629 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
2
0
2013. aug. 11.

egy kis telefonos jogi eszmecsere arról hogy nem is úgy van az ahogy azt páran elképzelik

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nos, teljesen egyértelmű, hogy az "Úr" azért készítette, illetve hagyta elterjedni a felvételt, hogy önmagát igazolja. "Íme az Én, a Megmondóember, aki egy igazi Hős módjára (telefonon) szembeszáll bárkivel, megtalálja a Csúnya Rendszer gyenge pontját. Napjaink verbális Don Quijotéja ő, jó adag hatásvadászattal felvértezve. Csak arról hallgat bölcsen, hogy mennyi is a tartozása. Mert tartozása van, ez tény. És sajnos azt hiszi, hogy ha lekezelő hangnemben belekezd ilyen jogi szőrszálhasogatásba, satöbbibe, akkor a tartozása elvész. De nem vész el, csak átalakul. Valami egészen mássá. Olyanná, ami már túlmutat az összegen. Onnantól már nem csak a banknak tartozik, hanem gyakorlatilag az egész világnak. Méghozzá bocsánatkéréssel. Nyilván arra utazik, hogy a mellé álló közvélemény, a félrevezetett és manipulált facebook-felhasználók, és a figyelem elterelése az ő tartozásáról egy másik dologra (ami szerinte nem más, mint a "nem megfelelő kiszolgálás" leleplezése egy hangfelvétellel) mentesíti a kötelezettségek alól. Egy ilyen gyermeteg módon ámokfutó és nevetségesen pökhendi próbálkozás nem tisztességes senkivel szemben, de legkevésbé a többi adóssal szemben nem tiszteséges. Követendő hamis bálványból már így is van éppen elég. A hangfelvétel publikussá tétele pedig kifejezetten károsan hat minden további ügyfél-ügykezelő kapcsolatra. Hadd ne részletezzem miért.
Ha az emberi hülyeség a mindennapi reggelim szerves része lenne, talán még gratulálnék is. Az arrogancia és a birkaösztön ült az elmúlt napokban tort mindenféle számadatok, tények és morál felett. Azért ez nem semmi.
Felhasználó videói
thumb
42:55
Rejtjelek S01E22
2016. aug. 23.
thumb
42:35
Rejtjelek S01E21
2016. aug. 17.
thumb
42:46
Rejtjelek S01E19
2016. aug. 17.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!