Dragon Ball Z 127.rész

258
Feliratkozom
alucard88
1017 videó
22565 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
13
0
2011. nov. 5.

dragon ball z

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
irina20: szerintem attól erősödnek meg a dragon ball-ban a harcosok ,hogy sok energia kell ahhoz hogy renovállódjon a szervezetük és ezáltal erősebbé vállhatnak ők is...a varázsbab csak megmutatja a léleknek hogy milyen testet kéne kivetíteni az energiát a test adja hozzá a képhez a japán hit szerint is a test a lélek vetített képe (bábja:)
thumb
pisti1990 mi a fasznak pofázol csicska gyerek he
thumb
Nekem úgy tűnik h a varázsbab úgy működik mint 1 steroid vagy dopping + gyógyszer. v vmi ilyesmi :)Jó erősek ezek a robotok. PSben már kipróbáltam őket, ott nem olyan jók, mert mindig energiát kell leszívni az ellenfélről. Biztos van aki tudja őket használni én speciel nem. Am gratulálok pistinek h elpofázza az egészet. Én itt erőlködök h ne tegyem, erre neki sikerült. Én is tudok ezt meg azt..Pisti1990 most nem azért te szerencsétlen, de szerinted MI A FASZNAK NÉZZÜK A SOROZATOT? AZÉRT HOGY MEGTUDJUK HOGY HÁNY ROBOT VAN, HOGY KI A FASZ AZ A GOKU ÉS HOGY MI A DRAGON BALL Z TÖRTÉNETE!!!!!!!!! IGEN AZÉRT NÉZ AZ EMBER EGY ANIMÉT HOGY MEGTUDJA AMIT NEM TUD RÓLA Pisti1990 Kussolsz!!!!!
És mért ne pofázhatnánk? he? mi vagy te admin vagy mi a faszom? ha nem is értünk hozzá találgatni meg elemezgetni lehet, és kérdezgetni is, és ha valaki rosszul válaszol? akk mi a fasz van?? senki sem tökéletes !! emberek vagyunk hibázunkA gyógyszer az igazi gyógyszer,hiszen attól gyógyul meg Songoku :) Cell meg nem C21,ennyit tudtok a DBZ-ről tudatlan hülyék! Menjetek már innen a picsába....... Komolyan,dumáltok csak de semmit nem értetek hozzá!!!! Fogadjunk azt sem tudjátok hány robot van a dbz-ben.az egy dolog hogy neked nem tetszenek drszabi :) de attol még másnak tetszhet nem? végulis nekem is inkább a c17 c18 as tetszik meg tlán még c16 os is de a robotok kotul a kedvencem mégiscsak CELL (C-21) :))Igazándiból Goku már az ideinduláskor beteg volt...csak nem ekkora mértékben mint itt
A gyógyszer pedig csak kísérleti kezelésekre lett használva...tehát nem is igazán gyógyszer :)úgytűnik goku kezd megbetegedni vagy még nemhat a gyógyszer?nem teszenek nekem ezek a robotok 1általán :)
thumb
Nekem úgy tűnik h a varázsbab úgy működik mint 1 steroid vagy dopping + gyógyszer. v vmi ilyesmi :)
thumb
Jó erősek ezek a robotok. PSben már kipróbáltam őket, ott nem olyan jók, mert mindig energiát kell leszívni az ellenfélről. Biztos van aki tudja őket használni én speciel nem. Am gratulálok pistinek h elpofázza az egészet. Én itt erőlködök h ne tegyem, erre neki sikerült. Én is tudok ezt meg azt..
thumb
Pisti1990 most nem azért te szerencsétlen, de szerinted MI A FASZNAK NÉZZÜK A SOROZATOT? AZÉRT HOGY MEGTUDJUK HOGY HÁNY ROBOT VAN, HOGY KI A FASZ AZ A GOKU ÉS HOGY MI A DRAGON BALL Z TÖRTÉNETE!!!!!!!!! IGEN AZÉRT NÉZ AZ EMBER EGY ANIMÉT HOGY MEGTUDJA AMIT NEM TUD RÓLA !!!!
És mért ne pofázhatnánk? he? mi vagy te admin vagy mi a faszom? ha nem is értünk hozzá találgatni meg elemezgetni lehet, és kérdezgetni is, és ha valaki rosszul válaszol? akk mi a fasz van?? senki sem tökéletes !! emberek vagyunk hibázunk
thumb
A gyógyszer az igazi gyógyszer,hiszen attól gyógyul meg Songoku :) Cell meg nem C21,ennyit tudtok a DBZ-ről tudatlan hülyék! Menjetek már innen a picsába....... Komolyan,dumáltok csak de semmit nem értetek hozzá!!!! Fogadjunk azt sem tudjátok hány robot van a dbz-ben.
thumb
drszabi annyit pofázol hogy az valamit hihetetlen -.- Fogd már be a nagy pofád,és inkább kussolj és nézd -.-
törölt felhasználó
az egy dolog hogy neked nem tetszenek drszabi :) de attol még másnak tetszhet nem? végulis nekem is inkább a c17 c18 as tetszik meg tlán még c16 os is de a robotok kotul a kedvencem mégiscsak CELL (C-21) :))
thumb
Igazándiból Goku már az ideinduláskor beteg volt...csak nem ekkora mértékben mint itt
A gyógyszer pedig csak kísérleti kezelésekre lett használva...tehát nem is igazán gyógyszer :)
thumb
úgytűnik goku kezd megbetegedni vagy még nemhat a gyógyszer?
thumb
nem teszenek nekem ezek a robotok 1általán :)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!