3 1 3
918
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2017. okt. 15.
Sziasztok!

Nem ez még nem a 7.évad nyitóvideója ( de már az is érlelődik) hanem ezzel nevezek az idei Baaad Movies Filmelemzők Oscar versenyre. Alanyom pedig a One-Punch Man című anime lesz. Jó Szórakozást!
Hozzászólások | 3
jhj
2018-10-14 21:24:37

1. Én nem rage-eltem. Szerintem a hangvételem, és ahogy azt elmondtam jóindulatú volt. 2. Miért nem én csinálom? Mert nem vagyok anime kritikus. 3. Spamelem az üzenőfalat. Én leírtam építő kritikával azt hogy mint csinál rosszul és hogy hogyan tudná jobban. Te viszont még semmit sem tettél hozzá az én személyem elleni támadáson kívül szóval rólad inkább ne is beszéljünk.

tz929
2018-08-12 02:04:40

-kedves Neuron4- ez lehet hogy nem a legkifinomultabb kritika én ezt el is fogadom mert én is rage-eltem ilyesmi végett...DE ha annyira mondod hogy mely "perspektívából" közelítse meg akkor miért nem csinálod meg te magad azzal hogy az üzenőfalat spam-eled ilyesmivel és azt hiszed mindenkinél jobban tudsz mindent csak magad kicsinyíted le de hát te tudod szerintem jó volt hallani ezt a kritikát és a 2.évadtól hát kezdek félni .....

Neuron4
2017-11-22 23:56:27

Igazán nem akarok fikázódni, de lehetett volna kifinomultabb ez a kritika. Úgymond túl gyerekes megközelítésről beszélsz róla. Nem mintha olyan nagyon komoly lenne ez az anime de azért nem kéne tetőtől talpig minden egyes momentet lelőni és hozzáfűzni valami hülyeséget ami teljesen elrontja a poént. Lehet hogy ez egy filmelemző de akkor mond el az anime lényegi üzenetét és gondolkodásmódját amit át akar adni és azt járd körül ne a cselekményt, meg ne 3 percig szereplő karaktereket meséld el egyesével 2 mondatban. Ezek egyáltalán nem lényegi dolgok, aki már látta az animét annak ez a videó semmit nem fog nyújtani, sőt! kellemetlenül fogja végighallgatni, már ha végighallgatja. Aki pedig még nem látta annak sem ad semmi támpontot azzal kapcsolatban hogy mit is várhat ettől az animétől, vagy pont hogy inkább téves megítélést adsz, mert amiket elmondtál azoknak több mint 90%-a olyan dolog ami egy lényegtelen pár másodperces poént ír körül, és ezzel elrontva azt azok számár akik még nem látták. Próbálj meg úgy beszélni hogy ne a saját ömlengésed és élményeid kiadása legyen a középpontban hanem az hogy a néződ mit akarna megtudni, milyen támpontokra lenne szüksége, vélhetően milyen gondolatokat és érzéseket fog kiváltani belőle.

A felhasználó további videói
Anime Bemutatók Sorozat - Hataraku Saibou
13:18
Anime Bemutatók Sorozat - Grimms Notes
7:02
Hosoda Mamoru Maraton 5/5 - Mirai
9:42
Hosoda Mamoru Maraton 3/5 - Ookami Kodomo
11:17
Hosoda Mamoru Maraton 2/5 - Summer Wars
8:19
Hasonló videók
13:18
7:02
9:42
11:17
8:19