545 Loop készítése
1
0
2012. júl. 5.

2., befejező rész.

68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda)

A 68 éves közellenség:
Nagy Lajosné (Emma néni) (A XV. kerület, Pázmány Péter utca 108-ból)

Interjúk és Operatőrök:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)
Domján Tibor (Keresztény, Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa)

Akciómunkatárs:
Bustya Tibor (Ceausescu üldözéseit túlélt Echelon-Tényfeltáró, Erdélyből)

Otthonvédelem-Szervező:
Balogh Béla (Otthonvédő Koppány Csoport vezetője)

Polgárjogi és emberjogi aktivisták, további média:
Dombóvári Andrea (Koppány Csoport helyettes vezetője)
Monostori Attila (De Jure Liga alelnöke, a 10 ezernél több Baumag-károsult és a zámolyi romák interkontinentális botrányainak főügyvédje)
Kiss Endre Farkas (SoDI) (66 másodperc alapítója)
Kiss Roland (Tartarossz Blog alapítója)
Molnár Zsolt (Dunaújváros; született: 1990.08.28.)
Ruszkai Barnabásné
Kocsis Lászlóné Marcsi
Balázsné Mészáros Mariann
Balázs Gina Nikolett
Bogád Antal (költő)
Fort András (Szabad Riport)
Székely Emma
Kisgyörgy Sándor
Burkus Zoltán
és további jogvédők

Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén Echelon-Tényfeltáró)
és további, a politikai terrorizmus miatt nem publikus személyek!

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.07.02. (XV. kerület, Pázmány Péter utca 108., Bp., Hungary)
Készült: 2012.07.03-04. (8. kerület, Budapest, Magyarország)
Premier: 2012.07.04.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Jobbra Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője.

Beszél Molnár Zsolt, a Koppány Csoport otthonvédője.

HÍRHÁTTÉR!: Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmeprogramozást Feltáró Filmjeinek Rendezője! www.hirhatter.org

68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda)

Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója. www.hirhatter.org

Operatőr: Domján Tibor, 100%-ban eltitkolt és politikai üldözött Keresztyén Újságíró, Világszintű Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

Molnár F. Árpád (ELI)
www.hirhatter.org

Dombóvári Andrea, Az Otthonvédő Koppány Csoport helyettes vezetője nyilatkozik.

Balázs Mariannéknál volt az az orbánbotrány, amikor a családanya kést szorított a saját hasához, hogy öngyilkos lesz.

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Két ok szokott lenni: hogy megszerezzék a lakást, vagy politikai okokból rászállnak valakire, és akkor azt mindig a Zombor [Zombor Gábor Orbán Viktor bérgyilkosa - a szerk.] intézte.

BOGÁD ANTAL (KÖLTŐ):
- Ez erkölcstelenség a köbön!

Beszél Burkus Zoltán.

A Koppány Csoport tagja arról beszél, hogy az udvarban, egy másik kislakásból, múlt év telén egy másik nőt is kilakoltattak...

Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén Újságíró, A Legfőbb Echelon-Tanú beszél.
www.hirhatter.org

A 68 éves asszonyt Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező filmezi.
www.hirhatter.org

A lábatlan, 68 éves Nagy Lajosné (Emma néni) a most 15 éves unokáját 1 hetes kora óta nevelte!

A kilakoltatásra megtámadott 68 éves rokkant asszonyt Molnár F. Árpád (ELI) kérdezi.

A 68 éves Emma néni lánya, Regina beszél.

Kérdez: Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező.
www.hirhatter.org

Télen kilakoltatták az asszonyt, ezért gyermekével a fagyban aludt. A kisgyermek lába fagyást szenvedett.

A képen Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője, aki az ország legjobb otthonvédője.

Molnár F. Árpád (ELI) beszél, akit szegény Elmebeteg Orbán Viktor a legfőbb ellenségének tartott. Ez lett szegény beteg miniszterelnök veszte.

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező a 68 éves Nagy Lajosné (Emma néni) lányát, Reginát kérdezi.

Székely Emma és Molnár F. Árpád (ELI).

Székely Emma Otthonvédő beszél.

Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője, a kilakoltatások elleni harc elmúlt évszázadának egyik legfőbb alakja beszél.

Domján Tibor világszintű Echelon-Leleplező kérdez.
www.hirhatter.org

Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője, a kilakoltatások elleni harc elmúlt évszázadának egyik legfőbb alakja beszél.

Jobbra Kiss Endre Farkas (SoDI).

Balogh Béla, az otthonvédő Koppány Csoport vezetője.

A búza utcai kilakoltatásnál a maffia befújt a lakásba. Bent üldögélő idős, vak asszony, nyugdíjas nők, a média emberei, a közellenséggé nyilvánított családanya, az ő fiatal fia mind kaptak a fasiszta terrorista Orbán-Pintér könnygázából!

Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője Domján Tibornak nyilatkozik.

Balázsné Mészáros Mariann, a Koppány Csoport egyik már legendás hírű aktivistája beszél.

Az ágyon ülnek, balról: Balázs Gina Nikolett, Molnár F. Árpád (ELI) és a 68 éves asszony lánya, Regina.

Balázs Gina Nikolett és Molnár F. Árpád (ELI).

A 68 éves keresztyén Nagy Lajosné (Emma néni) a Pázmány utca 108-ból.

A könnygáz egyik ellenszere, hogy vizes textillel kell az orrot és a szájat eltakarni, és úgy lélegezni.

Balogh Béla a Hír tv operatőrével beszél.

Orbán óta a rendőrség, de főleg az önkormányzati, szintén közpénzparazita képviselők az események megörökítését a közpénzparazitizmusra károsnak tartják, tetteiket, hogy miket művelnek közpénzen, rejteni próbálják.

Molnár F. Árpád (ELI) tárta fel elsőként a politikai gyilkosságok intézményrendszerét. A Legfőbb Leleplezője lett a politikai pszichiátriai bűnözésnek és terrorizmusnak is! Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Echelon-Filmjeit Rendezte stb.

Btk. 155. § (1) b), c), d) és e) értelmében a kilakoltatások Népirtás bűntettének minősülnek, és 10 évtől 20 évig terjedő, vagy ÉLETFOGYTIG tartó szabadságvesztéssel BÜNTETENDŐK!

A kilakoltatások, üldözésünk és betiltásunk, valamint a magyarországi fasizmus kötelező védelme terén meghatározó az Obama-kormány! Így Leon Panetta és David Petraeus CIA-igazgatók, Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet, és korábbi szeretője, Obama!

Molnár Zsolttal (sz.: 1990.08.28.) a búza utcai könnygáz-kilakoltatás után először Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplezővel, aztán Molnár F. Árpáddal (ELI), a világ Legfőbb Echelon-Tanújával lett egy cellába zárva.

Kordokumentum Botrányfilmünk erről!: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak).

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező beszél. Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), a Legfőbb Echelon-Tanú. www.hirhatter.org

Aki mindjárt a HÍRHÁTTÉR felé mutat, a kvázi fedésben működő műveleti vezető.

A 68 éves Nagy Lajosnét (Emma néni) hallják.

Orbán e FELJELENTÉSFILMÜNKRE tiltatta be a teljes HÍRHÁTTÉRT!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"!

Bustya Tibor, a HÍRHÁTTÉR Munkatársa a Ceausescu rendszer diktatúrájában, ellenállóként nevelkedett. A román tömeggyilkos orbáni pszichiátriai üldözései sem tudták megtörni.

ORBÁN SIMICSKA-FÉLE LEPLEZETLEN MAFFIÓZÓ MILLIÁRDOSAI ÉS POLITIKUSBŰNÖZŐI ELLEN NEM CSAK MINDENKI KÖTELES FELLÉPNI, DE KÖTELES BÁRMIKOR MEGHALNI IS!!!

FILMAJÁNLAT: Koppány Csoport 18-án, a Búza utca Super 8 után - Riportmixfilm.

FILMAJÁNLAT: Önpusztító Fasizmus - Magyarország, Németország, Spanyolország, Zimbabwe... (Villámfilm a 8. kerületi Orczy térről).

Molnár F. Árpád megjegyzi, hogy a zsidók is hasonló "ellenállást" tanúsítottak a II. Világháború előtt és közben.

Bogád Antal költő.

Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén emberjogvédő, az Orbán óta egész Magyarországon BETILTOTT HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője.

Molnár F. Árpád az olajmaffia utáni nyomozásai során számos európai országban is megfordult. Aludt Clodo bombalaborjában, állandó háborúban állt a maffiát irányító polgári és katonai titkosszolgálatokkal, többször ment politikai gyilkosság elől külföldre.

Orbán óta a rendőrök és az önkormányzati közpénzparaziták mániája, hogy a média ne forgasson semmiről, amiket közpénzeken tesznek. Orbán Viktor annyira lelakta az országot, hogy ezt ma már sem az Amnesty, sem a TASZ, sem más pártmaffia nem kifogásolja!

Orbán óta a közpénzparazita rendőr- és önkormányzati maffia nemcsak gyanús elkövetőkként, hanem támadó bűnözőkként kezeli a médiát! Orbán-klán gyakorlata a leghírhedtebb diktatúrák gyakorlatát és szemléletét tükrözi! Olyan betegek, hogy észre sem veszik!

Orbán óta szokás, hogy a médiával úgy kötekednek, ahogy a Rákosi-rendszer óta nem volt példa, és a rendőrség, főleg az önkormányzati közpénzparaziták sérelmezik, hogy közpénzekkel fizetett tetteikről bármi HITELES dokumentáció készül!

A primitív alsórendű a családját, cigányt, iskolatársait vagy járókelőket gyilkol. Az értelmes - ha már ölni akar - RENDŐRT, ÜGYÉSZT, PSZICHIÁTERT VAGY POLITIKUST ÖL, HOGY TALÁLATI ARÁNYA A BŰNÖZÉS VONATKOZÁSÁBAN 100%-OS LEGYEN!

A nép közpénzes kitartottai Kocsis Lászlóné Marcsit kísérték ki, mert a XV. kerületi közpénzpolgármester, László Tamás milliárdosok gazdagításával kel és fekszik.

Az index.hu vezére, Spéder Zoltán Magyarország egyik leggazdagabbja. Spéder rendkívül elkötelezett a rendőrbűnözés összes formája iránt! A 2006-os sortüzek, Vizoviczki rendőrei, az eladósodott rendőrök kilakoltatási ügyei eltussolásában a legfeltűnőbb!

Pintér Sándoron kívül Spéder Zoltán index-vezér a legfeltűnőbb milliárdos az állami szervezésű, a világ népei ellen elkövetett repülőgéprobbantások eltussolásában is.

Tóth Tamás, Pintér egyik alvezére írta alá a HÍRHÁTTÉR ellen a 2011.02.14-ei házkutatást.

Orbán Viktor utasítására BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Molnár F. Árpád cukorbeteg specifikus kórházi osztályon dolgozott. A 68 éves néni lábait levágták, mert felment a cukra. Orbán közpénzesei közveszélyes betegek, így a médiát és a népet ellenségnek tekintik. A kötelező segítségnyújtást is megtagadták!

Közpénzes orbánista jön.

A közpénzes a kamera felé kapkod, hogy az ingyen dolgozó média ne DOKUMENTÁLJA HITELESEN, MIT TESZ A LAKOSSÁG KÖZPÉNZEIBŐL KITARTVA! ELFOGADHATATLAN, NAGYON BETEG ÉS ABSZURDUM!!!

Leesett cukrot könnyű kezelni pl. zsemle elfogyasztásával, de ha orbáni idióták ülnek a páciensen, a vércukorszint leesése halált okozhat! Ha pedig a cukor emelkedik, inzulint kell beadni, különben a páciens kómába esik, megvakul vagy meghal! Btk.172.§!

A műveleti főnöknek: 2006-ban is rengeteg járókelő maradandó fogyatékosságot szenvedett. 14 szemlövés, 60 fejlövés stb. A kilakoltatások kapcsán is túl sokat öltetek! Kezdeményeztük a rendőrök elleni rákos stb. súlyos és halálos betegségeket. D. CODE 228!

MOLNÁR F. ÁRPÁD MONDJA:
- Hát a rendőrök nélkül nincs Holocaust [a fasiszta Holocaustra emlékeztetve - a szerk.].

A nácik is arra hivatkoztak: parancsot teljesítettek. Együttérzésünk jeléül visszamenőleges törvényekkel, amikért kitüntették őket, mi halálra ítéltük őket. Mivel nem kellett nekik a szociális segítőkészség, így lett akasztás, agyonverés, halálra kínzás...

SZOCIÁLIS MUNKÁS MONDJA:
- Hát ép elméje nincs ennek az embernek [Orbán Viktornak - a szerk.]!

Felvétel: 2012.07.02., Pázmány P. utca 108.
Készült: 2012.07.03-04., 8. kerület.
www.hirhatter.org

BELÜLRŐL!

Dante "Isteni színjáték"-a nyomán a "Pokol" című könyv hatására Rodin eltervezte a "Pokol kapuja" sorozatát. Ennek keretében 1880-ban befejezte: Ádám, A gondolkodó, A három árny. Éva szobra 1881-ben készült.

HALO!

A tarkó háttérhatalmi jelkép. Jelentése: mesterséges információbeültetés.

Elektromágneses hullámok szerint fordulva Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), akit már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak.

A közpénzesek megint rázendítenek, hogy ha már egyszer a nép pénzén élősködő paraziták, akkor minden ellenőrzés nélkül élősködhessenek. ELFOGADHATATLAN, ORBÁNIAN ELMEBETEG ÉS ABSZURDUM!

Amilyen beteg elméjű egy állam vezetője, olyan betegekké lesznek alkalmazottai is. Nemrégen még alapelv volt, hogy a médiába már azért sem kötünk bele, mert a média teremti meg a nyilvánosságot. Tesz hősöket, és buktat meg bűnözőket, elnököket, országokat!

Erre a fekete mappás közpénzesre utólag is annyian megharagudtak, hogy kérik, szervezzünk menetet László Tamás XV. kerületi polgármesterhez, adja ki és adjon számot erről a közpénzparazita bűnözőről!

Akik közpénzből, a pénzünkből "dolgoznak", mindig szégyellik tetteiket. Mi, jogvédők büszkén vállaljuk magunkat, ingyen dolgozunk, de a közpénzesek mindig támadnak, ha kamera látja, miket művelnek! Úgy bujkálnak, mint a fasiszta anonim kommentelők ezrei!

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, egyúttal minden magyarok Legtitkoltabb Újságírója!

Molnár F. Árpádot és Domján Tibort igazoltatják. Ezúttal nem vették őrizetbe őket tudósítás és hiteles Kordokumentálás orbáni gyűlölete címén.

HÍRHÁTTÉR!: Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmeprogramozást Feltáró Filmjeinek Rendezője! www.hirhatter.org

Arról beszélnek, hogy a kényszerkilakoltatás közel annyiba kerülhet, mint amennyit a lakás ér. A nemzetközi botrányokat és műveleti következményeket természetesen orbániáda óta senki nem számolja a költségekbe. Sok közpénzparazitának ez eszébe sem jut.

A kilakoltatásra hívott fuvaros azzal kezdte, hogy a nőket is fizikai erőszakkal fenyegette. Autóján pedig ez áll: "100% magyar".

A népirtás bűntettéért fizetett fuvaros autójában ez is olvasható: "ITT AZ IDŐ! FIDESZ".

Kiss Roland, a Tartarossz blog alapítója.

Kiss Rolanddal készült Filmünket ajánljuk: Zaklatás, bíróbűnözés, pszichiátriai terror, gyógyszermaffia, börtönélet - Kiss Roland, a Tartarossz Blog alapítója saját tapasztalatairól (A HÍRHÁTTÉR Dokumentumfilmje).

A platón Kiss Endre Farkas (SoDI) ül.

Kiss Endre Farkas (SoDI).

Fort András (Szabad Riport).

A Koppány Csoport kifogásolja, hogy a cigányok nem jöttek el egy roma család kilakoltatására.

Monostori Attila, a De Jure Liga alelnöke, aki a Baumag több, mint 10 ezer károsultját védte, továbbá a zámolyi romaügy interkontinentális botrányában volt az ügyvéd.

MONOSTORI ATTILA:
- A [szőke] hölgy a Koppány jogvédők képviseletében meghatalmazottja a korábbi tulajdonosnak.

Dombóvári Andrea, a Koppány Csoport helyettes vezetője és Monostori Attila, a De Jure Liga alelnöke.

MONOSTORI ATTILA:
- [Dombóvári Andrea, a Koppány Csoport elnökhelyettese] meghatalmazottja a jelenlegi volt tulajdonosnak, akivel szemben a végrehajtás van...

Monostori Attila, a De Jure Liga alelnöke, aki a Baumag több, mint 10 ezer károsultját védte, továbbá a zámolyi romaügy interkontinentális botrányában volt az ügyvéd.

BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt Munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése szintén fasizmus vádjával!

Balról: Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója, Dombóvári Andrea, a Koppány Csoport elnökhelyettese, Monostori Tamás, a De Jure Liga alelnöke.

Az orbánisták a legalapvetőbb jogi kötelességekre is a maximalizmusig fokozott nánási-orbáni-panettai idiotizmust tanúsítják! Ez itt nem vígjáték, hanem a magyar-amerikai állam!

A 68 éves cigányasszony is hiába hangoztatta, hogy a szervezett állami kilakoltatás közben az általa meghatalmazott jogvédők jelenlétét akarja, ezek a valóban orbáni járványos elmebetegségbe zuhant nyomorultak meg sem értették, amit kívülről kéne tudniuk!

Ahogy a búza utcai kilakoltatásnál a fajtiszta sajtóst (akiknek volt sajtóigazolványuk) ártatlannak, a többi újságírót felkelőnek és bűnözőnek minősítették, a Pázmány 108-as botrányban mindenkit ellenségnek nyilvánítottak, aki nem a polgármester embere!

Míg a 68 éves Nagy Lajosné egészségére ROMBOLÓ vércukrát a mentősök rendezték, az orbáni obamai maffia - kihasználva a néni állapotát és védekezésre képtelenségét - mindenféle papírt íratott alá! Ehhez eltakarítottak minden felhatalmazottat és civilt!

Ugyanez a közpénzparazita maffia ugyanígy követ el ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL BÜNTETENDŐ bűntetteket a politikai pszichiátriai takarítások során is, amikor pl. a bezárásba és a memóriatörlő elektrosokk terápiákba beleegyező fecniket írat alá!

Dombóvári Andrea, a Koppány Csoport vezetőjének helyettese.

Kocsis Lászlóné Marcsi és Dombóvári Andrea.

A 68 éves Nagy Lajosné (Emma néni).

Molnár F. Árpád emberjogvédő, a Keresztyén HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője beszél.

Monostori Attila, a De Jure Liga alelnöke Emma néni lányát, Reginát kérdezi.

Monostori Attila, a De Jure Liga alelnöke, aki a Baumag több, mint 10 ezer károsultját védte, továbbá a zámolyi romaügy interkontinentális botrányában volt az ügyvéd.

Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Legüldözöttebb Újságírója. www.hirhatter.org

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező beszél. www.hirhatter.org

Balról: Monostori Attila, Dombóvári Andrea, Molnár F. Árpád (ELI).

A Szabad Riport tudósítója, Audie Rácz Era közölte, hogy honlapjukon közzétették azt a számlát, ami bizonyítja, hogy a 68 éves asszony víztartozása nulla forint.

Bustya Tibor túlélte a Ceausescu-rendszer pszichiátriai politikai terrorizmusát is.

Superior kódok képekben, szavakban. Mert totális kontroll...

A nácik is ezt mondták: parancsot teljesítettek. Aztán felakasztottuk őket.

Dombóvári Andreát Molnár F. Árpád interjúvolja. Operatőr: Domján Tibor. www.hirhatter.org

Molnár F. Árpád (ELI), Ruszkai Barnabásné és Kiss Roland. Operatőr: Domján Tibor. www.hirhatter.org

A 83 éves Marika néni 2011-ben, ugyanebben a kerületben lakását felgyújtotta és kiugrott a 6. emeletről. A népirtás bűntettét bizonyító esetek tömegeinek egyike ez. Molnár F. Árpád felvetette: emléktáblát kell állítani a rezsim áldozatának.

Kiss Roland a 83 esztendős asszony halála után levelet írt a polgármesternek. Ezután burkolt fenyegetést kapott.

Kiss Roland, a Tartarossz blog alapítója. Vele készült Filmünket is ajánljuk: a Címe: "Zaklatás, bíróbűnözés, pszichiátriai terror, gyógyszermaffia, börtönélet".

Az önkormányzathoz menet Kiss Endre Farkas (SoDI) készít telefonos riportot Molnár F. Árpád jogvédővel, Vezető Echelon-Tanúval.

A folyosón éppen a sajtóst találtuk. Amióta Orbán a miniszterelnök, talán egyszer fordult elő, hogy közpénz-önkormányzatnál a portánál tovább jutottunk volna. Sosem ért rá egyetlen közpénzes sem egyetlen hatalmas közpénz-épületben sem! Orbán nagyon beteg!

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező László Tamás XV. kerületi polgármester reggeli hazugságáról beszél.

A közpénzünkön kitartott rendőrökről a közpénzes sajtóreferens messziről megállapítja, hogy bizonyára oka volt az ingyen jogvédők fegyveres hatósági elhurcolásának.

Molnár F. Árpád (ELI), akit kezdettől a bolygó Legfőbb Echelon-Tanújának tartottak, az önkormányzatok és vezetőik rendszeres lakásmaffia-módszereiről Tényfeltár.

A kormány közigazgatási szervei - Kínától a hitleri Magyarországig - az önkormányzatok, elmegyógyintézetek általi elhurcolásokat mindig "segítség"-nek nevezték. Magyarországon pár éve még a KGB-től tanult gúnyos nevetgélések között végezték e bűntetteket!

Ismét a XV. kerületi kapitányságnál, az egyik jogvédő kiszabadulása után.

AZ ISTEN és az Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Deltakód 888! Deltakód 888!

Szar került a puncsostálba! Ismétlem : Szar került a puncsostálba!

Molnár Eli pártfogoltja Rácz Gábor László RGL roma származású (agyatlan buta gyerek), és a Koppány csoport vezére Balogh Béla ( 06-20-9160029) nagy balhéba vannak egymással.
RGL szerint csak hírnévre vadászik, és egy ügynök féreg a Béla.
Titán úrnak is elkészült az igazságügyi elmeszakértői véleménye, ami szerint nem százas.
Molnárt meg csak nyomja a hülye szövegét, de nem sokára ő rá is elmeosztály vár.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY