Advertisement Advertisement
0 0 0
49
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. szept. 30.
Origo
2021.09.29. 17:06
Információk alapján a múlt hét szerdán balesetet szenvedett ózdi Gyurcsány-show szervező B. László luxus kupé BMW-jében 18 millió forint készpénzt találtak, a rengeteg "előválasztási" szavazólap mellett. A 18 millió forint a rendőrségen van, érte senki sem jelentkezett. Kérdés: mire kellett ennyi készpénz?
Ahogy arról az Origo is beszámolt, kiderült, hogy a botrányos ózdi Gyurcsány-show szervezője, koordinátora az a férfi, aki szeptember 22-én a luxus kupé BMW-jével súlyos balesetet szenvedett az M3-as autópályán, Gödöllő térségében. A luxusautóban több köteg „előválasztási" szavazólap és nagy mennyiségű készpénz is volt.
A legfrissebb információnk alapján a BMW-ben 18 millió forintot találtak.

Az autót vezető B. László amúgy Hódmezővásárhely baloldali polgármesterének a pártjában, az MMM-ben politizál, de Ózdon éppen az volt a feladata, hogy a náci karlendítős Farkas Péter Barnabás jelenlegi alpolgármester kampányát segítse.
Azt is megírtuk, hogy Ózd egyik önkormányzati képviselője, a volt jobbikos Fidrus Péter a közösségi oldalán azt állította: a Gyurcsány-show levezénylésével a Jobbik bízta meg B. Lászlót.
Fidrus Péter szerint továbbá B. László olaszliszkai, mélyszegénységben élő embereket bérelt fel abból a célból, hogy azok akadályozzák meg, hogy olyanok is leadják a Gyurcsány-show sátránál szavazatukat, akik nem támogatják Farkas Péter Barnabást.
Az egyik sértett azt állította: miután kiderült, hogy nem a jobbikos Farkas Péter Barnabásra akar szavazni, többen egyszerűen megfogták a grabancát és kitették a sátorból.
A HírTV információi szerint nem csupán az ózdi alpolgármesternek nem tetsző „előválasztók" távoltartásával bízták meg a mélyszegénységben élőket, hanem szavazatvásárlás is történhetett.
Az ő vallomásuk alapján, akik közülük szavaztak Farkas Péter Barnabásra, azok kaptak fejenként 3 ezer forintot. Erről alább hallható egy felvétel:
Farkas Péter Barnabást pedig többen együtt látták verőemberekkel és B. Lászlóval.
Azt, hogy találkozott B. Lászlóval, Farkas a HírTV-nek elismerte. A PestiSrácok azon kérdésére, hogy találkozott-e a verőemberekkel, viszont nem reagált.
Mivel nagyon kevesen mentek el az előválasztásra vidéken, könnyen lehet, hogy önmagában már az is cél lehetett, hogy egyáltalán odarángassanak embereket a teljesen tét nélküli, előre eldöntött végeredményű szavazásra.
Az továbbra is kérdés, hogy mire kellhetett 18 millió forint a jobbikos szervezőnek.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Kettős mérce
4:52
3 hete 52 néző
Kijött a rendelet, tényleg csak a...
2:05
Tüntetés az Alkotmánybíróság előtt.
1:53:08
Pintér Sándor - a Csendes Don
35:08
2021. nov. 19. 21 néző
Hasonló videók
4:52
3 hete 52 néző
2:05
1:53:08
35:08
2021. nov. 19. 21 néző