Dragon Ball Z 119.rész

259
Feliratkozom
alucard88
1017 videó
20505 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
16
0
2011. nov. 3.

dragon ball z

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
missk3lly;meglepően hamar...
thumb
Hatake Kakashi ez azért van mert a Cold családban mindenki képes átalakulni ugyanúgy mint Dermesztő. És igen, az apja a 2. formában van, valószínűleg ő nem képes tovább fejlődni, mint Dermesztő vagy Cooler.
thumb
dermeszto apja olyan mint ddemeszto masodik atalakulasa lool
thumb
Nem feltétlenül gyerek Dermesztő attól hogy kicsi. Ő is elég kis növésű akár csak Vegeta és Krilin.
thumb
Trunks *-*
De amúgy Vegitán a BADMAN feliratú pólószerűség..:D nagyon adja..:D
Remélem hamar kinyírják Dermesztőt meg az apját...:)
thumb
Hülyeséget írtam a végén nem vegitát hanem dermesztőt xD
thumb
Goku azért megint hozza a formáját. A Z-ben már a 3. eseményről "késik". (1.: Vegita ellen 2.: Namek) +Nem pusztíttotta el vegitát ami súlyos hiba volt.
thumb
Most nézem. Dermesztő is csak gyerek még nem? Apjához képest apró...(attól még lehet több100 éves) Rajta van a BadmEz azért szerintem már k*va nagy túlzás, basszus, Goku szétlőtte, és felrobbant egy bolygó, de jó ott maradt a megcsonkított teste, aminek még a fél feje sem volt meg szinte de ez baszki él, hát ezt nem hiszem el xDD remélem Trunks kinyírja , mert én nem kérek még egy Frieza vs Goku-t (eleve így Goku tűnik gyengébbnek hogy mégse tudta megölni, Gohan meg már eleve 4 embert megölt (Garlic saGoku túl jó szívű volt, hogy nem pusztította el azon nyomban...ga) )an-es póló Vegitán :D Sexy :Dz már fájtItt kb vegita és Sátán a legerőssebbek, ha Gokut és trunk-ot nem nézzük nem nézzük.a rbbanás után ott már nemvolt bolygó ha túlélte ez a szerencsétlen meg goku akk bolyó nélkül ottkellet vola h legyenek 1más mellett nemtom h hogynemvette észre bár ehet h szétrepültek 200 fényévnyire na mind1 xD am én tudtam h túlélte... :) hmmm de komolyan hmmm ",.,"a rbbanás után ott már nemvolt bolygó ha túlélte ez a szerencsétlen meg goku akk bolyó nélkül ottkellet vola h legyenek 1más mellett nemtom h hogynemvette észre bár ehet h szétrepültek 200 fényévnyire na mind1 xD am én tudtam h túlélte... :) hmmm de komolyan hmmm ",.,"dart wadert csináltak belőle xD az agya is szétszakadt ez akkora baromság xDDD ja meeg a robotkéz a fém vérzik jóvan akko xDDDD remélem azér most nem hal meg mindenki :)
thumb
Most nézem. Dermesztő is csak gyerek még nem? Apjához képest apró...(attól még lehet több100 éves) Rajta van a Badman-es póló Vegitán :D Sexy :D
thumb
Ez azért szerintem már k*va nagy túlzás, basszus, Goku szétlőtte, és felrobbant egy bolygó, de jó ott maradt a megcsonkított teste, aminek még a fél feje sem volt meg szinte de ez baszki él, hát ezt nem hiszem el xDD remélem Trunks kinyírja , mert én nem kérek még egy Frieza vs Goku-t (eleve így Goku tűnik gyengébbnek hogy mégse tudta megölni, Gohan meg már eleve 4 embert megölt (Garlic saga) )
thumb
Goku túl jó szívű volt, hogy nem pusztította el azon nyomban...
thumb
Itt kb vegita és Sátán a legerőssebbek, ha Gokut és trunk-ot nem nézzük nem nézzük.
thumb
dart wadert csináltak belőle xD az agya is szétszakadt ez akkora baromság xDDD ja meeg a robotkéz a fém vérzik jóvan akko xDDDD remélem azér most nem hal meg mindenki :)
thumb
neki most olyannak kéne lenni mint to pai pai esetleg az apja kéne h gondot okozzon ő nemnagyon pl megizmosodik a teste a 2szeresére nő maj nő a fém is vagy mi :)
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!