Év utazója pályázat

A pályázat nyertese 2014. június 30 és augusztus 31. között az IndexVideo és a Travelo stábjával bejárja az országot, saját élményeit hetente egy 6-10 perces filmben örökíti meg, valamint blog bejegyzéseiben meséli el.

A pályázat időtartama:
2014. május 23. - 2014. június 17.

Pályázhatnak:
Bárki, aki betöltötte a 18. életévét. Nevezési díj nincs.
Egy pályázó több filmmel is pályázhat.

A pályázat tartalma:
Minimum 1 perces rövidfilm, melyben a pályázó egy turisztikai látványosságot mutat be.

A pályázat beküldése:
Film feltöltése az Indavideó portálon keresztül (evutazoja.indavideo.hu) a „Feltöltöm a videómat!” gombra kattintva, a feltöltési felületen keresztül lehetséges, melyen el kell fogadni a pályázati feltételeket, és – ha már korábban regisztráltál az indavideóhoz – megkezdheted a film feltöltését.

A nyertes kiválasztása:
A beérkezett, és a legtöbb szavazatot kapott videókból a zsűri választja ki a nyertest.

A pályázat díjazása és a nyertes feladatai:
A nyertes feladata: Év Utazójaként az MT Zrt. alkalmazásában és szakmai íránymutatása alapján Magyarország 9 régiójában készülő websorozatában szereplés, közösségi oldalakra posztolás, valamint az egyes helyszínekhez kapcsolódóan bejegyzések írása. A nyertessel az MT Zrt. külön szerződést köt.

Díjazás: a teljes időszakra, azaz 10 hétre bruttó 1 millió forint (az adó és a járulékok levonása nélkül)

Eredményhirdetés:
2014. június 23. Budapest

 

Adatkezelés, szerzői- és személyiségi jogok:

A feltöltött képeket, filmeket, videókat és a megadott adatokat az Indavideó a saját adatbázisában rögzíti és a pályázat támogatóin kívül (Index.hu Zrt, Confhotel-Net Kft., Magyar Turizmus Zrt.) azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Pályázni kizárólag olyan művekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. (Az alkotóközösség is egy pályázónak számít.) Amennyiben a beadott művek mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik, és köteles a kiírót mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

Mindenki csak a saját maga által készített művekkel pályázhat. Automatikusan, indoklás nélkül kizárjuk a pályázatból azokat a pályázókat, akik a közerkölcs megsértésére alkalmas, megbotránkoztató, vagy faji, etnikai, vallási, világnézeti szempontból gyűlöletkeltésre alkalmas műveket küldenek be és az ilyen tartalmú videókat figyelmeztetés nélkül töröljük.

A Pályázó a művek elküldésével automatikusan és ingyenesen engedélyezi, hogy pályázatát a pályzázat szervezői és támogatói honlapján, facebook oldalán, publikációkban, kiadványokban közzétegye (ideértve az érintett weboldalakat, egyéb online felületeket, illetve a közönség számára banner formájában való hozzáférhetőséget).

A Pályázó hozzájárul, hogy az általa készített videó és képi anyagokat a Magyar Turizmus Zrt. területi és időbeli korlátozás nélkül bel- és külföldön egyaránt a rendezvényein és online felületein promóciós céllal felhasználhassa.

Minden pályázó elfogadja az Indavideó általános felhasználási feltételeit.

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!