0 0 0
10
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2020. ápr. 9.
Ez a videócsatorna a koreai RAIN, valódi nevén Jung Ji-hoon életrajzi blogjához kapcsolódik (https://incrediblerain.blogspot.com).
RAIN sokoldalú tehetséggel megáldott, kettős karriert futtató művész. Énekes-táncos szólistaként "Ázsia varázsos lába" és a "K-pop királya"-ként tartják számon. Nyolc albuma mellett számtalan single-t adott ki, több világturnéja volt. Ugyanakkor egymástól távoli műfajokban otthonosan mozgó, harcművészeti felkészültséggel is rendelkező színész, vezető brandeknek dolgozó modell, szex- és divatikon, saját művészeti ügynökséggel rendelkező producer, aki a koreai mellett aktív szereplője Hollywoodnak és Kína filmiparának is.
A Berlinale-díjas "Cyborg vagyok, amúgy minden oké" (r. Park Chan-wook) főszereplője, melyért az Oscar-díj ázsiai megfelelőjére is jelölték. Első amerikai filmje, a Speed Racer után a Ninja Assassin címszerepéért elnyerte az MTV Movie Award for Biggest Badass Star díjat. Kétszer választották a Time 100-ak közé. Számtalan énekesi és színészi díja mellett a 2019 U.S.-Asia Entertainment Summit & Game Changer Awards a gyökeres változást hozóknak járó Entertainment Game Changer díjat adományozta Rainnek.
2017 óta nős, két kislány édesapja.
Ezen a videócsatornán a debütálása előtti évekből (1998-2001) róla megmaradt felvételek láthatók. Rain 16 évesen a Fanclub nevű fiúcsapat tagja lett, majd 2000-től a JYP Entertainment gyakornoka, miközben nehéz életkörülményei miatt iskolai tanulmányai és a szólista pályára való készülése mellett háttértáncosként dolgozott. (Bár a 99 % Challenge című tehetségfejlesztő műsorsorozat összes része látható a csatornán, azok nem mindegyikében szerepel Rain.)
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók