VESZÉLYES bűnöző!!!

3
Feliratkozom
frivol
507 videó
1415 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
9
0
2007. márc. 1.

A 46 éves férfi a IV. kerületi bíróságról szökött meg. D. Andrást lopás miatt ítélték el korábban. Az még nem derült ki, hogyan sikerült kereket oldania.
A férfi lopás miatt töltötte büntetését, 10 óra 45 perckor szökött meg a bíróságról - közölte Jármy Tibor a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. A szökést követően lezárták a fővárosból kivezető utakat, dél körül azonban feloldották az útzárat. A Budapestről kivezető utak, továbbá tömegközlekedési eszközök, autók, pályaudvarok ellenőrzése, valamint a férfi feltételezett tartózkodási helyeinek átvizsgálása azonban folyamatos. A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a bűnpártolást követ el, aki segítséget nyújt a szökött fogolynak. A büntetés-végrehajtás szóvivőjének közleménye szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága vizsgálatot indított az ügyben és intézkedést tett a fogva tartott elfogására. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit látja, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, vagy hívja nevének elhallgatása mellett az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú” zöld számát.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
azt a buzi kis 10 éves cigány bandavezért is megnézhetnék!
thumb
hunkiki: a rendőrség nemegyszer a lakosság segitségével fog el bűnözőket. ha valakit rejtegetnek, bújkál akkor azt ha nem hülye (nem keresi fel a rokonait egyéb ismerőseit) máshogy nem lehet elfogni csak ha valaki felismeri.
Ja és mint állampolgárnak is kötelességed jelenteni ha bűncselekményt látsz. Ez is vamzerkedés vagy a rendőrség feladata?
thumb
Szerintem akkor itélkezz ha tudod hogy miért ültették le!!
A másik dolog, hogy szerintem azért fizetem a rendőrséget, hogy elkapják...
Nem vagy vamzer...csak ez nem rád tartozik....
thumb
Nem vamzerkedés. Többnyire csak bűnözők gondolják azt ,hogy egy bűnöző feladása az vamzerkedés. Nyílván, ha az egyébként ártatlan, de szerinted ellenszenves szomszédodat nyomod fel, az más. DE egy tolvajt nem szégyen felnyomni.
thumb
Ok, nem törődöm vele :-)
Csak ez a pofa mindenkit lerabolt, megvert, félelemben tartott egész életében. vagy hússzor volt büntetve, aztán most megszökött a bíróságról és folytatja ott, ahol abbahagyta. Miért vamzerkedés az, ha valaki felteszi a képét?
Nincs rendben buddha agya, az már biztos!
thumb
Frivol: Ne is törödj buddha szövegével! Ha kicsit visszaolvasol pár videót réjöhertsz, hogy vele nem érdemes vitába szálni! :)
Nyelvész készségeit már meglebegtette egyszer! :)
Persze azóta, hogy kicsit ki lett beszélve buddha "látsd" szöveged nem regáltál.
http://www.videobomb.hu/video/Bajai_police_hip-hopbr />SzeitPeter: Mindenki azt tartja veszélyesnek, ami őt fenyegeti. Ha valaki pl. csalás áldozata lett és nem térült meg a kár, amit neki okoztak a csalók, de még soha nem élte át egy részeg garázda tombolását, akkor ő a csalást fogja beszélyesnek tartani.
thumb
No de azért veszélyes bűnözőnek kikiáltani? Egy piti kis tyúktolvajt? Jellemző Magyarországra, nézzétek végig a top körözötteket: egy csomo csalásért stb. körözött. Miért nem a topp garázdákat tezsik az első helyre? Meg a laza kis gyilkosokat? Ez egy vicc.
thumb
Szerinted az vamzerkedés, ha egy szökött bűnözőre felhívom a figyelmet??? Nagyon szerencsétlen alak lehetsz, ha még nem rendeződtek a fejedben a fogalmak. Kérdezd meg anyukádat ilyesmiről, vagy menj vissza az általánosba - talán még bevállalnak a volt tanáraid.
thumb
állati veszélyes!sima tovaj. MI VAGY TE ÖREG???
SIMA VAMZER ESETLEG PRIBÉK?????Gusztustalan tetű az tuti!!!!!
Felhasználó videói
thumb
2:31
ROBBANÁS Kőbányán
2007. márc. 3.
thumb
1:48
Baleset Szolnoknál
2007. febr. 27.
thumb
0:49
JÖN A TAVASZ :-)
2007. febr. 27.
thumb
0:29
Felborult tűzoltóautó
2007. febr. 27.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!