777 Loop készítése
3
0
2013. ápr. 20.

A pécsi Munkáspárt 2006 korábban bejelentést tett a rendőrségen az Adolf Hitler emléktúra miatt. A hatóságok ígéretet tettek a náci menetelés megakadályozására. Ennek eredményeképpen Pécsett 25 neonácit állítottak elő garázdaság miatt.
forrás: hirtv.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
De, a Jobbik korlátozná a cigányság lélekszámát mégpedig brutálisan kegyetlen eszközökkel. Szerintem a hivatalos (!!!) facebook oldalakon elforduló Adolf Hitler propaganda erre utal.

Az abortusz emberi jog, az a gyilkos, aki éhezésre és nyomorra kárhoztatna megszülető emberi lényeket.

A tiszaeszlári ügyet teljes egészében kivizsgálták. Semmi köze zsidó rituális gyilkosságokhoz, csak azért, mert téged arról akar meggyőzni a kurucinfo.

De, listázná a zsidó politikusokat, sőt a jobbik emberi az elte btk hök-ben már listáztak embereket politikai, etnikai és "faji" szempontok szerint. A jobbik szellemi elődei pedig tömeggyilkoltak embereket.

Szegedi Csanádot kiutálták a Jobbikból zsidó származása miatt. Korrupt? Akkor hol a feljelentés és a per ellene? Nincs ugye.
thumb
HUUUUUU! Ez csak így működik Judit! A Jobbik teljesen törvényesen ül a parlamentben, amit nyolcszázezer ember szavazatának köszönhet. És a lakosság több mint 10 %-a támogatja, és ennél is több szimpatizál vele. És nem kétezer ember aláírásának köszönhető. Ami a két munkáspártról együtt nem mondható el.

Ami pedig a petíciódat illeti, NÉZZÜK SORBBAN!

"korlátozná a cigányság lélekszámát" - a JOBBIK semmilyen formában nem kívánja korlátozni a cigányság lélekszámát. Viszont a bűnözés és a megélhetési gyerekszülés elfogadhatatlan olyan korban, ahol a magyarság tízezreit gyilkolják le a liberális törvényeink szellemében, abortusz címszó alatt! Az ember annyi gyereket vállaljon, amennyit fel is tud nevelni. Természetesen ehhez igénybe veheti az állam támogatását is, de nem kizárólag csak segélyből.

"feleleveníti a tiszaeszlári vérvádat," - Jobban mondva feleveníti egy népcsoport múltban elkövetett bűneit, amit sem akkor, sem ma nem vizsgáltak ki!
"listázná a zsidó politikusokat," - Soha semmilyen formában nem listázná a zsidó politikusokat. Ilyet a Jobbik soha nem mondott! Pontosan ezt mire alapozzák?
"kitaszítja azt a tagját, akinek zsidó felmenői vannak," - Soha senkit nem taszított ki zsidó felmenői miatt. Ez egy szemenszedett hazugság. Ha Szegedi Csanádra gondolsz, ő saját elhatározásból távozott, arról nem beszélve, hogy korrupciós ügybe keveredett. És a Jobbik tartva magát korábbi igéretéhez, minden korrupt személyt kivet magából!
"elnöke kijelenti, hogy visszavonulna a politikától, ha ilyesmi róla is kiderülne," - Pontosan mi? Az, hogy korrupt? Szerintem ez teljesen normális hozzáállás! Minden politikusnak így kellen tennie!
thumb
Már nem sok kell a kétezer aláíráshoz, hogy a jobbik kipenderüljön a Parlamentből!
http://www.peticiok.com/a_neonaci_jobbik
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY