Öngyilkosság a metróban 2.

14
Feliratkozom
Teddyk9
2351 videó
18315 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
26
0
2007. febr. 27.

Esélyt se adott magának

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
De bocs, megcáfolom magam, ez nem fake. Az első ember pontosan oda néz és miután a többi madár is látja, hogy mit néz, elszaladnak. Persze ez nem vicces, de valahogy az ilyen tömegreakciók számomra mindíg komikusak.. ..Látni a sok madarat, ahogy ott néz, meg aztán szalad.. xD Na mindegy, ez azegész nem vicces, ez durva!
thumb
ÉS A KAMERA AZÉRT MOZOG MERT EZT A FELVÉTELT EGY GÉPRŐL VETTÉK FEL! MÉG A KÖLYKÖK HANGJA IS HALLATSZIK, AKIK FELVETTÉK! Ettől függetlnül a videó nem fake, csak másodfelvétel.
thumb
Megmondom én, szerintem ez sima reakció, hogy elsprintelnek. Hirtelen minden egyes ürge aki ott áll az öngyilkos szemszögébe képzeli magát vagy valami ilyesmi és elkezd menekülni minél távolabb a vonattól...

Amőgy nekem is fake gyanús. Főleg azért, mert a vonat nem áll meg és azért is, mert a fószer tényleg a semmiből tűnik elő. Ezt várki meg tudja csinálni, az embert előbb veszik fel, majd a vonatos felvételt rámaskírozzák. Na de a kérdés, hogy 1. Ki csinálna ilyet egy megállón? 2. Hogy a francba tudták megcsinálni a videót úgy, hogy az emberek is ott voltak, és még el is szaladtak?

Lehet ám, hogy nem fake!
thumb
Ja bocs. A belinkelt videó brutális. MERT TŰLÉLTE AZ A HÜLYE NŐ! Itt meg az a durva, hogy a kékpolós férfi, ezerrel elsprintel mikor meglátja a sineken hasanló fószert.
thumb
Folyt. a másik belinkelt videóval összehasonlítva:a linkes felvétel igazibbnak látszik,mert ott látjuk a vállalkozó szellemű nőt,legalább tudjuk követni ki ugrik,mikor ugrik és hova érkezik.Az utasok egyből hátrálnak,az egyik utas a fejét a kezébe hajtja,látszik,hogy nem bírja nézni.Itt EGYÁLTALÁN NINCS HANG.De látszik,hogy fékez a szerelvény.Miután megállt, sokan odcsődülnek és benéznek a szerelvény alá. A csattanást megelőző pillanatokban,vagy a csattanáskor az emberek azért hátrálnak mert nem akarnak véresek lenni. Énis hátraugranék.
thumb
A videó rendkívűl érdekes.
1.(amit már előttemis mondtak) Miért nem hallani a szerelvényt? Miért nem fékez? úgy megy mintha,nem lenne ott semmi.
2. Tényleg honnan a jóéletből került oda a dleikvens?
Hatszor néztem meg a videót,nem lehet látni,csak azt hogy rákerül a sinekre.
*Laci789nak üzenném, hogy a metró mindenhol megáll. Ha ez vonat,(magasvasút) amit jobban eltudok képzelni, mert mögötte ott mentek a kocsik. A vonatnál bemondják, hogynem áll meg, de nem ezért léptek hátra olyan hevesen az emberek. Látszott, hogy a táskás férfi még az arcát is elfordította. Mert ha az állomás kihagyás miatt hátráltak volna, akkor azt már a szerelvény érkezése előtt megteszik és nem akkor amikor eléjük kerül. Szóval látszik, hogy nem erről van szó.
* Bulgakovnak pedig azt üzenem,hogy tök nagy hülyeséget mondott. Biztos, hogy nem kért meg senkit, hogy vegye fel a halálát. Mert minek? Ő meghalt, a haverja nem birná megtenni, még végignézni se,elküldi a szüleinek karácsonyra?! Érdekes ideológia.
thumb
Rostyson ne nézz annyi horrorfilmet, nem minden halált követ fél liter vér.
Lovo ha te olyan magasról látod az embert, még ha le is nézel egyfolytában, akkor gratulálok
thumb
Én sok villamos gázolást láttam! Ez egy magasvasut, de ez részletkérdés! NEM METRO!!! Nem volt VÉSZFÉKEZÉS!!! Egy ilyen reakcioval rendelkező vezetöt, azonnal leszerelnek!!! Még kamunak is gagyi!!! BOCS EZ VAN!!!
thumb
hát ha ez igazi lenne, akkor ennél kicsit véresebb lett volna a videó... meg a "statiszták" is... am meg már láttam élőben egy ilyen balesetet, egyáltalán nem szép látvány, ennél sokkal keményebb :S
thumb
Lol...ez nem az igazi felvétel...hanem kamerával vették fel a tv bol v valahonnan és a hang az azé aki felvette és gépröl vette mert hallotam a ventit :D
thumb
egyébként nem azt a hangot vette, mivel távolabbról filmezték. ez nem az állomás hangja, faszfejek
thumb
azért van rajta, mert megkérte a gavert, hogy vegye fel, hogyan baszatja széjjel magát. sima ügy. szerintem nem kamu. a vonat meg mit fékezzen, szerintem nem is látta.
thumb
Elmondom mi a helyzet. A videó természetesen kamu, az emberek meg azért szaladtak el, mint a megveszekedett barmok, mert véleményem szerint a hangosbemondón beszóltak: A szerelvény nem áll meg!!! És szerintem nem is állt meg, de nem is lassított. Azt a jómadarat aki a sínre fekszik, mégpedig odamontírozta valami kisiskolás. Ez van.
törölt felhasználó
ti olyan csicskák vagytok ez a video nem kamu látszik hogy csak szar indát néztek olyan, hogy ogrish, vagy rotten nem is ismertek.
thumb
Honnan mászott elő ez a jóember?!Ez baromság, rég agyonvágta volna az áram, még mielőtt a vonat felszelné..ekkora hülyeséget!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
1:14
(18!) Halálos filmezés
2009. ápr. 27.
thumb
0:14
A tálentum...
2009. ápr. 27.
thumb
0:49
Köszi a segítséget!!!
2009. ápr. 27.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!