AZ IGAZI HŐSÖK

26
Feliratkozom
TamasGabor
2363 videó
1142 Loop készítése
38
0
2007. márc. 19.

SZÁMOMRA AZ IGAZI HŐSÖK AZOK,AKIK MEGMENTETTÉK EZEKET A KUTYÁKAT...SAJNOS NEM SIKERÜLT MINDET! VIGYÁZZ!!! SOKKOLÓ KÉPEK!!!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Bazz én sírok ez is ritka + fiú vagyok!
thumb
Az állatokon már azzal is lehet segiteni ha van egy kutyád ésha meguntad nem kilököd az utcára!!A mai emberek nagyrésze lusta bármihez....Még ahoz is hogy egy állatott egy megfelelő menhejre szálitcsanak....Ha bárkinek kutyája van/lesz szeresétek minden percben másodpercben mert lehet ,hogy a következő nap magányosan ébredtek..... Nem azért mondom mert megszökne hanem mert egy élet felbecsülhetetlen és ha már köztünk van akkor adig szeresük míg elnem távozik.
thumb
Az ember teremt és pusztít,de ha egy élő, érző szivet ont ki az nem az emberre val.Az ember ok nélkül nem öl, az ojan emberek mint Hittler csak ők képesek ijesmire, de eztsem azért mondom mert gyülölöm őt... Sőt még tisztelem is magasrangu tudása és harcitaktikái miat... de ha olyan sok jó tulajdonsága volt miért ölt??Az ember sokszor ojat tesz amit nem tenne meg ép észel... Hát az állatkinzás is ide tartozik. Bocsi ezért az érzelgöségért igazán nem vagyok egy ijen tipus de a video láttán...
thumb
Előttem szólóhoz csatlakozok, itt meg lehetne említeni a pedofilokat, sorozatgyilkos pszihopatákat, középkori, náci és szovjet kínvallatásokat, kudarcba fulladt kísérleteket, azután visszatérve az állatkínzáshoz annyira nem meglepő a dolog. Ki meddig mer elmenni, és mit tehet meg. Az ember ráadásul komolyabb tudattal rendelkezik, és mégrosszabbul éli meg, mint egy kutya, persze a miért minden élőlény szemében ott van.
thumb
"SZÁMOMRA AZ IGAZI HŐSÖK AZOK,AKIK MEGMENTETTÉK EZEKET A KUTYÁKAT"
véleményem szerint, ártatlan és kiszolgáltatott élet ide vagy oda, az igazi "hősök" emberi életet mentenek, nem állatét.
a világ értékítélő képessége válságban van... ha azok hősök, akkor az embert gyógyító orvosok istenek.
thumb
Erre nem lehet mit mondani...., erre lépni kell valamit!
Ezek az állatok, a legszeretetre méltóbbak az egész Világon! el sem tudnám képzelni, az Én Pitemet nemhogy kutyaviadalon, de még csak egy provokáló helyzetben sem, hogy "engedjük má' össze, kié a jobb!".....
Ezeknek a kutyáknak nem a viadal kellene, hanem egy csöppnyi szeretet!
thumb
Ritka, hogy könny szökjön a szemembe, de ez most egy ilyen alkalom...
thumb
na ez durva
a figyelemfelkeltésért jár a pont, de nem azért amiket láttam :(
thumb
Igen az bén szívem is összeszorúl,és legszivesebben tennék valamit mint állatvédő többször demonstráltam ezzela videóval,de csaka nnyit értem el hogy többen allátámasztották a véleményünket!Sajnos ennél többet nem tehetünk!Tudjátok miért???Mert amíg a gyermekek bántalmazásáért is csak pár évet kapnak a disznók ,miért pont az állat védelmit szigorítanák meg!Sajnos ez van,bár én szeretném a legjobban hogy végre igazság legyen.De ez Mátyás királlyal együtt kihalt ebben az orszÁgban!!!
thumb
én nem értem.. ezek most kutyaviadalok áldozatai, vagy képes egy ember agyonverni egy állatot????
thumb
Ha gondoljátok, nézzétek meg, raktam fel róluk videót.
thumb
Sziasztok!
Én is két befogadott kutyus gazdija vagyok. Az egyik egy roti, akinek ugyan jó sora volt, de már nem tudták tovább tartani, így az enyém lett, immár 5. éve lakik nálam. A másik egy pici keverék kutyus, akit 4 éve kaptam. Az emberi kéztől is félt, nem evett.Az elején 2X megszökött tőlünk,másodszorra hatalmas sebbel a fején hoztam vissza. Nagyon lassan sikerült elnyernem a bizalmát, bár nem volt könnyü. Azóta nagyon boldog, sikerült megtanítanom játszani, szótfogad, s jól érzi magát velünk.
thumb
keves FF17..... tudod egyszer régen a tévében mutattak egy hírt. a hírben ez állt és ez volt látható,idézem..... a nagy nyári melegben egy kamion lerobbant és sajnos leállt az út mentén..... nem akartam hinni a szememnek.... azt láttam ill mutatták az állatvédők ,hogy a kamionban rengeteg bari élve megfőtt....víz nélkül hagyta az út mentén több napig ezeket a szegény kis állatokat....aztán a másik hír szintén valami hihetetlen volt ugyanez csak lóvakkal..... ezt egy nyaralás alkalmán elmeséltem az egyik akkor még barátnőnek hitt ismerősömnek.... ő erre azt mondta nekem ,hogy addig amíg emberek halnak éhen és emberek halnak meg minden féle gyógyíthatatlan betegségben addig ez nem hírértékü és nem kell ezzel foglakozni..... én akkor nagyon megdöbbentem és nem jutottam szóhóz....noshát ,hogy ne legyen nagyon csöpögős én csak annyit mondanék,hogy mivel az embernek hatalma van ezen a világon.... hát tegye ezt úgy,hogy ne ártson és felelőség teljes életet éljen.... ebbe beletartozik az is ... és bátran kijelentem,hogy szinte az elők közt az áll,hogy az aljas és sunyi ,szemét értelmetlen pusztítást megfékezze....sőt mielőtt cselekszik gondolja át ,hogy mit tesz..... hiszen az állat nem tud szólni és sajnos szó nélkül pusztúl el... sajnos sokesetben az emberi felelőtlenség miatt.....rátérve igazából a te hozzászólásodra.... nos igen emberi életmentők..... le a kalappal előttük..... nem semmi amit nap mint nap csinálnak.... de én úgy gondolom,hogy e kettőnek semmi köze egymáshoz.....tudod miután és minden okkal kitüntetnek egy orvost azért,hogy sikeres a munkájában ..ismétlem minden okkal és ez igazán dicséretes ...ennek ellenére legfeljebb egy vállon veregetést vagy egy kézfogást vagy jobbesetben egy dicsérő szót kapnak azok az emberek akik jót tesznek az állatokért.....én úgy gondolom és hiszem,hogy más is így gondolja,hogy bizony ez sem kissebb feledat és cselekedet......elnézést ha kicsit hosszúra sikeredett.......ahoz,hogy egy boldog világban éljünk szeretni kell a környezetünket.... ebbe beletartoznak javarészt az állatkák is.....ölelek mindenkit Lea
thumb
INFERNAVIRGA=ANGYAL
thumb
SAJÁT szerény kis VÉLEMÉNYEM szerint, a videó címe zavar! Hisz tény! Tenni kell valamit hogy ne legyenek ilyenek! De ha ezek "AZ IGAZI HŐSÖK", akik állati életeket mentenek akkor mi van azokkal akik EMBERI életeket mentenek NAP MINT NAP! Picit gondolkodás... Eskű nem kell több a mai világban!
Nem sértésnek szántam! Ha nem inged ne vedd magadra! De érdekelne viszont a ti véleményetek a hozzászólásomhoz!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY