946 Loop készítése
3
0
2017. dec. 3.

A sorozat igaz történet alapján készült!

Felirat:Vitézke, Adora2420
Eredeti angol fordítás és idozítés: PB-fansubs
Újraidőzítette,formázta:DensetsuNoSenshi


Facebook oldalam: https://www.facebook.com/Densetsu7/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nagyon megható történet, mélyen megérinti az ember lelkét. És ahogy az előttem szóló is írta, az ember miután megnézi ezt a történetet, kicsit átértékeli az élet fontosságát. Aya tényleg csodálatos ember volt. Nem bírom egyszerűen sírás nélkül végig nézni. Köszönöm szépen.
thumb
Köszönöm szépen.
thumb
Mennyire igaságtalan egy világ ez vannak akik simán el dobják a saját életüket míg mások egy szál ágba is kapaszkodnak ha szükség van rá hogy normális életett éljenek. Mindig is ugy gondoltam, hogy azok akik el akarják dobni az életüket ha lehetőség volna rá hogy oda adják egy olyannak aki ép élni akarna így mind a kettő teljesülne így az egyik meg halna hogy a másik éljen és így még nem is lenne öngyilkos csak a saját életétt adná egy emberért. Ez egy olyan lelki dráma ami minden eddigit felül múlt sose nem sírtam ennyit egy filmen hietetlen milyen élethüen le tudják utánozni szinte olyan mintha én is ott lennék és én magam is láttnám ahogy szenved. Vajon hány ember van közvetlen közelünbe hasonló problémákkal vajon hány ember merne segíteni egy rászorulón vajon hányan mondanának le a saját boldogságukról csak azért hogy a másiknak könnyebb legyen a betegségét leküzdeni. Könnyü mondani hogy,, Hogy én biztosan.." de teljesen ugyse tudjuk átélni azt amit ő (ők) amíg nem látjuk úgy a dolgokat ahogy ők látják . Nem tudom hogy én hogy birkóztam volna meg vele hisz töbnyire el menekültem minden probléma elől és biztam abban hogy majd lesz valahogy de lehet itt az idő át gondolnom még egyszer az egészet mit értem el eddig és mit hagytam hátra csak azért hogy ne sérüljek meg lelkileg vagy testileg ha Aya-nak volt ereje szebenéznije a betegségével nekem is meg kell próbálnom minden ami tőlem telik hogy meg változzak .
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY