1612 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
25
0
2007. márc. 24.

A BOHPALI GÁZKATASZTRÓFA ÉS ANNAK IGAZ TÖRTÉNETE. :( BŐVEBB KOMMENT A VIDEÓN.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Az ember a legkártékonyabb állat,csak az ember.Az állat annyt iszik amennyi kell neki, annyit eszik,hogy jól lakjon
.Az ember felhalmoz, kívül.....belül.Mértéktelen önző,kegyetlen.
thumb
KATCH ÉS CATTYBABY!
NE BUTÁSKODJATOK....AZ INFORMÁCIÓK MINDKÉT FÉL RÉSZÉRŐL RENDBEN VANNAK,CSAK ATTÓL FÜGG,HOGY HOL NÉZETT UTÁNA...
MINDEN HÍR AMI NYILVÁNOSSÁGRA KERÜL A VALÓSÁG ELFERDÍTETT TORZ KÉPE...EGYIK TÖBBET MOND,MÁSIK KEVESEBBET.
AZ IGAZSÁG VALAHOL A KETTŐ KÖZT LEHET.
GONDOLJATOK CSAK A CSERNOBILI KATASZTRÓFÁRA...AZ OROSZ KORMÁNY 2 HÉT MÚLVA ADOTT HÍRT A BALESETRŐL,DE MÉG AZNAP A KOMMUNISTA PÁRTVEZETŐSÉG MÉG MAGYARORSZÁGON IS LETILTOTTA AZ IDŐJÁRÁSJELENTÉSEKET...NEM SZABADOTT MEGMONDANI MERRŐL MERRE FÚJ A SZÉL...STB.
A FINNEK ÉRZÉKELTÉK MŰSZEREIKKEL A BALESETET ÉS TUDTÁK MI TÖRTÉNT...SACCOLTAK IS TÖBB TÍZEZER HALÁLOS ÁLDOZATOT,MÍG AZ OROSZOK CSAK 12 EMBERÉLETRŐL SZÁMOLTAK BE AZ ELSŐ HÍRADÁSOKBAN 2 HÉT MÚLVA...AZTÁN 3 NAP MÚLVA A KÜLFÖLDI NYOMÁSRA MONDTAK EGY KÖRÜLBELÜLI SZÁMOT AMI MÁR 4 SZÁMJEGYŰ VOLT...AZÓTA NAPJAINKIG SZEDI ÁLDOZATAIT....
thumb
meglesz. igérem :)
thumb
köszi cattybaby. azt hiszem sok mindenben hasonlítunk, ugyanazt tudom csak elmondani, amit te is. nem csak a szép és jó dolgokat, a tökéletesnek hitt világot kell megmutatni. persze azok is kellenek és szükség van rá, de jogunk van tudni mi is folyik a világban.nem azt a stratégiát kell követnünk, mint a politikusok, akik mellébeszélnek, hazudnak,mint például,hogy dübörög a gazdaság, miközben egyre nehezebb a megélhetés.de ezt tudjuk. a média meg sokszor nem azt mutatja, ami valós, nem azzal foglalkozik, ami fontos lenne.az ember sokszor azon kapja a fejét: jé, ilyen létezik? itt is találkoztam olyan videókkal,amikről nem is tudtam, hogy létezik, és bár szomorú nagyon,jó, ha tudunk róla, mert akkor felléphetünk ellene és egyre többen megismerhetik az igazságot. persze nem én akarok az igazságosztó lenni és nem is a próféta, de nagyon elkeserít, hogy mi folyik a világban és nem kellene, hogy így legyen. hú, jó sokat írtam. csak amikor belejövök nem tudom abbahagyni:))
továbbra is várjuk a nagyszerű videóidat és mutass meg mindent úgy, ahogy eddig tetted. :))) üdv :)
thumb
köszönöm ronika. csak ugyanezt tudom én is elmondani rolad a videoid és kommentjeid alapján.ami a videokat illeti, sokszor ér az a vád tudod, hogy sokkoloak a videoim, meg hogy miért teszek fel ennyire mellbevágo témákat. nos, pont azért amit a fentiekben leírtál. bár több vicces és aranyos vagy szép videom is van, az embereknek a rosszat is joguk van látni. miért takargassam? attol nem szünnek meg a bajok.én igenis mindent meg akarok mutatni nektek: feketén -fehéren,szépen és csúnyán egyaránt.tudom hogy ez igy szélsősséges de szerintem igy: igazi. köszönöm a kommentedet,üdv :)
thumb
igen igazad van cattybaby, a szeretet a legfontosabb az életben, meg persze az egészgég, és akiknek egyikből sem jut ki, azok a "legszegényebb" emberek a viágon. csak sajnos a földre és sok emberre nem ez jellemző általában. ami mozgatja ezt a világot az a pénz, háború és a hatalom. viszont ha nem lennének olyanok,akik még hisznek a jóban, a békében és a szeretetben, addig még van esély arra, hogy rendbe hozzuk azt, amit mások tönkretettek. ezért kellenek a tiltakozások, a tüntetések, felszólalások az ilyenek ellen. és persze ezek a videók, amik itt is feltűnnek is hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek lássák és hallják az igazságot, hogy egyre több emberben felébredjen a tenniakarás érzése.
