9798 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
8
0
2016. nov. 8.

Látogass el az animegun.hu oldalra, ahol még sok más animével is találkozhatsz!:)

http://animegun.hu/
------------------------------------------
Fordítás:
LumberJacK

Lektorálás, feliratterv, formázás:
Andusia

Lektorálás, karaoke:
FFnF

A munkálatokért köszönet az AnimeAddicts csapatának!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszönöm szépen. Nagyon tetszett. A rajzolása egyszerűen gyönyörű volt. Igen, nem lett happy end de így jobb volt. :) <3
thumb
Érdekes kis anime volt... Valólyában "örültem" neki hogy a vége nem happy end lett, hisz ez így a realisztikus. Persze örültem volna a happy endnek is de szerintem az érzelmek és főleg a mondanivaló sokkal jobban átjött. Jó anime volt, de a Kimi no na wa szintjét bőven nem éri el. Az örök kedvenc marad. De köszönöm a feltöltést, egy élvezetes 1 órát adott nekem ez az alkotás.
thumb
Nagyon köszönöm. Csodálatos film, még ha nem is happy end a vége... Nagyszerű alkotás...és a zene is fantasztikus volt benne...
A legfontosabb dolog ami először megragadott az a látványvilág...Hihetetlenül meseszép...
És a történet is tökéletes, hogy a központi téma a disztancia.. ezen felül a kapcsolatok; és hogy ne legyünk boldogtalanságunk foglyai..
(Egyébként én is szîvesebben fejezem ki magam îrásos formában, mint szóban...és a Párom is a mai napig szerelmes leveleket îr nekem, mert îgy könnyebb kiadnia magából az érzelmeit...)
thumb
Hát azt hittem, hogy ez is megríkat, mint a Kimi no na wa, de nem. Nem mondanám rossz anime movienak, mert nagyon mély mondani valója van: az, hogy a távolság idővel csak nő, szeresse akárhogyis két ember egymást, és még az igaz szerelem is elhalványulhat, ha nem teszünk érte valamit. Idővel ha a vidámság, a szeretet és minden kedves érzés megszünik. Hogyha már túl késő, akkor a fájdalom majd felemészt és nem fogjuk látni az, hogy miért éljünk tovább.
Ezért kell, hogy időben mondjuk ki az érzéseink és időben cselekedjünk, mert nem mindig van lehetőségünk rá.
Nagyon szép anime volt azért ez, kicsit többet vártam tőle, de így is sok dolgot megértettem.
Köszönöm a feltöltést és a fordítást. :)
thumb
En meghato animeket kerestem es ezt dobta ki de egyaltalan nem volt
thumb
Vég néztem, nagyon érdekesnek találtam, valójában az első perctől szinte az utolsóig furcsa érzéseket ébresztett bennem. Minden percében fájdalmat éreztem, ugyanakkor a remény hogy a vége más lesz, hogy a vége olyan lesz, amit úgy gondolok hogy a valóságban aligha történik meg tartotta bennem a lelket, és ösztönzött arra hogy boldogságot is érezzek a szomorú pillanatokban. Őszintén szólva nagyon tetszett maga a film, ami viszont a végét illeti, számomra kiábrándító volt. Igaz ugyan hogy a világ nem egy csodákkal teli hely, és nem lehet mindennek boldog vége, azonban kissé talán csalódtam a főszereplőkben, ugyanis a film minden percében azt gondoltam hogy ez talán hasonlít arra mit én is szerelemnek gondolok, arra ami értelmet adhat az életnek. Végül viszont, azt érzem hogy csupán az érzések illúzióját pillantottam meg, úgy érzem elárulták saját magukat, a szívüket. Persze lehet hogy tévedek, talán csak én képzeltem túl sok érzelmet ebbe a történetbe, talán csak a tovább lépésről szól, az élet nehézségeiről. Mindenesetre köszönöm a feltöltést !
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY