11eyes 12.rész [VÉGE]

2028
Feliratkozom
UraharaShop
2343 videó
7542 Loop készítése
42
0
2011. aug. 18.

Cím: A sötétség hajnala
Forrás: http://uraharashop.hu
Fordító: Fomi
Lektor: ghoster, D-MaCy
Időzítő: Fomi
Feltöltő: Timofiev

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
PMilan: Igazából nem volt idejük semmire sem felkészülni, mert mire egybe gyűltek a kastélyban, addigra szuperbia már rájuk támadott. Pirokinetikus srác a tűz ereje miatt nem tudta kontrollálni magát, és azért ölette meg inkább magát Yukival, sem pedig a fekete lovag főnökkel, mert másik világban voltak. A boszorkány pedig eléggé sokáig el volt zárva a kristályban, ennyi idő alatt az épp elme már régen megbomlik, ezért nem érdekelte a szerelme szavai. A többit nem tudom, de azért nem volt annyira érthetetlen.
Több év után néztem újra, szerintem nem lett rossz a végére.
thumb
Nem volt annyira rossz Anime. Kissé emlékeztetett más Animékra, mintha onnan vettek volna hozzá ötletet, összeségében nem volt olyan rossz, de az egész sztoriban semmi személyiség fejlődést nem láttunk. A főszereplő, a hölgyek irányába, a megszokott tétlenséget adta, ő úgy ahogy edzett meg volt képessége. De a végső összecsapás adta magát, egyesével legyilkolták az ellenséget, aki semmilyen indokot nem adtak a támadásra. (Lényegében, ha kicsit értelmesebbek lettek volna a fekete lovagok és megbeszélik a "töredékekkel" a dolgot a boszorkány nem szabadul ki.)

A többi szereplő csak várt, tudták hogy erős az ellenség, de eszükbe se jutott felkészülni és a végén a csapat 50%-a meg is hal. A pirokinetikus srác, ideges lett és ezért, hagyta, hogy megölje Yuki. Mi a f@sz?! Ennyi erővel mért nem támadta meg a fekete lovag főnököt? A lényeg az Anime sok esetben nem logikus, sőt kifejezetten hülyeséget csinál. Hogy sírva fordultam le a székről. Az Anime kb. a 4. résztől indul meg. A boszorkány, pedig az EGYETLEN az igaz szerelme utolsó szavai ellenére is el akarja pusztítani a világot. Miért? T-T

A történet végéről, annyit, hogy mi lett azzal a világgal amit othagytak és egészen pomtosan melyikbe kerültek, mert nekem ez nem jött le. A szerelmi szál se lett befejezve, mert hogy kit válsztott NEKEM nem úgy tűnt, hogy kiderült volna, hol ezt dugta meg, aztán visszaugrunk az időben aztán a másik karjaiba borul. Ráadásul a cím lényege sem derül ki, nem azért, de a
11 szem jelentése vagy utalásáról nem volt egy szó se ezt azért hiányolom.

Most először pontozok és ahoz képest, hogy milyen sok jót hallottam róla, meg mély mondani valója van ahoz képest én 6-7/10-re értékelem. Egyszer érdemes meg nézni, egyszer.
Köszi a feltöltést, fordítást és minden mást ami lehetővé tette, hogy megnézhettem ezt az Animét.
thumb
Nekem ez volt a második animém,és angyon tetszett,úgyhogy nekiálltam mégegyszer.
Most is ugyanaz a véleményem,hogy egy 10/8.
Yuka engem is irritált egy "kicsit".
Akinek meg nem jött le a vége,annak mondanám,hogy hallgassa végig az ending-et,és utána még lesz egy jelenet.
Az openinget azóta letöltöttem,amióta először láttam.Csak az a kár,hogy itt nem hallhatjuk a magyart az op előtt.
Köszi a feltöltést:)
thumb
Sztem lehetne folytatása mert így ez a befelyezés olyan volt mintha lenne még tobábbi része
thumb
hehe :D szeretem a jó befejezéseket :) és még h átláthatatlan volt a vége? xD mit nem lehetett abból kivenni, h a "dead end" csak egy látomás volt? xD remélem az összes Yuka gyűlölőnek a szívébe taposott az anime :) szerintem jó volt az egész, az tény és való, hogy rágósabb darab, de akkor is érthető, ha az ember figyelt :D
Köszi a fordítást, nagyon tetszett :)
thumb
Köszi! Szerintem a senpai sokkal jobban illett volna hozzá. Yuka-t a végére teljesen megutáltam. Az anime jó volt szerintem az eleje sablonos volt.
thumb
Köszönöm a fordítást!Huh..ez aztán rágós egy anime volt...Nem tudom hova tenni!...
Talán 4-5/10.Az eleje átlagos kezdésű,de jól kivitelezett dolog volt.A közepe táján megfordult és érthetetlen csavart vett.Én szerintem Yukát meg kellett volna ölni a Forduláónál.Elrontotta ezt az animét.A vége szó-szó.Ez a világok közti ugrándozás érdekes meg minden,de követni én nem bírtam,s ezt a brutalitást ami megtalálható volt.Mindent egybevéve megnézésre nem ajánlom.

Ez az én saját szubjektív véleményem.Köszönöm!
thumb
Köszi, szerintem nem lett sablonos 10/8.
thumb
köszi a feltöltést
hát nekem nagyon tetszett csak azt sajnálom, hogy nem az előző résszel lett vége az inkább passzolt volna hozzá, mindenki a végén meghal az valahogy jobb lett volna szerintem nem passzol ez a félig rózsaszín befejezés
thumb
Köszi az animét. Nos, azt kell hogy mondjam, nem néztem ki a végén lévő csavart a sorozatból. Az elején totál egyértelműnek tűnt, hogy egy sablonhalmaz lesz az egész. Ezen sikerült a végével egy kicsit dobniuk, de nálam így is csak a 5/10-et üti meg.
thumb
köszi, hogy feltoltotted:)
thumb
Ugyan régen írtatok már ide, de úgy érzem le kell írnom, hogy eloszlassam a kételyeket. Az anime egy visual novel adoptáció, ami ugye azt jelenti, hogy több route(út, történet szál) választható a játékban. És ott tényleg van olyan ending, ahol Misuzut választja és egy az animéhez hasonló ending is, csak ennek a története az összes útnak az egybe dolgozása.

erogegames(pont)com/11eyes-321/ Sajnos nincs hozzá teljes fordítás, így azt nem tudom, hogy pontosan milyen endingek vannak, de az biztos, hogy van olyan is ahol nem Yukával jön össze.
thumb
Arigatou a részeket. Hát ha lenne folytatása remélem nem Yuka-val jön össze hanem Misuzu-val. Yuka már az agyamra ment. Nem is tudom melyik résztől kezdve kezdtem az mondani, hogy remélek megölik. Na mindegy. Nem az egyik legjobb anime volt, de más animébe még ennyire sincs lezárva a story. Itt valamennyire le volt. Nálam ez egy 6-7/10 volt.
thumb
Arigato a feltöltést! :)
thumb
DreTaXTheReal...nem tudom mennyire hiteles ez az oldal nem akarok bántani senkit de szerintem hülyeség...világosan elmondja a rész vége fele "kakeru" h hülye volt h megakarta ölni magát csak 'yuka"-val akar lenni és h mindent viszonozni akar neki nem hiszem h ebből az lenne hogy otthagyja és összeházasodnak "misuzu"-val
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
1:34
Sarazanmai előzetes
2019. ápr. 17.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY