A Kultúrpart egy független kulturális oldal, mindenről szól, ami kultúra. Mozgóképes felületét az indavideó működteti, anyagainkat itt, és a Kultúrparton nézhetitek meg. Jó szórakozást!

Versekre írt dallamokkal jön a Magyar Dal Napja

Szeptember 11-én az MMA Zeneművészeti tagozatának szervezésében jön létre a Pesti Vigadóban a különleges esemény. Tóth Péter zeneszerzővel, a tagozat vezetőjével beszélgettünk.  [...] Bővebben!

Különös üzenetek a Duna-parton

Az MMA nem akadémikus köztestületi tagjainak idei, Pesti Vigadóbeli tárlata érzékenyen reflektált az elmúlt két év eseményeire. A hívószó, amellyel sikerült inspirálni a művészeket, az Üzenet volt. [...] Bővebben!

„Valahol a csillagok közt létezett”

Baksa-Soós Jánost és a Kex koncertek hangulatát idézték meg az Ördögkatlan Fesztiválon. Beck Zolival, Cseh Andrással, Másik Jánossal, Menyhárt Jenővel és Bérczes Lászlóval beszélgettünk. [...] Bővebben!

Bemutatják Kalotaszeg kincseit

Erdélyben és Csehországban is vendégszerepel a Duna Művészegyüttes. [...] Bővebben!

A jazzdob magyar mestere

Bágyi Balázs zeneszerző és pedagógus, világszerte koncertezik zenekarával. Most egy online oktatási anyagot készít jazzdobosok számára.  [...] Bővebben!

Ingyenes koncerttel vár a Magyar Dal Napja

Szeptember 11-én ritkán hallható darabokkal ünnepelnek a Pesti Vigadóban: Nagy Márta zongoraművész kortárs zeneszerzők XX. századi magyar költők verseire írt dalaiból készített válogatást. [...] Bővebben!
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!