Magyar találmányok

4
Feliratkozom
ronika
156 videó
13674 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
39
0
2007. dec. 29.

Amire igazán büszkék lehetünk.Köszönet a készítőnek:)

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
alsóneműt télleg a magyarok találták fel?
thumb
Az általam készített videó valóban tartalmaz néhány pontatlanságot, de nagy része IGAZ, és MAGYAR! (egyébként dolgozom egy pontosított, felújított változaton). Lehet, hogy a találmányok igen nagy százalékát nem Magyarországon szabadalmaztatták, de véleményem szerint ez nem a magyar nép hibája, hanem azon néhány nem túl tisztességes emberé, aki politikusnak szegődött. Az pedig szégyelje magát, aki mindezekre nem büszke, mert ma épp ilyen nemtörődöm emberek irányítják hazánkat.
thumb
Egyetlen apró kérdésem lenne csak ezek után.Politika ill.trágárságok nélkül elképzelhetetlen az emberek egymás mellett élése?A tehetség isteni adomány /lehet fejleszteni/lehet rá büszke lenni,de kérkedni??Aki pedig véletlenül nem lett tehetséges...nos az többnyire trágárkodik. :)
thumb
Egyetlen mondat...TELLER EDE:HIDROGÉNBOMBA
A farkatokra húzhatjátok a többit ha az megindul...Az pedig MAGYAR találmány,nincs mese!Hetyepetye Húzzál a kommunista zsidó cigány lehurrogó hónaljszagos édesanyád vasporos rézzelkivert pi*csájába,ne okoskodj itt!Mi vagy te bazze?!Ja,amit leirtam,köcsög Gyurcsótánybérenc....
thumb
Adolf Cukor, William Fox, Tony Curtis és lánya Jamie Lee Curtis, Harry Houdini (Weisz Erik), Rachel Weisz, Paul Newmann, Jhonny Weiszmüller, Gábor Zsazsa, George Soros, Sir Alexander Korda, Steven Spielber ezek mind zsidók. De büszkék magyarságukra is!!! Szóval nyilas barátaim inkább kussoljatok és örüljetek, hogy széphazánk ekkor tehetségeket adott a világnak!!!!
thumb
A sok nagy igaz magyarnak üzenem, hogy rengeteg találmány valóban zsidó vallású ember találta fel, de mikor megkérdezték tőle, hogy minek vallja magát határozottan magyarnak mondták magukat!!! Az ilyen sok nyilas miatt rengeteg zseni vándorolt USA-ba. Najman János, Teller Ede, Franken Leo és még sokan.
thumb
Ha megértjük, hogy milyen kicsi-jelentéktelennép vagyunk, akkor talán egyszer
elkezdhet fejlődni ez az ország. De ez az idő sajnos sosem jön el. Téma lezárva.
thumb
bocs, a vége nem fért ki: #Hygiene_industries
thumb
Igen, a magyar tehetséges nép. De ez nem jelenti azt, hogy más népek ne lennének azok, és azt sem, hogy a sok tehetségünkkel nyugodtan ülhetünk a seggünkön, mert lám, mennyi híres magyar van. Mert nagyon az az érzésem, hogy a mi gyerekeinknek lassan nem lesz mire büszkének lenniük.
Itt egy link az angol Wikipedia megfelelő oldalára, ahol le van írva (hivatkozással), hogy pl a címfotón látható szappan iszlám találmány. http://en.wikipedia.org/wiki/Inventions_in_the_Islamic_world#Hygiene_industri
thumb
vannak Ószövetségi származásúak. De azt ne hagyd ki h azok is vmilyen részben magyarok voltak (fele v kissebb) .És itthon Magyarországon éltek.MAgyar anyanyelven tanultak magyar iskolában magyar tanároktól. és magyarként lettek híresek mert ebböl az országból indultak útra. De nem gyözőm hangoztatni azért mert te úgy tanultad otthon magyar csak másodrangú lehet az nem biztos h úgy van. Az egész világ röhög rajtunk h mi egyfolytában kissebség érzésben szenvedünk... pedig nincs mire...
thumb
hetyepetye... nem akarlak nemzeti öntudatodban megbántani... DE vannak tehetséges nemzetek és az eddig két emlitett etnikai népcsoport igen megvannak áldva isteni szikrával... De azért mert ezek a találmányok magyar eredetüek (igen elő fordulhat némely tévesen bekerült) nem kell egyből zsigerből támadni... elégé hiteltelen vagy addig amig meg nem indokolod legalább a 50%-t h miért kamu... És igen jól értesült vagy h ezekből (mármint feltalálókból) vannak Ószövetségi származású... folyt köv.
thumb
Értsétek meg. Az a gond, hogy a fenti videó 70/% nem igaz.
Tehát nem magyar állampolgárságú ember (zsidó vagy nem zsidó, mindegy) találta fel. Egy részének a TÖKÉLETESÍTÉSÉBEN esetleg közreműködött korabeli magyar ÁLLAMPOLGÁR, de az sem magyar FAJTA volt (bántás nélkül). Akkor most mi a ...-ért jó nézni ezt a videót ??!!
thumb
Hát szerintem remek a video, és nagyon jó a zene is alatta. Igaz, hogy sokminden sántít, de ilyen vieókat nézve tényleg jó Magyarnak lenni.
thumb
Tokennak igaza van! Nem a feltalálók a hibásak, hanem a kormány, mert én sem adnám el szarért-húgyért a találmányom neki, ha egy idegen ország 3x többet kínál(mivel nekik van annyi eszük, hogy belássák, mennyi állami bevételt kovácsolhatnak belőle)
Mivel a magyar kormány 60%-a zsidó, lehet következtetni! akkor ki is a hülye???
thumb
Hetyepetye a hozzászólok azért ugattak le, mert nem dicsérni akarták ,hanem szidni a cionistákat.Mellesleg a zsidók beképzelt és kizsákmányoló fajta ,ahogy a hozzászólásod is mutatja.Abban pedig egyetértek ,hogy nagyrésze nem magyar találmány..
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
3:04
Meghalt Selmeczi Roland
2008. jan. 31.
thumb
2:06
Kis jegesmaci álmodik
2008. jan. 16.
thumb
1:54
Ismeretlen...
2008. jan. 16.
thumb
3:57
Fekete lyuk&féreglyuk
2008. jan. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY