4198 Loop készítése
9
0
2014. máj. 17.

Az alábbi pontok a videóból vannak
•Victoria Nuland az ENSZ szóvivője elmondta egy beszédében, hogy az USA 5 milliárd dollárt költött Ukrajna felforgatására
•Arseni Jatszenyuk, a puccsal hatalomra juttatott miniszterelnököt nyiltan támogatja az USA kormánya, a NATO és a Nemzeti Együttműködés a Demokráciáért.
•Victoria Nuland és Kijev amerikai nagykövete közöttileleplezett beszélgetés, amelyben megtárgyalták a következő kormányalakításmozzanatait és személyi kérdéseit, amelyről külön írtam.
•Az amerikai szenátor John McCain, Ryan Murphy és Victoria Nuland Kijevbe látogattak még a puccs előtt, hogy felbuzdítsák az ukránokat.
•Az Egyesült Államok és az EU propaganda videója.
•Az USA nyíltan támogatta az ellenzéki tüntetéseket, amik számukra legálisnak és békésnek számítottak.
•A Fehér Ház nagymértékben támogatta a puccsista kormányt annak ellenére, hogy az sértette az ukrán törvényt és az emberi jogokat.
•A CIA igazgatója Kijevbe látogatott, másnap megindultak a csapatok K-Ukrajna ellen. később már hivatalosan is megjelent, hogy a CIA és az FBI karöltve működik Kijeven „segíteni” a dolgokban.
•Az aki mindebből csak nyer: az amerikai energiacégek. Oroszországból jövő gáz csökken, míg a transzatlanti régiók közötti kereskedelem megerősödik.
•…talán Önnek is van egy bizonyítéka, hogy a Kelet-Európában kialakult krízisért, sajnálatos módon, most nem a ruszkik felelnek?

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Bullshit, olcsó Ruszki propaganda. 25 év elég volt elfelejteni, hogy 40 évig voltak az elnyomóink??? KGBélák országa leszünk???
thumb
Érdekes, mégis 600.000 magyar nyugatra ment élni, nem ehhez a géniuszhoz. 7 millió orosz kivándorlóval. Az a lakosság 5%-a. a fele a "gonosz" USA-ban éldegél, a másik fele meg Nyugat-Európában. .
thumb
Vlagyimir Putyin 2000-es hatalomra jutása óta ugyanis jellemzően egy csoport irányítja Oroszországot.

