695
0
1
4
Hívd meg ismerőseidet, hogy kövessék új videóidat.
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
695
0
0
★★★★★★★★ ANSELMO CREW ★★★★★★★★

Reggae, Cumbia, Ska, Rumba, Surf, Balkán, Italo Disco, Banzaiii!!!
Az Anselmo Crew-t 2002-ben alapította az épp Új-Zélandon utcazenészként kalandozó énekes, saz-os, tangóharmonikás Sub Anselmo és Tommaso Anselmo basszusgitáros, majd magyarországra hazatérvén, szintén kalandozó kedvű zenészekkel összeverbuválták az urbánus world music legszélesebb palettáját felvonultató kommandót, mellyel a városi tánczenékbe turmixolják a Föld kontinenseinek autentikus zenei hagyományait Latin-Amerikától Törökországon át Afrikáig, és teremtenek energikus koncertjeiken karneváli hangulatot.

3 nagylemez, és 11 válogatásalbumon (többek közt a New York-i Putumayo, az MR2 Petőfi Rádió, és a SONY kiadványain) való közremûködés után új felállással, s régi tagokkal veselkedtek az új évtizednek. A 2010-ben 9-rõl 5 tagúra zsugorodó, majd 2011-ben az uruguayi MC Guachoval kiegészült zenekar megtartotta zeneileg mindazt, ami az Anselmo Crew-t sokak kedvenc bulizenekarává tette, de a fúvósokat elhagyva egy még mobilisabb, s energikusabb formáció lépett a helyére, ahol nagyobb szerepet kapnak az eddig háttérbe szorult hangszerek, mint a tangóharmonika, a saz, vagy a spanyol gitár.

A barcelonai Che Sudaka közreműködésével készített „Warrior”, s az ezt megelőző „My Town”, és „Fallin’” című számaik hetekig vezették az MR2 Petőfi Rádió játszási listáját. Legutóbbi magyar-spanyol nyelvű kislemezük a „Parlament” pedig Latin-Amerikában lett rádiós sláger.

ANSELMO CREW
Sub Anselmo: ének, saz, harmonika, gitár
Jakab: billentyûk, vokál
MC Guacho: MC, vokál
Zsolt: dob, vokál
Köd: gitár, vokál
Tommaso Anselmo: basszusgitár, vokál

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!