21017 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
39
1
2015. dec. 12.

Eredeti szöveg: HorribleSubs
Felirat: Ricz

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ember / Demon / Isten Hybrid (Hero ilyen fajta basara
thumb
basara első anyja sapphire ő wilbert halott démon király testvére
thumb
basara hasegawának első unokatestvére és neki basara egyik anyja raphaelina az unokatestvére
thumb
írd be hogy Shinmai maou no testament burst basara wiki igy kiad egy oldalt igy többet lehet róla megtudni én igy csináltam
thumb
Notic90 elmondanád holtaláltad Basara szüleinek történetét mert én bárhol kerestem nem tanáltam meg és már igy is 2.szora láttom de a történet nem irja
thumb
Ricz-Ronin Factories: Én pedig köszönöm a feltöltést :)
thumb
@Notic90: Azta! Köszönöm a többi néző nevében is.
thumb
Akit érdekel Basara szüleinek története:

Az utolsó nagy háború alatt a legendás hős, a "Háború Isten" néven ismert Jin Toujou harcba bocsátkozott az akkori démon király, Wilbert úr Sapphire néven ismert húgával, de a csatát szemlélő Raphaelie istennő félbeszakította azt.

A három irányú csata miatt egy hatalmas dimenziós szakadék nyílt és egy másik dimenzióban ragadtak. Ahogy telt az idő, mindhárman gyengébb érzelmeket kezdtek táplálni egymás iránt, ami később intimitással végződött. Ebből a szerelemből fogant Basara, Jin és Sapphire gyermekeként, miután sikerült megszökniük.

Felismerve, hogy a meg nem született Basara veszélybe kerülne ha kiderül hogy egy legendás hős teherbe ejtette a démon király húgát, Raphaelie befogadta saját testébe a magzatot, hogy később az isteni birodalomban tudja felnevelni.

Sajnos az istenek nem nézték jó szemmel a hibrid utód létezését, és megpróbálták kivégezni mind őt, mind az anyját, viszont néhány isten, többek között Afureia, a segítségükre sietett. Bár Basara életét megkímélték, miután az emberi világba száműzték őt, hogy az apjával éljen, Raphaelie nem volt olyan szerencsés, és kivégezték.
thumb
Köszi a feltöltést.!
thumb
Meg egy fél- isten mióta erösebb sokkalta mint egy isten?? Hogy tudsz ilyen hülyén következtetni...
thumb
És más részt nem fél-isten... Mert az isten azaz "Sasaki-Sensei" a nevéhez a -Sama ragott használta szóval szerintem egy magasabb rangban lévő isten.
thumb
@Skygerby. Egyáltalán nem a nevelő anyja... Basara-t egyedül az apja nevelte fel. Szerintem Hasegawa-Sensei ismerte az igazi anyját. És gondolom ezért akarja megvédeni.. És szerintem egyáltalán nem szereti Jin-t.... Sőt szerintem még Basarahoz jobban kötödik mint Jinhez.. Lehet valami rokona lehet az anyjának vagy valami ilyesmi.. És ezért szeretné annyira megvédeni. Meg nem hiszem hogy azért nyomult folyton rá mert meg akarja védeni ennél többről van szó.
thumb
Jó volt!

Akkor nekem ennyi esett le Basara családjáról:

Az eredeti anyja királyi vérbõl származik (egy démon), még nem láttuk ki az, valószínūleg már valahogy meghalt, és Jin nagyon meg akarja torlani, és azt intézi ahogy össze-vissza vándorol ahogy a végén is volt egy scene ahol látható hogy valahova megy a szolgájával.
A második anyja pedig a nevelõanyja, nagy eséllyel az orvos, aki fél-isten lehet vagy csak egy erõs démon, ismeretlen eredettel (Onnan veszem hogy a nevelõanyja mert nem úgy beszélt róla az istennek mint a fiáról, de annál inkább mintha csak azért óvná mert Jin fia, azaz csak Jin-t szereti.)
Ebbõl adódóan Mia és Basara uncsitesók R.I.P.

3. évadnak lennie kell majd, de sok példa volt rá, hogy kérdéseket hagytak fent, de nem folytatták az animét. Ha nagyon tudni akarod mi a folytatás keresd fel a mangát, vagy Light Novelt (Ez általában angol, de még az is ritka ha arra lefordítják japánról).

[Pletyka]: A 3. évad egy nem hivatalos kiszivárogtató oldal szerint 2017 Októberében várható.
Az anime nagy népszerūségnek örvendett, és van elég pénz az anime folytatására. A döntés már úgy is a tulajdonos kezében lenne, ha hamis lenne ez a pletyka.
thumb
Azt hittem, hogy 12 részes. Rem. lesz 3. évada valamikor, mert sok kérdés maradt meg bennem.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!