0 0 0
432
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2011. nov. 7.
ALCÍM: És Filmként a hajléktalanságról és az eszközként használt orbáni népirtó pszichopatákról (18:38.88 perc).

Az első halottra a romagyilkossági tárgyalásokra menet akadtunk, a másodikra onnan jövet, ma, 18-án! Mindkét halott a 8. kerületben volt! Mindkettő villamosmegállóban halt meg. Mindkét nap emberölési ügyeket tárgyaltak. Mindkétszer Molnár és Domján volt a tanú.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Tényfeltár: Molnár F. Árpád "ELI"
(obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémfasiszta antikrisztus sátán-tenyészet által 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Keresztyén (tehát keresztény) Filmrendező, A Legnépszerűbb Roma Jogvédő, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alapító-elnöke, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Operatőr: Domján Tibor
(obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)

Zene: Bohuslav Martinů: V. szimfónia
[Élt: 1890.12.08. – 1959.08.28. A cseh modern klasszikus zene vezető alakja. Cseh és román származású.]

További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (BETILTOTT, minden hozzáférhető műveit végleg elkobzott zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (a fasiszta sátánrendszer által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén, Roma Jogvédő, a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
Nagy Sándor "Naleksz" (a Júdásfasiszták által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Roma Jogvédő, Filmrendező, Világszintű Echelon-Tanúja)
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Zenei Szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.10.18., 8.kerület, Budapest, Hungary,
Készült: 2011.11.06. és 07., 8.kerület, Bp., Magyarország (Hun)
Premier: 2011.11.07.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Molnár F. Árpád, Az Echelon-Tanú

Az Örökkévalóság Vesztesei által BETILTOTT Keresztyén HÍRHÁTTÉR Főoldala...

OLVASD!
Az 1. halottra a romagyilkossági tárgyalásokra menet akadtunk, a 2.-ra onnan jövet, ma, 18-án! Mindkét halott a 8. kerületben volt! Mindkettő villamosmegállóban halt meg. Mindkét nap emberölési ügyeket tárgyaltak. Mindkétszer Molnár és Domján volt a tanú.

8. kerület, 18-a. Kb. 60 méterre a következő S8-halottól.

3

A Szegények Világnapján Nagy Sándor (Naleksz) Világszintű Echelon-Tanú mögött Hajós András szociológus.

Az ismertebbek közül (Hajóson és rajtunk kívül) senki nem látta szükségét, hogy a Világnapon megjelenjen.

Molnár F. Árpád sem fűtött. Téli Filmjeinkben látható, ahogy A HÍRHÁTTÉR stúdiójában (mely a Főszerkesztő lakása) rengeteg réteg ruhában vagy nagykabátban vettük fel a Filmeket. Igazi Keresztyének egyébként sem fűtenek! Jézus is hajléktalan volt!

A most megtalált illető halála idejében vettük fel az alábbi Filmünkhöz való nyersanyagot, nem tudván az új halottról: A Zombik Világháborúja előtt Brad Pitt, a Plan B és Hollywood Apokalipsziséhez (18 láda fegyver, S8-halálok, és AZ ISTENTŐL Örökké...)

Keresse 18-ai Gyorscikkünket is! A Címe: VILÁGFORRADALOM LESZ! Újabb Super 8 halott a Zombi Világháború előtt, mert mondtuk, hogy Budapest és New York előtt...!!!

A Szegények Világnapján Hajós András és Molnár F. Árpád (ELI).

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP-Filmjeit a Molnár rendezte! Ezért obama-orbán és a Vona-banda betiltásért és gyilkosságért őrjöng!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb Echelon-Filmjeit ugyancsak a Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR bocsátotta ki! Így az Emberiség említett fasiszta ellenségei betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg! Obama-orbán és Vona antikrisztusok betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

Mi vagyunk a romagyilkosságok állami háttere Legfőbb Leleplezői és Legüldözöttebbjei! Őrjöngj, Petraeus!

A 13-15 milliós magyarságból a Molnár szervezte a legtöbb jogvédőt stb. az állami cigánygyilkosságok tárgyalásaira, egyúttal a Molnár a legnépszerűbb roma jogvédő.

Júdásoktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

Domján Tibor, Hajós András

Molnár F. Árpád "ELI", Előre Bejelentve a világ Legfőbb Echelon-Tanúja !

FILMBEJÁTSZÁS:
Botrányinterjú Lázár Jánossal (Orbán Viktor bizalmasának élete legrázósabb riportja!)

Egy GYORSLISTA orbántól gyilkossági szervezkedésekkel BETILTOTT Lázár-Publikációinkból!
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Tömeggyilkost belügyminiszternek
4. Botrányinterjú Lázár Jánossal
5. Lázár János és Mónus Áron, Novák Előd és Polgár Tamás (TomCat), és a bács-kiskun megyei tömeggyilkos Egypártbűnözés
6. Orbán Viktor és Lázár-botrányfilmünk óta az állami üldöztetésünk felerősödött és felgyorsult!
7. Öljétek meg Polgár Tamást is!
8. Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
9. Julian Assange, Wikileaks, és az Új Világrenden is túl
10. Háború a szegények ellen! - Orbán, Lázár, Kocsis Máté tovább írják a Sátán evangéliumát!
11. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik nem imádják orbánt, a fenevadat!
12. Novák Előd, Polgár Tamás és a sokkos gyilkos, sortüzes bíróbűnözés

Rákosi Mátyás

Statisztika: még a II. Világháború alatt is több lakás épült, mint most! A háború után szintén a sokszorosa, mint amit a gazdaság elbírt! Mégis gazdasági fejlődés volt! Azért, mert a hajléktalanság felszámolása sem gazdasági kérdés, hanem politikai döntés!

Az 1990-es imperialista fasizmus első lépései közé tartozott, hogy a Sátánfaj több tízezer embert az utcákra vetett, ingatlanaikat pedig a paraziták között szétosztotta!

Multimilliomos terroristák! polt péter tömeggyilkos és bűntársa, orbán viktor!

A politikai pszichiátriai terrorizmus első magyar leleplezője és a borítások első túlélője a Molnár F. Árpád! Az obama-orbáni fasiszta Jobbikfaj az összes gyilkos átmentéséért és tetteik eltussolásáért őrjöng, DE HIÁBA!

Az első, aki 2006-ról a terrorizmust és az életfogytokat kimondta, ismereteink szerint a Molnár F. Árpád! Feljelentéseit százával tussolták el! Nyilvános Feljelentései közt is Írásos és Filmes Feljelentések tömegei láthatók! ORBÁN VÉGÜL MINDET BETILTOTTA!

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Évekkel Előre Bejelentettük, hogy minden idők Legfőbb Terrorleleplezői leszünk, s hogy az általunk Végrehajtott Babilon-Összeomlasztás PREDESZTINÁLT, Azaz ELKERÜLHETETLEN...! Támadj, Petraeus!

REKORDBŰNÖZÉS! KERESSEN FILMÜNKRE!: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!

Az orbán-pintér-obama Júdásfaj által BETILTOTT HÍRHÁTTÉR!

2006: ÉLETFOGYTIGLAN!

ÉLETFOGYTIGLAN!

A 18-ai, új S8-halott a 8. kerületben.
Operatőr: ELI !

