2435 Loop készítése
2
0
2012. nov. 14.

3 napot sem adott Orbán, hogy a család eltakarodjon az ingatlanból! (Dokumentumfilm a Bocskai utca 50-ben lakó család orbán-pintéri kilakoltatásáról) (18 perc 58.88 másodperc)

Tudósító:
Molnár F. Árpád "ELI" (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Szervező:
Balogh Béla (A Koppány Csoport 100%-os többséggel megválasztott elnöke, minden magyarok legerősebb otthonvédője)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező)

HHMM-Munkatárs:
Kovács Adrienn Nikoletta (Orbán nemzetközi fasiszta rezsimje által Betiltott Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező)

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Közreműködtek:
Tatár József (A Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) Elnöke)
Síklaky Katalin (Koppány Csoport alelnöke)
Bárdos Mária
Józsa Barbara
Koczkáné Zsuzsa (Koppány Csoport titkára)
Balázsné Mészáros Mariann (Politikai üldözött, túlélő)
Székely Emma
Nagy Gertrúd
és mások

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.11.09., Bp., XV. kerület, Bocskai utca 50.
Készült: 2012.10.13. és 14., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.11.14.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
! HÍRHÁTTÉR ! Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Reszkető Sándor rendőr őrnagy a XV. kerületi rendőrkapitányság KMB alosztályvezetője kezdetben civilnek álcázva irányította a hírhedt Babar Tamás "rendőrt" és bűntársait. A maffia-kilakoltatások és a jogvédők elleni támadások egyik fő szervezője.

Az említett kilakoltatásról a Dokumentumfilmünk Címe:
X8 H8 - kilakoltatási maffiaügy 8-án, Nagytétényi út 58. (Somkuti Józsefné és családja kilakoltatása). (KLIKK!)

Btk. 155, § (1) b), c), d) és e) : különösen a közpénzeinken kitartott személyek, pláne az ország vezetői esetében LETÖLTENDŐ ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉS!

Tudósító: Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén Emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, akit már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ legjelentősebbnek Teremtett-Tervezett Echelon-Tanújának tartottak.

A HHMM BEMUTATJA:
3 napot sem adott Orbán, hogy a család eltakarodjon az ingatlanból!
WWW.HIRHATTER.ORG

A TUDÓSÍTÁS ELŐTT

Az ország egyik leghírhedtebb végrehajtója beszél: Némethyné dr. Erdősi Krisztina (Jelvény száma : 0355). 1136 Budapest, Balzac utca 39. I. 3. Telefon: 780-0803, 780-4198. vh.0355@mbvk.hu. Szerda 09:00:00 - 20:00:00.

Végrehajtó azzal indokolja a kilakoltatást, hogy átvették a végzést, miszerint 3 napjuk van elhagyni a lakást és másik otthont keresni. Orvbán Ráhelt, Orbán Gáspárt és Lévai Anikó többi bűnöző gyerekét ugyanígy kell elintéznünk Pintér söpredékével együtt.

A végrehajtók jobbára úgy csicskáztatják a rendőri alosztályvezetőket és alezredeseket, mint Vizoviczki a legfőbb rendőrvezetőket. Volt végrehajtók elmondják: minden kilakoltatásnál le van fizetve a rendőrség vezetője, ezért megy keresztül minden bűntett.

Reszkető Sándor őrnagy (BRFK XV. kerület).

Reszkető Sándor rendőr őrnagy a XV. kerületi rendőrkapitányság KMB alosztályvezetője kezdetben civilnek álcázva irányította a hírhedt Babar Tamás "rendőrt" és bűntársait. A maffia-kilakoltatások és a jogvédők elleni támadások egyik fő szervezője volt.

Némethyné dr. Erdősi Krisztina végrehajtó (Jelvény száma : 0355).

Beszél: Balázsné Mészáros Mariann (Koppány Csoport), minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatási kísérletének túlélője.

Kiss Gyula vezérigazgató érkezik ismét, Orbán Viktor XV. kerületi népvagyonkezelő vezetője.

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Bemutatja: 3 napot sem adott Orbán, hogy a család eltakarodjon az ingatlanból!

Alcím: Dokumentumfilm a Bocskai utca 50-ben lakó család orbán-pintéri kilakoltatásáról

Egy férfi a rendőrség magánterületen elkövetett filmfelvételei ellen tiltakozik.

Reagál: Balázsné Mészáros Mariann (Koppány Csoport), minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatási kísérletének túlélője.

Orbán és Pintér azért szorozta meg a kilakoltatások számát, mert közeleg a téli kilakoltatási tilalom, és addig annyi családot akarnak tönkre tenni és fagyhalálra vetni, ahányat csak lehet!

(A filmfelvételek Molnár F. Árpád "ELI" és Domján Tibor egyidejű kamera- és mobiltelefon-használatából kerültek összedolgozásra.)

OPERATŐRÖK:
Molnár F. Árpád "ELI" (Jogvédő Keresztyén Újságíró, a bolygó Vezető Echelon-Tanúja)
Domján Tibor (Extrémüldözött Jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező)

Kiss Gyula vezérigazgató Reszkető őrnagynak szól, hogy segítséget hív az ajtó kinyitásához.

Közben Molnár F. Árpád (ELI) Domján Tibort kérdezte, mi történt, míg nem jött. A jogvédők ugyanis - anyagi bázis híján - szinte mind gyalog járnak, ugyanis elmebeteg Orbán Viktor a jogvédelmet üldözi, a maffiát pedig ezermilliárdokkal pénzeli!

HÍRHÁTTÉR-Munkatárs:
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező)

Egy férfi a rendőrség magánterületen elkövetett filmfelvételei ellen tiltakozik.

Reszkető Sándor rendőr őrnagy a XV. kerületi rendőrkapitányság KMB alosztályvezetője.

Balogh Béla és Molnár F. Árpád (ELI) egymást filmezik.

Balogh Béla a vagyonkezelő vezérigazgatójáról beszél.

Kiss Gyula, a Palota Holding (XV. kerületi önkormányzat vagyonkezelőjének) vezérigazgatója.

A túlélő Balázsné Mészáros Mariann és Molnár F. Árpád (ELI) üdvözlik egymást.

Babar Tamás az ország egyik leghírhedtebb rendőre, ezért a XV. kerületi rendőrkapitányságnak dolgozik. Óriási bűnügyi botrányai miatt jó pár állami maffiavezér ellen tettünk feljelentéseket.

A család 200 ezer Ft-os galériája is a saját tulajdonuk. Mivel a 3 napos ultimátum alatt nem tudták leszerelni, az önkormányzat rázárja a lakást és nem engedi be őket.

A médiából is közismert túlélő, Balázsné Mészáros Mariann beszél. www.hirhatter.org

Filmfelvétel: 2012.11.09., Budapest, XV. kerület, Bocskai utca 50.
Készült: 2012.11.13. és 11.14., Budapest, Hungary.
Premier: 2012.11.14. www.hirhatter.org

Rendőri ruhában, szemüvegben az ország leghírhedtebb kilakoltató kerülete hírhedt alakja, Reszkető Sándor őrnagy, alosztályvezető. A szokásos agresszió alacsonyabb foka a bűnügyi botrányok vagy a 2006-os főrendőrök elleni növekvő hajtóvadászat miatt van.

A képen Tatár József, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) elnöke és Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező.

Gyakori, hogy a lakók 1-2 millióért felújítják a bérlakást, aztán az orbáni önkormányzat egy ürüggyel kidobja őket az utcára. A Btk. 155. § (1) b), c), d) és e) ÉLETFOGYTIGLANNAL BÜNTETI!

A lakás bejáratát vascsövekkel és vaslemezekkel eltorlaszolták.

Mivel bejött a hideg és közeleg a téli kilakoltatási tilalom, ezért Orbán és Pintér a maradék törvényeket is felrúgva, családok tömegeit dobálja gyorsan az utcára. A Btk. 155. § (1) b), c), d) és e) pontja ÉLETFOGYTIGLANNAL BÜNTETI!

Molnár F. Árpád (ELI). www.hirhatter.org

Tatár József és Molnár F. Árpád (ELI).

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke. Ő vezeti azt a közösséget, aki a legbátrabb otthonvédő hősöket tömöríti. Irányítása alatt a csoport nagyobb hírnevet és ezzel védelmet szerzett a kilakoltatások ellen, mint 100 aktatologató szervezet együttvéve!

A rendőrség megfigyeli a médiát. Régen óriási botrány lett volna, most pedig gyűjtőeszköz Orbán nemzetközi elszigetelésére és orbániáda tönkre tételére.

Időrendben ekkor került sor a Filmünk elején bemutatott rövid összefoglalóra.

A Film elején bemutatott tudósításunk tömörített, zömében ismétlő összefoglalója.

A pszichiátriai diagnosztika leszögezi(!), a tesztek pedig halál biztosan deklarálják: Orbán Viktor LEGALÁBB súlyosan antiszociális jegyekkel halmozott, rendkívül erősen bűnöző alkatú paranoid és szkizoid pszichopata! Közéletre abszolút alkalmatlan!

Molnár F. Árpád "ELI" és Kovács Adrienn Nikoletta (Betiltott Emberjogvédő Újságírók, Echelon-Leleplezők).

SÍKLAKY KATALIN MONDJA:
- Nem bűnözők védenek bűnözőket, hanem emberek védenek embereket, akiket törvénytelenül lakoltatnak ki. (...) Az országot, a népet kell védeni (...). (...) Rólam rendőr verte le a táskámat 2006-ban. 2006-ban ütötték a hátamat, a rendőr letépte a táskámat, és akkor ...

Kapcsolódó Filmjeink Arzenáljából:
"Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)". (KLIKK!)

FILMAJÁNLAT:
FOR N.A. '72 And Superior Delta Code (Az Orbán-Pintér Halálgyár Simicskás Császti lakásmaffiája, és a Koppány Csoport rekordkilakoltatási akcióbotránya!). (KLIKK!)

Mind Controll Projects:
1. MKNAOMI, MKDELTA, Paperclip (II. Világháború -),
2. CHATTER (1947-),
3. BLUEBIRD (1950-1951),
4. ARTICHOKE (1951-1955),
5. MKULTRA (1953-1965),
6. MKSEARCH (1964-1972),
7. NEWAGE (1972-)

KÖZREMŰKÖDTEK: Tatár József, Bárdos Mária, Síklaky Katalin Koczkáné Zsuzsa Székely Emma, Józsa Barbara Balázsné Mészáros Mariann, Nagy Gertrúd, Máté Tamás és sokan mások

Balázsné Mészáros Mariann (Koppány Csoport), minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatási kísérletének túlélője.

Besötétedett, de még nem tudtak bejutni.

Az ablakon keresztül próbálnak bejutni, ami belülről szintén vaslemezzel stb. van felszerelve.

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Máté: 16.Rész 18-19.! János: 8.Rész 3-12.! János Ev. vége: 21.Rész 19-25.! Jelenések: 6.Rész 5-6.! Máté: 27.Rész 45-47.! Máté: 17.Rész 10-11.! Márk: 9.Rész 11-12.! Máté: 18.Rész 6-7.! Márk: 9.Rész 42.! Lukács: 17.Rész 1-2.! Máté: 24.Rész 41.!

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆


Érintve még: bérlakás, László Tamás polgármester, emberi jogok, human rights, humanrights, Orbán Viktor, Fidesz, Pintér Sándor, magyarbűnözés, mélyszegénység, szegénység, lakáskiürítés, cigányság, önálló bírósági végrehajtó, maffia, megvesztegetés, lefizetés, polgárjogi aktivista.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
hallom hogy beszél de nem lehet követni az összefüggéstelen mondani valóját (és még hadar is)
thumb
De hát ezt a videót is SÚLYOS ELMEBETEG IDIÓTÁK KÉSZÍTETTÉK... Molnár F. Árpád zártosztályra való, extrém elmebeteg őrült ember... miért lehet súlyos elmebetegek ámokfutása és randalírozása itt publikus???
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY