1055 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
5
0
2017. nov. 14.

Gyökéremberek támadnak a fákat kővé dermesztő erdészre.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nem mesét várok, történetet. Ez a Disney által kreált gólyás animáció gyerekeknek készült egy 'nép hiedelemből' ha lehet annak nevezni, tanulsággal a végén. Nem kell minden animációnak ezen koncepcióra épülni, de meg is kell tölteni tartalommal ahhoz, hogy a látvány érjen valamit. Az nem kifogás, hogy csak 8 perc áll rendelkezésére az embernek, mert sokkal kevesebb időben is lehet értékeket felmutatni. Ez egyszerűen csak igénytelenség.
Nem vitázni jöttem ide, nem is gondoltam, hogy valaki egy nap után már is visszaír a hozzászólásomra valamit (hisz mégsem olyan magas nézettségű hely ez, mint a youtube), egyszerűen csak megfogalmaztam a véleményemet a feltöltött tartalomról, hogy aki ide téved, és kíváncsi, hogy mi ez, mert a kimerevített képkocka érdekesnek tűnt, akkor tudja mire számítson.
Én bele szoktam nézni efféle animációkba, de látván a képi világot, valami többet vártam. Ilyen hiányosan felépített történettel ez nem több, mint egy tucatanimáció az internetről, amire én nem vagyok kíváncsi.
thumb
Értem én mi az ami neked hiányzik ebből az animcióból, még pedig a mese. Csak ez egy másik műfaj. Ez egy olyan dolog aminek nincsen előre a köztudatban a koncepciója. Hallottál már olyat hogy valaki fákat kristályosít amik ellebegnek és fa emberek támadják meg akikkel harcol? Persze hogy nem. De azt ismered hogy gyereket a gólya hozza? hát persze. Ja és mellesleg ezt a gólyás cuccot a Disney csinálta. Nekem tetszett az is. Csak mondom teljesen más műfaj, ami magáról a történetmesélésről szól és arról hogy egy 6 évesnek adjon valami tanulságot. Ennek viszont egy teljesen új és sokkal absztraktabb dologgal kell megbirkóznia, és teljesen más az irány amit megcéloz. Hogy önmagában termesen valami teljesen újat. Ez egy provokatív mondat volt hogy "Neked sem lehetnek valami magas igényeid". figyelj tudom hogy ez a szándékod én nem akarok most leállni vitázni veled. Egyértelmű hogy azért jöttél ide hogy fikázzál valami olyat amit nem értesz. és amit könnyű, mert sokat vállalt.
thumb
Milyet? Neked sem lehetnek valami magas igényeid. Egy történetet pár percben is el lehet mesélni. Ha még nem láttál minőségi rövid animációt, ajánlom figyelmedbe ezt mondjuk
https://videa.hu/videok/film-animacio/a-vilag-legaranyosabb-golyas-animacioja-cuki-golya-hagyd-nP6FS2vMUXijwUE2 (6 PERCES!)
Ez volt az első, ami eszembe jutott, de találni azért bőven az internet berkeiben.
Akinek csak a technikai tudása van meg az animáláshoz, de nincs mesélnivalója, az inkább kerítsen maga mellé egy írót, mielőtt értelem nélküli mozgóképsorokat gyárt.
thumb
8 percben milyen történetet akarsz? Minek álljon meg mesélni ennyi időre. Itt maximum akcióra, meg látványra van idő és az van bőven.
thumb
Ebből az animációból valahogy kimaradt a történet. Hiába a látvány, ha ennyi a kérdőjel az események körül. Kezdve ott, hogy ez a Balthazar miért tölti fák kristályosításával az idejét, SŐT miért húzogat közéjük köteleket? Merthogy ez sem derült ki, hogy mi az a nyavaja, ami működésbe lépett éjszaka az otthonában. És aztán repülnek a fák.... Oké.
Felhasználó videói
thumb
3:31
Horgász kaland
2018. jan. 17.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!