A Kultúrpart egy független kulturális oldal, mindenről szól, ami kultúra. Mozgóképes felületét az indavideó működteti, anyagainkat itt, és a Kultúrparton nézhetitek meg. Jó szórakozást!

Jövőre is lesz magyar Oscar?

Reméljük, igen! Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje képviseli hazánkat a 93. Oscar díjátadón a nemzetközi film kategóriában. [...] Bővebben!

Itt az év egyik legizgalmasabb lemeze

A BMC Records gondozásában jelent meg Harcsa Veronika, Razvaljajeva Anasztázia és Fenyvesi Márton közös lemeze, a Debussy-dalfeldolgozásokat tartalmazó Debussy NOW! [...] Bővebben!

„A művész legyen nagyon okos”

Talán hamarosan látogatható lesz a Végh András 80. születésnapja alkalmából, a Pesti Vigadóban nyílt kiállítás. A világlátott festőművész a fiatalok számára is fontos gondolatokat osztott meg velünk. [...] Bővebben!

A szerelem minden szörnyet legyőz

A Love and Monsters nem feltétlenül nyújt többet, mint amit egy szörnyvadász tini-romkomtól várnánk, de még így is kellemes meglepetés. [...] Bővebben!

A gyerekeknek is vannak jogai!

Az Unicef Ismerd fel, és tegyél ellene című, gyermekbántalmazás elleni kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet: a gyermekek védelme a társadalom közös felelőssége. [...] Bővebben!

Egyszárnyú madarak ha összekapaszkodnak...

Weiner Sennyey Tibor tizenharmadik könyve egy interaktív, elektronikus verseskötet, amely 4x33 verset válogat az elmúlt húsz év terméséből. A szerzővel beszélgettünk. [...] Bővebben!
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!