A FILM ÉS A HÍRHÁTTÉR (EMBERISÉG) FŐLEG BELFÖLDI ELLENSÉGEIBŐL: Apáthy István László (BKV,AVH), Bajnai, Balajti László+Laborcz Sándor (NBH-ig), Baltay Levente (KBH-ügyvéd), Bencze József, Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács rfkap), Kurimay Tamás (MPT-ig), Domján László+Kovácsics Ferenc (KBH-ig), Fehér Zsuzsa+nagy zoltán orbáni tömeggyilk. híri-gazgató (Hír tv), Orbán Viktor, Fürcht Pál+Ihász Sándor (polt sátánügyészei), Gergényi+Tóth Tamás (Bp.rkap), Gillyné Malkócs Angéla (Kmét főbíró), jovonk.info (náci), Varga Éva+Horváth István (Kmét ügyész), Gyöngyösi Zsuzsanna (FÚSZ-elnök), Kelemen Oguz+Keller Éva+Kiss Lajos+Gibiszer Éva+Szűcs Attila (iü.elm.szak), Hende, Szilvásy György+Ficsor Ádám+Juhász Gábor (titokmin), Karasz Csaba (Kmét rkaphely), Andy Vajna, Kopasz Zsolt (Kmét főügyész), Kounalakis (USA-nagykövet), Kovács Krisztina (PKKB-bíró), Kovács Tamás+polt péter (legfőbb ügyész), kurucinfo, Madarász Károly (KFH-ig), MATISZ (sokk.gyilk.echelonista pornómaffia), Gyurcsány, Metzinger Éva (jegyző), Obama, Vona+Pörzse+Szávay István+ Ferenczi Gábor+Gyöngyösi Márton+Márton László+Szegedi Péter (Jobbik), Kocsis Máté, Lévai Anikó, Michael Hayden+Leon Panetta+David Petraeus (CIA-ig), Medgyessy, MAZSIHISZ (2006, pszich.népirt, reprobb,sajtó- + Keresztyénüldözés!), Pigniczki Zsuzsa+bandája, Pintér Sándor, origo zrt.pornómaffia, Szabó György+Bognár Bálint (Sanoma), Széles Gábor+pindrochi nácijai, Tolnai utcai rendőrmaffia, Zombor Gábor (polgm), Németh Sándor, Orbán Éva, Sztrókay Eszter, Zsigó Tímea (nyomozó+bandája).

A fasiszta JÚDÁSFAJ által BETILTOTT Emberiségmentő Kulcs-Filmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

Fasiszta CIA-tól BETILTOTT, újabb NWO-Buktató Filmjeinkből!:
1. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel...)
2. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig
3. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
4. Totális Agykontroll, Ostoba lakosság

GYORSDOKUMENTÁCIÓ...! :
Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: Kihallgatások, amikben kényszervallatás ellenére sincs terhelő vallomás!
-2011.03.07.: Aznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!

A 8-as Prófécia 2000 évig titok volt!
*János Evangéliuma 8. Fejezet*

A BETILTOTT Domján Tibor

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Orbán, Andrew Vajna és a Vonanácik őrjöngenek, hogy AZ ISTEN és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Céljuk: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- ELI !A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag...!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

Az Akarat ISTENI Erejével...

2 E L I 2

- Mi a pokol!

A Halál Másik Angyalával

Mert pártfogásunk egyoldalú maradt !

Mert A VALÓSÁGOT mind eltitkolták !

Az Igazakat együtt cserben hagyták !

A FORRÁS Kérdésére, utasszállítóval, civilek helyett egy állam teljes vezetését kérte

Megmondtuk évekkel ezelőtt!: Porba hullanak ELŐTTE a játékkirályok!

- ELI!
- ELI!
- LAMA SABAKTANI!

USA! Engedj ki!

KIENGEDNI!

A Halál Másik Angyalával

3

A Törvény...

S az Akarat ISTENI Erejével...

2 E L I 2

- Mi a pokol!

A Halál Másik Angyalával

ELI ki :
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

A Júdásfaj poklot akart...!

8 8

Hende! Mutatja!

A Tökéletes Kör! A 8. Fejezet 2000 évig titok volt...

FILMAJÁNLAT:
A Zombik Világháborúja előtt Brad Pitt, a Plan B és Hollywood Apokalipsziséhez {18 láda fegyver, S8-halálok, és AZ ISTENTŐL Örökké...}

1 nappal 9.11., 2011 előtt
Photography by ELI
Buda / Pest, Hungary

3

Croatia

3 3

Kisújszálláson is, sokkal
a Super 8 Film előtt!

Az 1+3 = Az 1+888: ELI + 888 !
Camera: ELI

Az 1+888, azaz a 8888!
Camera: Molnár F. Árpád "ELI"
(A próféták Tudják, mit kell filmezni!)

Tudta, hogy 2-szer kell ráközelíteni, mert Hamar Meglesz!

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.


Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31