Ők a Sziloviki, vagyis „Az erősek” névre hallgató, megfoghatatlan és decentralizált csoportosulás, akikhez Szecsin is tartozik. Az erősek tagjai a volt és jelenlegi titkosszolgálatok, a katonaság és más fegyveres testületek tagjaiból kerülnek ki. Mint például maga Vlagyimir Putyin, aki volt KGB-s és az egyik orosz titkosszolgálat, az FSZB igazgatója is. ...Ne álmodozzál.Putyin jófajta egyeduralmat valósított meg.Csak össze-vissza zagyválsz hülyeségeket.De azért nem árt ha utána nézel az ukrán kérdésnek. Aki a hatalmára tör az rövidúton lecsukja és száműzi. Nézz csak utána , hogy nyírta ki a legjelentősebb , leggazdagabb embereket.Horodovszkíj stb. Bolhákra meg nem lövöldözik (lázadó pinák stb) De azért volt pár politikai ellenfele akit csak úgy lepuffantatott.
thumb
ikocsi - Ami nem demokratikus, az kommunista? A cári rendszer is kommunista volt? A kommunista rezsimben indok nélkül elvittek bárkit, akiről csak feltételezték, hogy a rendszer ellensége. Be volt tiltva minden, ami nem kommunista.Nem kapott útlevelet csak néhány kiemelt személy, de azok is csak akkor, ha volt otthon családtagjuk, akivel zsarolni lehetett őket. Internacionalisták voltak, és a világforradalom eszméje alapján azt gondolták (ki őszintén, ki kevésbé őszintén, stb - most nem ez a téma) , hogy bárhol, ahova kiterjesztik a hatalmukat, ott felszabadítják a munkásosztályt és efféle baromságok.... Tudod, mi lett volna a SZU-ban annak a megfelelője, amit a Lázadó Pinák nevű feminista aktivisták műveltek abban a templomban? Hogy pl. 174-ben ugyanezt teszik a Lenin mauzóleumban. Nem 3 év javító-nevelő fogságot kaptak volna egy év után elnöki kegyelemmel, hanem úgy nyírják ki őket, hogy még csak nem is hallunk róluk..... Nekünk itt tőlük nyugatra semmi közünk ahhoz, hogy ők milyen társadalmi berendezkedés szerint akarnak élni. És azért mert náluk nem ugyanott vannak az emberijogok határai mint nálunk, ezért még nem jelentenek fenyegetést a demokratikus országokra..... Önállü Ukrajna nem létezett , és amikor a SZU felbomlásakor megalapították, akkor az volt a deal, hogy Orosz befolyás alatt történik mindez, A Nyugat le akarta őket választani. És ha az ukránok úgy döntenek, akkor joguk is van hozzá, hogy az EU vonzáskörzetébe tartozzanak, de az ország fele nem ezt akarta, mert ők oroszok....ezek után Putyin támogatja az ottani oroszok elszakadási törekvéseit. Nos, ebből azt levezetni, hogy még akár ránk nézve is veszélyes, ős Ők az ördögök... nos, ez így sovány, ehhez kell az a demagógia is, hogy a Szovjetunió bűneit az ő nyakukba varjuk. Szálin - Grúz, Hruscsov - ukrán, Mikojan - örmény .......... és még mielőtt valaki érvként hozza fel a Magyarországon megerőszakolt nőket, az előtt felhívom a figyelmet a hazánkon átgázoló Vörös Hadsereg egységének a nevére: II. Ukrán Front.....
thumb
akos_barnoczky pedig sajnos nem sok változás van/volt. Lenin lekerült a falról Putyin meg a helyére került. Miből gondolod, hogy egy kiképzett és annak idején még KGB-s munkakörben dolgozott Putyin az egy demokratikus rendszert fog létrehozni? Ne legyél annyira naív.
thumb
aki egybemos két olyan dolgot, ami nem egyforma, pusztán egy két hasonlóság miatt (vagy súlyosabb esetben elég valami lényegtelen dolog, is, amivel összekapcsolja a kettőt) az az egyik definíciója az elmebajnak. Aki azt hiszi , hogy a szovjet egyenlő az orosszal, az egy csoportos, agymosás eredményeképp egy korlátozott elmebajban szenved, és mint ilyen könnyen manipulálható. A jó hír az, hogy ez még nem klinikai eset, de nem is dicsőség.
thumb
kzy917 Putyin egyszerűbben oldotta meg. Lerohanta a Krím félszigetet. Azt annektálta. Ezt akarta Ukrajnában is. Ettől félnek/féltek a lettek, litvánok és az észtek is. Szerinted megálltak volna? nem véletlenül mert ismerik az oroszokat. A lengyelek is utálják őket. nem véletlenül. 1956-ban szerinted mi is kitől kérünk segítséget? Kádáron kívül. Az USA-tól. Mondj valami jót amit az oroszoktól/szovjetektől kaptunk. Akkor inkább amerika.
thumb
Te ostoba faszkalap karmacleaner.

Victoria Nuland elmondta amit mondott. Ha értenél angolul akkor világosan, tisztán érthetően hallhatnád hogy beszéli meg az ukrajnai puccsot az épp aktuális nagykövettel. Beleavatkozni ilyen szinten egy ország belügyeibe nem szép dolog. Egyszer már megpróbálták Iránban. Nem jött be, ahogy most sem. Ha valaki itt propagandát fejt ki akkor az te vagy te címeres köcsög.
thumb
Bullshit, olcsó Ruszki propaganda. A büdös kurva anyját az oroszoknak és ennek a kis buzi országnak, aki elfelejti, milyen retkes műveletlen agresszív primitív kultúra is az oroszoké. 25 év elég volt elfelejteni, hogy 40 évig voltak az elnyomóink??? KGBélák országa leszünk???
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY