Lányok az izraeli hadseregben

Feliratkozom
ISRAEL
18 videó
3696 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
129
0
2007. jún. 21.

Nagyon szexi izraeli lányok, akik a seregben szolgálnak !!!

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
baszkeránó, ezeknek a csajoknak a fele nem is zsidó
thumb
Sziasztok, már nagyon régen jártam erre, és éppen ezért kívánok mindenkinek áldott napot és békességet.

Tisztelt :orangeJEWs nem tudom, hogy megkaptad e amit írtam a kérésedre, vártam a válaszodat, de nem jött.

Végig néztem a régi soraimat, és elnézéseteket kell kérnem a sok, és durva helyesirási hibáimért, nem tudom, hogy lehet e korrigálni őket. Mindenkinek áldott napot, és békességet.

Szeretettel:

Csuevi
thumb
Figyeljetek ide nagyokosok
Ezek a lanyok nem azert mennek katonanak, mert ez sexi.
Izraelben mindenki kell, hogy katona legyen. A lanyom
erettsegi utan bevonult ket evre, mert ez itt igy van
rendjen.
thumb
Igen olyan zsido nem lehet magyar aki nem tudja eldonteni melyiket szereti jobban israelt vagy Magyarorszagot!Es milyen jogon ker penzt az allamtol a magyar zsidosag holokaust neven amikor az israeli tesverei ugyanugy gyilkoljak a palesztin kisgyerekeket mint alitolag anno a nacik, rohadjatok meg!
thumb
Félretéve minden hisztit, mert látom eléggé el van fajulva a dolog, sajna minden népnek megvannak a \'szép\' elemei, ettől nem mentes a zsidó nép de még magyar nép se, te ISRAEl isteníted a zsidókat és Izraelt, én annyit nem tudok megbocsájtani nekik (Izraelnek antiszemitizmus nélkül) hogy palesztinokat igenis irtják, lélek nélkül, és még volt egy pár alkalom mikor közvetett módon felelősek voltak palesztinok gyilkolása miatt,
thumb
hetacore! te patkány alsóbbrendű söpredék! Én végülis örülük, hogy vannak olyan kiírtandó szaros söpredékek, mint te! de térjünk a lényegre: a te fajtádat gyilkolták le legelőször egy általad oly nagyon istenített náci rendszerben is, olvasd csak át például a "kristályéjszaka" történetét( segítek, mert tudom hogy genetikailag egy melléktermék vagy az egész családoddal együtt, és ezért nem fejlődött ki rendesen az agyad, és egyébként is egy büdös bunkó vagy : ez annak az éjszakának a története, a
thumb
ISRAEL és Suevi!
Szívesen felvenném velet a kapcsolatot.
Kérlek írjatok egy e-mailt ide: kalovits.mark@gmail.com
Am Yisra'el Chai!
Shalom!
Kérlek írjatok és kérem hogy csak ti ketten!
thumb
Nem tisztem Góliátot megvédeni, de látom szövegértelmezési problémáid vannak. Ő csupán arról beszélt, hogy a zsidó nők rondábban és gyorsabban öregszenek.
thumb
Goliat: te agyalágyult barom. a hozzászólásaid téged minősítenek: egy vadbarom antiszemita vagy.
meg szerinted a többi nő fiatal marad, csak a zsidó nők öregednek?
idióta...
thumb
Ugyhogy én nem támogatom és nem is fogom támogatni az arabokat ,Israel meg semmisitésében és Israel jogos ön védelmet fojtat ellenségeivel szemben.Én biztos hogy nem adnék Israel földjéből egy talp alattnyit sem.És abban is biztos vagyok hogy te sem adnál a te országodból egy porszemnyit is,és hogyha az arabok jogot tartanak Israelre majd jogot fognak tartani európára is mert szent meg győződésük az hogy ha valaki nem egy a hitükben az allah ellensége és meg kell ölni.
thumb
A Zsidóság sajnos nagyon sokat szenvedett az életében,nagyon sok nemzettől és azt eltudom mondani ha senki nem bojgatná Israelt és nem támadná meg akkor Israel soha senkit nem támadna meg mert amit most Israel tesz az szükség állapot.Önvédelem.És gondolom hogy te se hagynád a népedet ha valaki,úgy gondolná hogy le akarja törölni a föld szinéről.Hát most Israel igy áll,akár az egész országát is oda adhatná az ellenségének nem lenne elég.Ő nékik az lenne jó ami hitlernek,egy zsidó se maradjon.
thumb
Például Jézus Krisztus A leg nagyobb Zsidó,Jesuah HaMassiah.És ő Zsidóként meghalt valamennyi népért hogy minden népnek és nemzetnek lehetőséget adjon arra hogy örök életet éljenek,és az ő országában akik vele a teremtővel megbékélnek minden etnikum és nemzet képviselve fog lenni.Ha őreá figyelne minden nemzet akkor,nem gondolkodna egy ember sem azon hogy pusztithatná el a másikat hanem azon gondolkodnának hogyan rágathatom ki a bajból az ember társamat.
thumb
Tudod én nem tartom az embereket sátánnak vagy ördögnek még tégedetsem,ez a részemről Isten ellenes lenne.Mivel az emberek legyenek Zsidók Arabok és más nemzetek Isten képmására lettek teremtve.De a viselkedésük amikor minden féleképpen el akarnak pusztitani egy etnikumot az bizony sátáni dolog,mert minden népnek lét jogosultsága van és azt senki nem vonhatja meg tőle,mert ezzel a jogosúltsággal Maga a Teremtő ruházott fel valamennyi népet.
thumb
...én csak azt szűrtem le ebből, hogy az "arab gengszter" egy amolyan gyűjtőfogalom magára a Sátánra amit válogatás nélkül rá lehet sütni bármelyik arabra, izlés és igény szerint. Mint ahogy a diktatúrák teszik ezt az ellenségeikkel. Mindig az ellenségkép adása az első.
thumb
Nézd, azért azt szögezzük le hogy nem a mi kettőnk vitájából és az én meggyőzésem áran fog béke lenni a Közel-Keleten. Azt teljesen természetesenk és magától értetődönek tartom, hogy körömszakadtáig véded a zsidó állam igazát, az lenne az érdekes ha nem, de a tiéd csak az egyik fél véleménye. Most nem kezdem el felhozni a híreket, meg portálokat hogy hol mit találtam ami ellentmond annak amit állítasz, mert akkor az is kb addig húzódna mint az arab-izraeli konfliktus.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
thumb
8:38
IED
2007. okt. 9.
thumb
3:03
Inteligens papagáj
2007. aug. 23.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!