Fukumenkei Noise 10. rész

1251
Feliratkozom
Amori-senpai
766 videó
5154 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
7
0
2017. jún. 14.

http://amori.hu

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez volt az első rész ahol nem tűnt full hamisnak az éneklése. Nagyon szép hangja van de ez a kanaria néha már nagyon b@szta a fülemet, számként nincs vele baj de, hogy nem az ő hangszálainak van kitalálva az is biztos. Szerintem valami lightosabb rock inkább illene a hangjához, ahol nem azon van a hangsúly, hogy torka szakadtából üvöltse a szöveget, hanem kiénekelje szépen, lágyan mint például a legelején. Ott hallatszott igazán, hogy gyönyörű hangja van a szinkron színésznek. Bár ez csak a személyes véleményem. :)
thumb
Nagyon tetszik :))
thumb
Úgy mellékes funfact. Az openinget is Nino seiyuu-ja énekli. Szép a hangja, tud is énekelni, csak arra tudok gondolni, hogy folyton arról beszélt Miuo is, hogy a technikával van baj, ahogy teszi. Ergó, az a szám, amit őt ír, lesz a kulcsa annak, hogy a seiyuu rendesen kiadhassa az énekhangját. Úgy igazán nagyon mellékesen. Ha füleltek tiszta az openingben az előadása, nem úgy, mint az epizódokban. Ez is egy amolyan kifejező eszköz.
thumb
Mikor lesznek fent a többi részei???? Már nagyon nagyon várom :)
thumb
Szerintem nagyon jó sorozat. Szeretem a szerelmi 3 szöges animét izgíí. Csak ami engem idegesített az ,az hogy Alice csak Momo Momozik pedig ott van a kawaii yuzu. Remélem ki fog köztük alakulni szerelem. A másik pedig a zene minden részben ezt hallgatni. Na mind1 kezdem meg szokni :D. Amugy köszy a feliratott imádom ezt az animét és várom a folytatást köszy még egyszer csak így tovább :)♡
thumb
A sztorival kapcsolatban egy elfuserált szerelmi háromszögnél többet nem vártam. Csak azért kezdtem bele mert azt hittem lesz pár jó dal benne, de a 10. résznél járunk, és ugyan azt nyomatják újra és újra. A zene még hagyjám, de szerencsétlen szinkronszínész énekhangja valami fülsértő. Csak én gondolom úgy, hogy ez nem üti meg a mércét?

Köszönöm a fordító munkáját!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!