0 1 0
71
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. aug. 16.
Szerző: hirado.hu
2022.07.25. 16:47
Az elektromos rollerek szabályozása a megjelenésüktől kezdve állandó közéleti témává vált. Általában a városban okoznak bosszúságot az embereknek a kétkerekűek, viszont egy reddit felhasználó ezúttal a bolgár autópályán kapott lencsevégre egy nőt, ahogy 120 km/órás sebességgel száguldott. A sokkoló videó a bolgár belügyminisztériumban is vitát váltott ki.
A bolgár belügyminisztériumban is vitát váltott ki Emily Yordanova esete, akit elmondása szerint Várna közelében videóztak le, ahogy egy barátja e-rollerével száguldott az autópályán – számolt be róla a Bulgaria Posts.
„Elvittem egy körre és ki akartam próbálni az autópályát. Elkezdtem vezetni, és felgyorsítottam a maximális 125 kilométer per órára”
– mondta a bolgár hölgy az eset kapcsán. A cselekedetével kapcsolatos negatív reakciók ellenére Emily nem gondolja, hogy bármi rosszat tett volna.
„Nem teszek semmi rosszat, nem úgy vezetek, mint egy részeg vagy drogos sofőr” – nyilatkozta.
A nő azt mondta, nem aggódik a büntetés miatt, amely 50 bolgár leva – körülbelül 10 ezer forint – lenne, viszont azt nem érti, miért kellene őt megbüntetni, amikor betartja a forgalmi szabályokat. Elmondása szerint van mód bizonyos teljesítményű rollerek motorként való regisztrációjára.
A bolgár belügyminisztériumban továbbra is vita tárgyát képezi, hogy Emily Yordanova pénzbüntetést érdemel e a rollerrel való száguldásért, viszont a Sega nevű lapnak azt nyilatkozták, hogy közigazgatási aktát nyitottak az incidens miatt.
Forrás: Bulgaria Posts
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
ARTEMIS: SIKERES LANDOLÁS!
5:24
2022. dec. 12. 15 néző
Hasonló videók
5:24
2022. dec. 12. 15 néző