nemlenne a csőcselék és a szeméthegyek piaca,amiaz emberek minőségét,tartalmát intelligenciáját jelzi mint érzelmi,értelmi téren,ti mi a vevők,hallgatók fogyasztók,ha nem ez hozná a sok zsét db-szám mutatók nem ezt adnák,ha nem lenne igény rá,ez a szükséges rossz,de muszáj,kell.És ugyanez ami bent ugy kint jelzi a műsorszerkesztők a fejesek politikai befolyás reklámpiac behatását és összetételét,a lélekből árad amilyen a Tv ,olyanok ők=lelkük a természetük.Nemirigylem őket amit vállaltak
thumb
Senkit nemszabad azonosítani a munkája a réhuzott se vállalt muszáj szerepekkel,azt amit ott a képernyőn,tv címlapokadnak akár évés,riporter zenész,színész üzletember pornós lány, én tudommit gondolnak erről és elzárják pont ez elől társuk,gyermekeik szeretteik ez mekkora teher naponta,és dabent otthon családi körben egész más emberek mindn emberbe a dolgok mögé kell látni,a fal a látszat mögé a valódit az igazságot keresni szeretettel megérteni,ők se rosszabbak senkinél.
thumb
Megítélésem szerint senkit nem szabad sem külsőségek alapján se nnét a tóloldalról megszólni,mivel senkit nemszabad azonsítani a vállalt,rákényszerített muszáj szerepekkel ami a munka megélhetéssel jár.
Mindenkibe ott az érzelem,az értelem a kmojság és szívből sajnálomhogy a tv,rádió bulvár a mocsok,szemétség ökörködjünk verekedjünk gyepáljuk,mocskoljuk bántsukegymást és az erkölcstelenségre szabta műsorait erre tanítja a népet,meg atörvényhozók,és tudom sokukközül apák anyák szomoruakezért
thumb
A médiába és a zene filmiparban Zene,Színház,mindenki aztadja ami épp kell,én tudom hogyBalázsnak is van komoj,határozott érzelmes-lírai énje,amit a párkapcsolataiban szülei,munkatársaval való viszonyában gyakorol,ez műsoraiban mint hozzzászólásait családügyek,szerelem viták és nevelés az értelmi,érzlmiintelligenciája azért megnyilvánult messze bármej szakember és a Claudia,Mónika, jakupcsek felett ebben jobban szerettem ez jobban ment neki jobban paszolt az egyéniségéhez.
thumb
Ez egy seggfej!!!
thumb
Kozsónak ? Szíve ,lelke ?!?! :D Így adja el magát ! Egy bazi nagy köcsög !!
thumb
igaza van. ő már a takony szar fejével akkora ember volt hogy leolthatta a kozsot. annak legalább szive, lelke van. meg nem egy szar kis műsorvezető.
törölt felhasználó
Szerintem nem különb a Kozsónál :P
Felhasználó videói
thumb
1:50
Dancemagic
2006. nov. 15.
thumb
1:00
A tehén és a paraszt
2006. szept. 28.
thumb
2:39
Christina Aguilera-t és...
2006. szept. 3.
thumb
0:23
Carmen Electra táncol
2006. szept. 3.
1 | 2 | 3
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!