484329 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
38
0
2015. szept. 3.

23k
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
baszd szájba a SPAM beszórásaidat!
thumb
kuktamaki- flawless victory :)
thumb
Diplomâs??Ezt meg honnan veszed?Ahogy ősszetépték a papírjaikat még gyorsan azért hoztak egy hitelest fordítàst és neked bemutattàk? Röhögnöm kell. Tudom mindegyik orvos IT szakember és egyetemi tanàr.Úgy, ahogy mind januàr elsején született.Csak kicsit összeszartàk a buszt de ilyen egy diplomàstól simàn elvàrható :D
thumb
"ladys", a vadbarom te magad vagy, mert olyanokat állítasz, amit te magad sem hiszel. A megtestesült butaság és a korlátoltság vagy, s még te szólod le a túlnyomórészt diplomás menekülteket?
thumb
cigányszínház... sajnos láttam sokat.
thumb
Nemsokára lesz GeryLaci megélheted hogy az asszonyod vagy csajod basszák 5-en 6-an isten nevében.Kíváncsi leszek az álláspontodra ha a saját házadból 20-an kibasznak az utcára és beköltöznek.Vadbarom vagy ember, nem látod át a helyzetet.Meg itt sokan nem.Nem mondok többet, csak annyit hogy ezek a Szír-Palesztin-Izrael és környező népcsoportok 20-50 éve harcban állnak egymással, érdekes hogy pont 2015-ben jutott el a tudatukig hogy létezik európa.
thumb
Pont olyan színészek mint a cigányok !
thumb
Egy kis Hezbollah valóság
thumb
Imposztor: A tied érthető álláspont.
thumb
...a tetü azért ütötte a fejét kővel,hogy rá lehessen kenni a rendőrökre majd a látlelet eredményeit...szemét aljas számító tetü!
thumb
Bakker, a kutyánk chippelve van, könyve, adatok, minden a gépen. Az Önkormi 50 000 Ft bírság terhe mellett az oltóanyagok gyári számát (!!!!) is feltüntető papír alapú regisztrálás követel EMELLÉ, állítólag az orvosokat ellenőrizendő, meg összevetné, amit kell. Valóban, volt már gond abból, hogy fürdőhelyen egy szál gatyóban strandolt valaki, és nem volt nála a flepnije - az az 250 (?) méterre lévő lakásában/kocsijában "felejtődött"... Ezek meg gondosan szétszaggatják a papírjaikat, ledörzsölik az ujjukat, és mindet Abdulhasszán Mohamednek hívják, 1996. január elsején születtek, és szír fogorvosok. Még az afgán atomfizikusok is annak hazudják magukat! Agyrém! A gagaúz balettművészeket ne is említsem...
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!