1773 Loop készítése
1
0
2018. dec. 7.

- A világ első, amerikai atombombáját kifejlesztő Manhattan Project 2,5 évig működött titokban (a bevetésig), 125.000, tehát százhuszonötezer alkalmazottal, anélkül, hogy kiszivárgott volna a híre a nagyközönségnek.

- A híres amerikai B-2 lopakodó bombázót 10 évig, tíz évig fejlesztették titokban, addig senki nem tudott róla.

- Az NSA, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség 23 évig, huszonhárom évig működött titokban, míg a szenátusban nyilvánosságra került a léte '75-ben. Senki nem tudott róla a világban.

- A National Reconnaissance Office, az amerikai Nemzeti Felderítő Hivatal 25 évig, huszonöt évig működött teljes titokban, huszonöt évig senki nem tudott a létezéséről.

- A National Geospatial-Intelligence Agency, az amerikai Nemzeti Geoinformációs/Térinformatikai Hírszerző Ügynökség a mai napig olyan közfinanszírozású, multimilliárd dolláros költségvetésű hírszerző (kémkedő) ügynökség, melynek működéséről a nyilvánosság alig bármit tud.

A fenti projektek és hivatalok titkosságának hossza és mértéke alapján miért lenne olyan meglepő, ha lennének el nem ismert, titkos űrprogramok?

A film minden idők egyik legnépszerűbb dokumentumfilmje. Az emberiség egyik legfontosabb titkáról szól, a titkos űrprogramokról és az ezek mögötti hálózat életünkre és világunkra gyakorolt hatásáról.

A film fejezetei sorrendben:
✔ Hadiipari komplexum
✔ Titkos társaságok
✔ A programok
✔ Adósrabszolgaság
✔ Elnyomott technológiák
✔ Egy mozgalom elindul

A "Majestic 12" egy elit katonákból és vállalatokból álló szupertitkos csoport, ami több trillió dolláros programokat működtet, melyek keretében mérnöki visszafejtéssel sikerült földönkívüli technológiákat lemásolni, azokkal a Földön és Naprendszeren kívül titkos katonai kolóniákat létrehozni.

Ezeknek a programoknak az alábbi következményeit ismerjük:

✔ Az intelligens földönkívüli élet valósága
✔ Földönkívüli bázisok és emberi és idegen civilizációk
✔ Olyan fejlett technológiák, amelyek véget vetnének a fosszilis üzemanyagok használatának
✔ Egészségügyi technológiák, amelyek képesek minden betegséget gyógyítani
✔ Az a tény, hogy titokban az adófizetők pénzéből finanszírozzák ezeket a programokat egy szűk elit javára
✔ Az emberiség eredetének valósága
✔ Az a nagyon feltűnő és mindennapi valóság, hogy a kormányaink hazudtak nekünk, és rabszolgává tettek minket

A nézők egy igazi mély betekintést kaphatnak, és megismerhetik az emberiség eredetét, az eltitkolt technológiákat és elhazudott történelmet, eltussolásokat, összeesküvéseket,tanúvallomásokat és azokat a kutatásokat, amelyek megmagyarázzák a titkos űrprogramok működését.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A börtön amiben vagyunk saját magunk készítettük, illúzió - benne vagyunk, valóságosan a fizika világban.... belőle így magán erőből egyedül kiszabadulni nem tudunk - ha csak meg nem táltosodunk! A Nap beleégeti az információt, amit elér – növény – állat – ember egyaránt!
Az ember és ember közti kapcsolat a gondolat hullám – ami beszédben nyilvánul és írásán meg ma 2019. február 18.-án is! A kozmosz világában a gravitációs hullám – átmegy mindenen, olyan mint az emberi gondolat – protonok és neutronok két helyen de egy időben érezve – pl. az ember iker esete!
.................... AZ ÉN NAPOM!

A fény útján jöttem, beléd ember azért, hogy tündökölj tündérországodba és ad tovább e fényt! Szívd magadba, raktározd el, hogy soha ne felejtsed el, okítani, ismertetni ezt az ősfényemet!

A fénnyel meleget hoztam bölcsődbe ide a Kárpátok – medencéjébe, hogy sokasodj, töltsd be égi küldetésed! Mert ég és i, tűzéből pattantál, majd víz-É változtál levegőben, és a földre szállottál!

Összezsugorodtál – börtönöd rabjává váltál – nyílj meg újra, tűzet, csiholj, és lángnyelveddel ostromold bezárt falaidat, hogy újból a fény útján haladjál! Izzó parázs nyelved, mely mindenre utat talál!

Fáj, ha elsorvad elszárad teremtményem – ezért újult erővel küldöm a fényt feléd a napon mindenkor! Megöntözöm az én tündérkertem-országom, bőséges víz áradattal az égből, mert onnan lettél!

A nap – a mi napunk alatt – boldogan élhetsz békében, harmóniában, ha mindig tisztelettel leszel felém, és élsz – az egyetlen nap alatt! Soha nem hunyok ki neked, mindig éltetni foglak ezért ! EZ---ÉRT!
Bázakerettye, 2017-06-15
Id. Kiss László Kiss
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY