231 Loop készítése
0
0
2018. febr. 17.

8-12 Hz frekvencia elősegíti az új információk memorizálását. 8.22 kreativitás, 10Hz megnövelt szerotin felszabadulás, élénkítő, stimuláló. A 10 Hz megkönnyíti az elveszett alvásidőt és javítja az általános hangulatot.
A fejfájás drasztikusan csökkentésére is alkalmas. Világosság tudati koncentráció. Felszabadítja a szerotinszintet. 11 Hz: Nyugodt mély ébrenléti állapot.
12 Hz Központosítás, mentális stabilitás.
Az Alfa agyhullám egy nyugodt agyhullámú tevékenység, amelyek 8-12 Hz közötti tartományba esnek. A legegészségesebb agyhullám!
Kimondottan fülhallgatóval javasolt csak hallgatni, mivel a hang a jobb és a bal agyféltekéből kiindulva találkoznak a középső szuper pozícióban, ami te vagy és így fejtik ki a hatásukat. Előfordulhat, hogy utána egy darabig még hallani fogod a ritmust. Jó kikapcsolódást kívánok. :) Természetesen behunyt szemmel jobban kifejti hatását a te saját belső világodban, így elég hallgatnod. A képek azoknak szolnak akik látni is szeretnének közben valamit. Űrhajó fajták vannak benne, időutazás a kozmikus térben és Földi emberek által megálmodott városok a távoli jövőben a messzi galaxisokban, ami lehet, hogy ugyanitt és ugyanúgy most van, mindig ebben az egy szent pillanatban amiben vagy. Szerény véleményem, hogy amiket itt láthatsz, az már rég nem csak a fantázia szüleménye, hanem valóság. Egy másfajta valóság ami már létezik, csak az a kérdés, hogy mi mikor fogjuk ezeket a helyszíneket látni és majd megtapasztalni. Meggyőződésem, hogy vannak millió számra idegen civilizációk, csak az ember lehet olyan öntelt, hogy azt feltételezze, hogy a multiverzumban egyedül létezik és hogy nincs tőle magasabb rendű intelligencia. A NASA egy kirakat műsort szolgáltat a hiszékeny nagyérdeműnek, miközben az elit már régóta képes más naprendszereket is akár meghódítani is. A tudás birtoklása létfontosságú számukra, hogy ezt a meglévő kizsákmányolásra felépített struktúrájukat megtudják őrizni. Nem érdekük semmilyen formában, hogy az emberek elkezdjenek ébredezni és ne az ő szándékuknak megfelelően játsszák a beprogramozott, szabadnak semmiképen sem nevezhető betanított társadalmi kivetített közös képi valóság mátrixot. Enged meg a fantáziádnak, hogy adsz ennek a verziónak is legalább 1 százaléknyi esélyt mielőtt a tudatod mélyére száműzöd, hogy már megint egy eget-verő marhaságot olvasok, felkiáltással. Tágítsd ki a tudatod, amiben minden lehetséges.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
5:58
Bellatrix
2 hete
thumb
18:11
Stressz
2019. nov. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY