A Kultúrpart egy független kulturális oldal, mindenről szól, ami kultúra. Mozgóképes felületét az indavideó működteti, anyagainkat itt, és a Kultúrparton nézhetitek meg. Jó szórakozást!

Színpadra lépnek a győztes fiatalok

Június 26-án 17:00 órától ifjú muzsikusok ingyenes hangversenyére kerül sor a Pesti Vigadóban a Szent István Filharmonikusok közreműködésével. Horváth Gábor karmesterrel beszélgettünk. [...] Bővebben!

A fesztivál, ahol megkérték a kezemet

Gyorsan pergő kémdráma, thrillerszerű bosszúfilm, találkozások és leánykérés – ilyen volt a II. Magyar Mozgókép Fesztivál. [...] Bővebben!

Fejtsd meg a költők titkait!

Artisjus és Év gyerekkönyve díjat kapott Fenyő D. György Útikalauz a vershez c. kötete. A Pagony kiadásában megjelent egyedülálló, rendkívül hasznos és szórakoztató műről a szerzővel beszélgettünk. [...] Bővebben!

Ünnepel a világhírű magyar zeneszerző

Július 2-án a 75 éves Orbán György tiszteletére rendeznek koncertet a BMC-ben. [...] Bővebben!

Varázslat a löszfal tövében

Kishegyesen június 30 és július 3 között ismét különleges koncertekkel vár a Dombos Fest: a Besh o droM, a Kaláka, a Dresch Vonós Quartet, a Parno Graszt, a Kerekes Band és Lajkó Félix is ott lesz a fellépők között. [...] Bővebben!

Hallgasd meg a legügyesebb fiatalokat!

Június 26-án 17:00 órától  ifjú versenygyőztes muzsikusok ingyenes hangversenyére kerül sor a Pesti Vigadóban a Szent István Filharmonikusok (2020-ig Zuglói Filharmonia) közreműködésével. [...] Bővebben!
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!