kapsz tőlem egy csillagot :)) ez az emberségedért is jár :))
thumb
én nem irigylem tölük ronika ezt a gazdagságot. és nem is cserélnék velük. nem adnám oda érte azoknak a szeretetét, akik így szeretnek, ahogy vagyok. szerintem ez a legnagyobb gazdagság :)
thumb
a globalizáció áldozatai :(((( mintha nem lenne így is elég szomorúság, gond ezeknek az embereknek az életében. ahogy nézem a videót, mintha egy kivégző tábort látnék végig halottakkal :((( persze most sem azok szenvedték el, akik okozták. ez a nem mindegy. a nagyhatalmak kiterjesztik hatalmukat az egész világra, elárasztanak minket a bűzükkel, miközben tudomást sem vesznek rólunk, csak elfoglalják a bársonyszéket és a helyet a világ leggazdagabb embereik között. :(((
thumb
thx! és neked is:)
thumb
OK, a csillagokat nem befolyasolja, jó munkát.
üdv katch
thumb
semmi gond, nincs harag. én nem voltam ott katch. és nem éltem át. tehát hiteles információval nem tudok szolgálni. csak az van számomra, amit leírnak, én is ezt tudom leírni nektek. én meg a kifakadásért kérek elnézést.sajnálom hogy félreértettem a mondanivalódat,csak tudod annyi itt a sértés és fikázás hogy néha kimegy a biztositékom, s látod pont rosszkor. :)
thumb
elnézést kivánok cattybaby, nem tudom jobban vagy rosszabul mint más sem fikázni nem akarok senkit, a lényegen (tényeken)ez mit sem segit. én csak arra akartam kitérni hogy nem volt sem robbanás, sem (tank= tartálykocsi) csak egy szerencsétlen szelep mondta fel a szolgálatot.
mégegyszer elnézést a commentért.
thumb
egyébbként írják a videon az egésszet, tessék olvasgasd. ez volt a kútfő a kommentemhez.
thumb
Katch: csak azt nem értem, hogy ez miben enyhít a eset jelentőségén???
Nem halt meg talán annyi ember? Már egy ember halála is sok azért, mert a pénzéhes trösztük tulajdonosai - akik több ezer kilóméterre egy tengerparton barnítják a seggüket - nem foglalkoztak egy esetleges kiürítési tervről!
thumb
szia katch. a komment onnan van ahol letöltöttem. azért örülök neki hogy ismét akadt olyan ember aki megoint jobban tud mindent, csak azt nem értem hogy akkor miért nem raktok fel saját videokat erröl a témáról? tudod: fikázni könyü alkotni nehéz. és ezt most nem azért írom hogy megsértődj, csak nekem is van véleményem.szoval, ha ennyire vágod, tessék keress videot, tedd fel és kommentáld mesterfokon. sok sikert kivánok hozzá. nekem sajnos csak ilyen buta-primitívre sikeredett. én kérek elnézést:(
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
3:48
Queen-Sandrának :-)
2008. jún. 14.
thumb
3:41
Cattybaby Virágai :-)
2008. jún. 13.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!