9. Országos Középiskolai Filmszemle – Mind a vízig szárazon

A Káldor Miklós Kollégium pályázatot hirdet középiskolások számára rövidfilmek készítésére.

Szlogen: „Mind a vízig szárazon”

A pályázat fővédnöke és a zsűri elnöke: Jancsó Miklós filmrendező.

Zsűri:
Balogh Judit színművésznő, Boldizsár András operatőr, Kende János Kossuth- és Balázs B. díjas operatőr, Salamon András filmrendező, Sas István reklámfilmrendező.

Pályázhatnak:
Magyarországi és határon túli középiskolák diákjai. Nevezési díj nincs.

A pályázat tartalma:
Maximum 15 perces rövidfilm, melynek műfaja lehet:
játékfilm, dokumentumfilm, animációs film.

A pályázat beküldése:
- Film feltöltése az Indavideó portálon keresztül (okfilmszemle.indavideo.hu)
A „pályázok” gombra kattintva a pályázó eljut a feltöltési felületre, melyen el kell fogadni a pályázati feltételeket, és – ha már korábban regisztráltál az indavideóhoz – megkezdheted a film feltöltését.
- Pályázati adatlap kitöltése a www.okfilmszemle.hu oldalon

A pályázati film csak a pályázati adatlap kitöltésével együtt érvényes!

Egy pályázó több filmmel is pályázhat, de mindegyik filmhez külön adatlapot kell kitölteni.

A pályázat beküldési határideje: 2013. október 25.

A pályázat díjazása:

  1. helyezés: 100.000 Ft
  2. helyezés: 70.000 Ft
  3. helyezés: 30.000 Ft


A szemle időpontja és helyszíne:
2013. november 15-17. Káldor Miklós Kollégium – 1022 Budapest, Felvinci út 8.

A beérkezett filmeket részletesen elemezzük 2013. november 15-17 között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 9. O.K. Filmszemlén!

 

Adatkezelés, szerzői- személyiségi jogok:

A feltöltött képeket, filmeket, videókat és a megadott adatokat az Indavideó, a Káldor Miklós Kollégium a saját adatbázisában rögzíti, azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Pályázni kizárólag olyan művekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. (Az alkotóközösség is egy pályázónak számít.) Amennyiben a beadott művek mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik, és köteles a kiírót mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

Mindenki csak a saját maga által készített művekkel pályázhat. Automatikusan, indoklás nélkül kizárjuk a pályázatból azokat a pályázókat, akik a közerkölcs megsértésére alkalmas, megbotránkoztató, vagy faji, etnikai, vallási, világnézeti szempontból gyűlöletkeltésre alkalmas műveket küldenek be és az ilyen tartalmú videókat figyelmeztetés nélkül töröljük.

A Pályázó a művek elküldésével automatikusan és ingyenesen engedélyezi, hogy - pályázatát a Káldor Miklós Kollégium és az Országos Középiskolai Filmszemle honlapján, facebook oldalán,

publikációkban, kiadványokban közzétegye (ideértve az érintett weboldalakat,
egyéb online felületeket, illetve a közönség számára banner formájában való
hozzáférhetőséget);
- a műveket és a rájuk vonatkozó, a pályázathoz kapcsolódó adatokat, a pályázat lezárta után a Káldor Miklós Kollégium és az Országos Középiskolai Filmszemle gyűjteményében elhelyezi, és időbeli korlát nélkül biztosítja, hogy a film egyéni érdeklődők számára az Országos Középiskolai Filmszemle archívumában ingyenesen megtekinthető legyen
- a pályaművek a Káldor Miklós Kollégium és az Országos Középiskolai Filmszemle rendezvényein a nyilvánosság számára megtekinthetők legyenek;
- a nyertes pályaműveket a Káldor Miklós Kollégium és az Országos Középiskolai Filmszemle megjelentesse;
- a Káldor Miklós Kollégium és az Országos Középiskolai Filmszemle a mű bemutatása során biztosítja, hogy a pályázó neve fel legyen tüntetve
- a nyertes filmekre a Káldor Miklós Kollégium és az Országos Középiskolai Filmszemle nem kizárólagos használati jogot szerez.

Minden pályázó elfogadja az Indavideó általános felhasználási feltételeit.

További részletes információt a pályázattal és a filmszemlével kapcsolatban a szemle weboldalán találsz: www.okfilmszemle.hu

Folyamatos hírekért kövess minket online:

facebook.com/okfilmszemle

twitter.com/ok_filmszemle

Kapcsolat:
Simon Gábor, szervező

Tel: +3670-515-0446,

E-mail: filmszemle@kaldorkoli.hu

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!