1560 Loop készítése
116
0
2008. aug. 27.

Wáááááááááá! Mi lenne ha? Erről szól a videó, hogy mi lenne ha? Nem kell tőle lenyelni az arcodat haver... :D

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
ERŐLTETETT! XD najo nem... fasza mint a többi :D
thumb
Amúgy is, zsidónak nem születni kell? (Mondjuk ezt nem tudom, azért kérdezem)
De a lényeg: Igen, fiatalok, lázadnak, próbálkoznak, ahogy mindenki más is fiatalkorábban, a "fikázók" is. Valahol el kell kezdeni. Igen, ők is általánosítanak, még ha jól is fedik. Vannak benne tévedések, hülyeségek és értelmetlen dolgok, de mint próbálkozás JÓ. Lehetne tippeket is adni nekik, de igazából nem lehetséges erről így, egész népre kiterjedve, általánosítás nélkül beszélni. EZ VAN! (ahogy ők is mondták)...
thumb
Egyetértek mind a pro-val, mind a kontrával valamilyen szinten, persze van amit egyik oldalról se veszek figyelembe. lásd: "Ha nem tetszik ne nézd meg" és "Zsidók műve ez" Megjegyzem MafiaHUN-nt kommentje alapján én személyszerint agyfogyatékosnak tartom, hogy lehet az, hogy a 21. században egyesek egy kisebbségi vallás világuralmi terveitől FÉLNEK? Ha a zsidók tényleg elfoglalják a világot? Kit érdekel... Minden rendszer megbukik. Ha meg ők lőnnének fejbe, mert keresztény vagyok... lőjennek.)
thumb
nem rossz vidi,de van mibe belekötni rendesen,de igazából azóta van a banzáj mióta szar a gazdaság ennyi, azóta drágább a kenyér,azóta nincs munkahely a szűleinknek,azóta vagy árva,azóta nincs segély,azóta feszültebbek az emberek,és azóta leszarjuk egymást mindenki probál megélni valahogy ...és még sorolhatnám...viszont a romákról alkotot kép nem véletlen..majd ha 100 romából ...90 nem akarna megkéselni majd akkor talán..azért még erre aludjatok..amúgy a MU-t nem kéne fikázni ennyi. písz
thumb
minden igaz ami itt van aki nem ért egyett az inkább ne lépjen fel a net-re mer egyböl rá jön a kötekedni vágyás minden elismerésem a videóra jól megmondták
thumb
Ez teljesen igaz ezek nagyon mély dolgok
thumb
Ebben a videóban nagy igazságok vannak. Szerintem nagyon jó lett. Azok akik fikázzák a videót fejtsék már ki bővebben hogy szerintük miért "szar" meg "semmitmondó" a videó! Akik szerint Magyarországra nem igaz dolgok hangzottak el a videóban azok álomvilágban élnek vagy mi hogy nem veszik észre hogy mi folyik körülöttük?!
thumb
minek fikáznak itt az emberek? istenem. legyen ez a véleményed. de az én véleményem meg az hogy a srácoknak igazuk van. jót csináltak. magyarország egy szar hely. a magyar emberek idióták. és lassan beköszönt az I. Orbán Császárság ideje. Ami aztán nagyon jó lesz. Ez is rossz ami most van. Mi csináljunk? A sok okos fikázó idióta nem írt semmi komolyat, konkrétat. Csak fikázik. Grat a magyarnak!
thumb
A korukkal a legnagyobb bajom, hogy látszik: a videó elsősorban lázadó korú kamaszok műve. Ez egyszerű életkori sajátosság, semmi köze sincs ahhoz, hogy mi folyik itt Mo-n. Sikerült megfogni 1-2 hasonló korban és lelki állapotban lévő gyereket, ez továbbra is meglesz, számíthattok rá. Ettől függetlenül tartalom az 0. Sírni mindenki tud, megoldási javaslat viszont nincs. Az egyéb ellentmondásokon, mint pl. ne általánosítsunk, de minden diszkós egy hmcs faszkalap, már ki sem akadok.
thumb
Éreztem, hogy valakinek be kell köpnie, az "akinek nem tetszik miért nézit", de 1x muszáj volt megnéznem, hogy véleményt alkossak róla. Ha eleve tudtam volna, hogy ekkora fosra pazarlom el az időm, esküszöm közelébe sem megyek!
thumb
Ekkora szart -.-'
thumb
Hát azért szerintem ez klasz anyag, sok alapigazsággal, néhol tulzásokkal, de értem a szándékot, és bizonyos mértékig még azonosulni is tudok vele. (kevésbé hozáértőknek azért megjegyezném, hogy elég nehéz ilyen "egyszerű" klippet összehozni...)
thumb
Egyetértek "geris"-sel is, és veletek is, jó a videó... Nagyon tetszik hogy "közzé teszitek a véleményeteket"..
Üdv.
thumb
Szóval jár a pont az Antifaces-nek amiért - ugyan kicsit vulgárisan, kicsit naívan és idealistán, de -, mondtak valami idevalót (igen, Magyarország). Nem beszéltek mindenről, nem beszéltek más nevében - mondd csak: téged mi bánt?
thumb
Az életkort csócsálók meg várják meg míg betöltik a százat és kicsit tágasabb perspektívából szemlélhetik akkor az életet, na akkor tessék visszanyesni a fiatalság ilyetén "vadhajtásait"! De ha már megvolt a száz év, meg ne állj, jöhet az ötszáz meg az ezer is - és még az is kevés lesz hogy pártatlanul és bölcsen nyilatkozz, úgyhogy míg buddhává nem váltál: TV bekapcs és pofa be!
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY