1 0 5
5654
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. dec. 16.
Cimkék: dns, neutroncsillag
2012. Létezik-e a Nibiru? Lesz-e, és ha igen, mikor és honnan világkatasztrófa? Természettudomány és technika, próféták, programozott WTC-k, HAARP, nanorobotok, Háttérhatalom, Echelon, világkormány, titkosszolgálatok és agyprogramozás, földönkívüliek, a Biblia beteljesedett és beteljesedő Próféciái, angyalok, ördögök, a Vadállat pecsétje. Illuminátusok és Bibliai-háttérhatalmi videoklippek: így a NOX, a Garbage és a Bonanza Banzai műveiből. A feledésre programozott 1989-es magyarországi UFO-invázió és a Hírháttér-küldetés. Filmünkből nem sokat fognak érteni, akik nem verzátusok a mélységi titkosszolgálati ismeretekben. Hans Zimmer dinamikus "Backdraft" filmzenéjével. Stáb: Molnár F. Árpád, Nagy Sándor (Naleksz), Soós József (Kárpáti Magyar), Tánczos Krisztina. A filmben érintettekből: Baphomet (Megprófétált Fenevad (Bafomet)), Bonanza Banzai (1984), George Herbert Walker Bush (idősebb Bush, USA 41. elnöke), George W. Bush (Koponya és csontok "Skull and Bones" illuminátusszekta tagja, 43. amerikai elnök), John Carpenter (filmrendező: "They Live"), Drábik János (Szabad Európa Rádió (SZER) volt szerkesztője, közgazdász), Gyurcsány, Jóel próféta, Keresztelő János (azaz Illés próféta, és aki majd mindent rendbe tesz), Jézus Krisztus, Lukács (evangélista, orvos, oknyomozó író), Shirley Manson (Garbage: "Push It", "Milk"), Cathy O'Brien (elnöki modell, programozott nemzetközi titkosszolgálati fájler és szexrabszolga), Orbán Viktor (Fidesz), Péter Szabó Szilvia (NOX: "Hiszed-e még?", "Szeretem" című klipek), Mark Phillips (CIA hivatásos elmeprogramozója), Sátán (bukott angyal "földönkívüli", Lucifer, Őskígyó), Sebestyén Balázs (RTL Klub, Cool TV, Danubius Rádió; műsorvezető, riporter). HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: http://hirhatter.com
Hozzászólások | 5
Kappa1
2011-05-31 18:25:51

Spiritizmus: igen, ezt is a szabadkőművesek futtatták fel, sok jó tanítása közé sok rosszat csempészve. Mint ahogy a szentírásokba is csempésztek.

Kappa1
2011-05-31 18:23:12

A varázslást szentírás-hamisítással betiltani azért nagy ötlet, mert az ember nem mer varázslatot használni a démonok ellen. És Isten alig győz megvédeni egy fanatizált balekot, aki nem tudja, mi fán terem a fehér és fekete mágia közti különbség. Pedig egyszerű: a fekete mágia indítéka az önzés. Szellemidézés: ha látványosan művelik, vagy emberalakban látható a szellem, nem árt óvatosnak lenni fekete mágia veszélye miatt.

jadam88
2010-02-16 18:36:04

Olyan hogy ,,Spirituális felemelkedés", vagy ,,ébredés" nem létezik. Éppen hogy a Spiritizmust művelők fognak mejd elpusztulni akkor amikor Isten kiveti hálóját a gonoszokra és az Isten parancsolatait megsértő emberekre, amikor eljön a Har-mageddon, vagyis az itélet napja. A Nibiru pedig nem más mint a Sumer mitológiából ismert bolygó, aminek a lakóit valamiféle Istenként tisztelték. A legfőbb Istenük Marduk volt. A tudósok szerint a bolygó egy elnyújtott ellipszis alakú pályán halad, ami 3660 évente belép a Naprendszerbe, majd távozik. Legutóbbi látogatása kr.e 750 környékén lehetett a római Birodalom bukása idején, Legközelebb pedig 2900 körül lesz itt, ha egyáltalán megéri az emberiség a legközelebbi látogatását.

bocimaster
2010-01-26 16:23:10

A helyesírásod csapnivaló, az oldalad meg egyenesen rettenetes kedves Konl0001. Ezenkívül borzasztóan felületes is.

KonI0001
2010-01-09 10:42:01

EZ ÖKÖRSÉG!NÉZD MEG AZ OLDALAM OTT RÉSZLETESEN LEIROM H MIÉRT HÜLYESÉG! http://2012elmelet.mlap.hu/

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31