ÁLLAT ÁLDOZATOK 18+

26
Feliratkozom
TamasGabor
2363 videó
764 Loop készítése
51
0
2007. márc. 27.

RETTEGNEK,SZENVEDNEK,KIBÍRHATATLAN FÁJDALMAT ÉREZNEK...MINDEZT AZÉRT,HOGY NEKÜNK EMBEREKNEK JOBB LEGYEN...MIÉRT????

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Azt nem értem hogy miért kinozzák az állatokat?? Ha egyszer nem tudunk túlélni semmit más állat vagy valami megolése nélkuül akkor meg kell halnunk szerintem!!!Mert a természet nem fogad be minket gyengék vagyunk....
thumb
remélem a sok álszent majom akkor is sír majd szegény állatkák miatt amikor a kómába esett gyerekét fájdalomcsillapítózzák élet és halál között!
thumb
Szörnyű. Vannak ötleteim mely embereket kéne az állatok helyére tenni. pl: redmedve, halj meg az emberiségért. Gondolj bele, a te kis szadista köcsög életednek vége lesz, de lesz egy kettőszázadik fájdalomcsillapító!!!
thumb
5) Ha jól emlékszem, volt a videóban egy szabályszerűen (géppel) altatott kutya is (ugyan egy kicsit kifacsarodott testtartásban, de ez most lényegtelen).
Fikázhattok bátran, csak annyit kérek, egy icipicit gondolkozzatok el azokon amiket írtam. Ha valamivel nagyon nem értetek egyet, olvassátok el újra, hátha csak a gondolat egyik felét vettétek észre.
thumb
(merthát mennyivel kegyetlenebb dolog megölni valamit, mint rossz körülmények közt tartani).
thumb
S bár nagyon liberális (a gyengébbek kedvéért: nem pedofil, nem anarchista; hanem nyitott, megengedő; a fölösleges korlátozások-, a fölösleges szabályozások elleni) gondolkozású vagyok, de egy kicsit túlhajtottnak érzem a mai állatvédelmi szabályozást: a félreértések elkerülése végett, szerintem is elítélendő, ha valaki kedvtelésből kínoz állatokat; de a mai szabályozás konzekvens alkalmazása az lenne, ha megtiltanánk az állatok levágását, ha betiltanánk a húst
thumb
élik le életüket.
És a végén megölik őket: megszúrják a nyakukat, kieresztik a vérüket, vagy egyszerűen levágják a fejüket. S ez így szerintem teljesen normális: az ember nem növényevő állat (mégha egyes vegák ezt is állítják), mindig is ettünk húsokat és ahhoz mindig is meg kellett először ölni az állatokat. Hozzá kell tenni, hogy mind a tartásukban, mind a leölésükkel kapcsolatban sokat fejlődött a világ: sokkal humánusabb lett mindkettő.
thumb
4) A ketrecben tartott állatokról: jelezni szeretném, hogy a boltban kapható felvágottak, meg a rántott csirkecomb is aranyos, egykor élő, cuki állatokból készülnek. Egy kiscsirke, -bárány, -disznó, -borjú stb. is nagyon aranyos tud lenni. S azok akikből (tudom: amikből) felvágott lesz, jórészt ketrecekben, egy ember számára nyomorúságosnak tűnő környezetben (pl. én nem szeretnék olyan helyen lakni, ahol a sarokba, a földre kell k*kálni; az állatok jelentős részének ez nem okoz gondot)
thumb
3) S itt meg kell jegyezni, hogy a fájdalomcsillapítás területén sem tudunk még mindent. Ja hogy egy egyszerű influenzás fejfájásra 10 féle gyógyszert kapni a patikában - egyébként csupán 2-3 féle hatóanyaggal; de jelezném, hogy egy végső fázisban lévő, haldokló rákosnak elég komoly fájdfalmai tudnak lenni. (nekem pl., pedig nem is haldokoltam, egy egyszerű műtét után voltak olyan fájdalmaim, hogy a gyógyszertári cuccok épp csak az elviselhetőség határáig csökkentették a fájdalmaimat).
thumb
(gyakorlatilag minden hatásos szer kifejlesztéséhez több-kevesebb állatkísérlet szükséges volt) Mit mondanál? Azt, hogy kösz, hagyják inkább kínok közt szenvedve haldoklani? Nem hiszem.
thumb
Szerintem egy ilyesfajta általánosítás is meglehetős aljasság. Merthogy mi értelme/célja/eredménye van? Pusztán az ösztönös indulatok felkorbácsolása; a tudománnyal/tudósokkal kapcsolatos ellenérzések szítása (ez utóbbiak értelmét nem is igazán értem).
S ajánlanék egy gondolatkísérletet: mit válaszolnál, ha közeli, szeretett hozzátartozód súlyos betegségében (mondjuk valamilyen rák), egy olyan (garantáltan hatásos) gyógyszert kapna, amit ilyesfajta állatkísérletekkel fejlesztettek ki?
thumb
S a kutatók nem általános iskolai biológia tudással végzik feladatukat: pontosan tisztában vannak, hogy az adott állaton végzett kutatás mennyiben vonatkoztatható az emberre (könnyű belátni, hogy egy idegsejt-működéssel, annak alapvető biokémiájával kapcsolatos alapkutatás viszonylag általánosnak tekinthető).
S tényleg, honnan vesszük (veszitek), hogy az állatkísérletekkel foglalkozó kutatók így általánosságban gonoszak (hogy csinálhatnák sokkal humánusabban, de egyszerű gonoszságból nem teszik)
thumb
bocs, de hosszú lesz, és itt korlátozott a hozzászólás hossza:
De jelezném, hogy ennél komolyabb betegségek is léteznek. S az orvostudomány egy sor olyan betegségre tud ma használható gyógyszert, amire még ~5-15 éve nem.
S hogyan lettek ezek a gyógyszerek? Hát ilyesfajta állatkísérletek is kellettek hozzá (s nem csak a gyógyszerek kifejlesztéséhez, hanem egy sor alapkutatáshoz is).
thumb
Csak átfutottam a hozzászólásokat, de hozzátennék egysmást:
1) Tényleg honnan tudjátok, hogy a képek valóban gonoszságokat ábrázolnak? Onnan, hogy az volt odaírva. Ennyi erővel az is oda lehetett volna írva, hogy ezt mindet Gyurcsány/Orbán csinálta személyesen (csak le lettek a felvételekről retusálva). És már menne is az anyázás...
2) Orvosi kísérletek: őszintén örülök, hogy fiatal hozzászólóinknak a betegségekről csak a fejfájás és a fogamzásgátlás jut eszébe. De jelezném, hogy ennél komolya
thumb
tök jó, hogy igy anyázzátok egymást!! :-D
szerintem ketté kel bontani a témát:
1. állatkisérletek "értelmes" része. szükséges, humánusan kellene csinálni, tiszteletben tartva azok érzéseit a lehetőségeknek megfelelően. értem ezalatt, hogy nem szadizni a tartás alatt, stb...
2. a felesleges dolgokat elvetni a felhasználói oldalról. mint én ma, egy másik video hatására. értem ezalatt a szőrme bundát, erdei csapdákat, élő majom fejéből történ élvezetes agy-evést, meg a faszom tudja milyen aberál
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY