0 0 6
919
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. júl. 9.
A globalista politikai bűnözés és tömegpusztító terrorizmus titkosszolgálati világából - a nép követelt butasága és alávalósága miatti erőteljes cenzúrázások mellett - tényfeltár minimum egész Európa legnagyobb Echelon-tanúja, az ISTENTŐL Eleve világreformra Teremtett Molnár F. Árpád. Vlagyimir Putyin és bérgyilkosa, a korábbi olasz miniszterelnök Romano Prodi Emberiség elleni, soha el nem évülő bűntettei közt morzsákból láthatnak-hallhatnak a nép elől eddig elrejtett titkosszolgálati, háttérhatalmi és illuminátus világból, amelyben a nap 24 órájában titkos háború folyik, s melyből külsősökként, az Ehelon-tanúk teremtetéséig és magasztos küldetésükig a világon semmit nem tudhattak meg, mert az állam, a média, és az ezeket programozó Háttérhatalom minden számottevőt elrejtett: az Emberiség tönkre tétele és örök kínzatásba vetése céljából. Továbbá: Cathy O'Brien. Bush és gerinctelen szolgája, Silvio Berlusconi, meg régi keresztapa haverja, Orbán Viktor; a polóniummal meggyilkolt Litvinyenkó. Gaskó István, a távirányított MÁV szakszervezeti vezető és előre világprogramozott és ISTENTŐL szerkesztett tőzsdei műveletek. A filmben a zenetörténelem impresszionista mestere, az olasz Respighi világhírű szimfonikus költeményét hallhatják, mely kapcsán - és Respighi szavaival - a HÍRHÁTTÉR közeljövőnket, s ezzel az emberi faj közeli jövőjét is megsúgja a zenében verzátusoknak. Bevezető Zene: Viski János: Enigma. hirhatter.com
Hozzászólások | 6
after80
2010-08-10 17:44:58

a fény: molnarf.sokoldal.hu

csontpete
2010-07-27 18:58:05

drsovereign: Ki a faszom ünnepel bárkit is? Csak kiröhögünk, mert szemmel láthatóan az egész hírháttér banda elmegyógykezelésre szoruló idióta faszok. Még egyszer leírom tehát, hogy a te is felfogd, szegény fogyatékos állat: Nem azon röhögünk, amit szerintetek csinált Putyin, hanem rajtatok, mert nyomorult hülyék vagytok. Fel sikerült végre fogni? Egyébként tetszett, hogy végre nem görcsölsz, mint szoktál, és egy jó kis iróniával vezeted le a feszültséget. Ez jó pont a szememben, bár még mindig egy jókora fallosznak tartalak.

ordoguzo
2010-07-27 07:01:27

Hoppá!! Lebuktam! Bevallom én a Putyin embere vagyok! A világ összes lakóházát én robbantottam föl! Én vagyok a Fő gonosz /népirtó/. Most hogy beismertem takarodjatok az Indáról elmebeteg, idióta hazugok!

drsovereign
2010-07-27 03:37:14

Igazatok van, csontpete és ördögűző! Végre két értelmes ember! Én annál a résznél szoktam nagyokat röhögni, amikor putyin felrobbantja az orosz lakóházakart, aztán mint ti, elkezditek ünnepelni, mint megváltót! :DDD Meg amikor megölte Litvinyenkót, mert az nem vette jó néven a civil lakóházak felrobbantását! Hogy mekkora csonthülyét röhögtem akkor is! :DDDDDDD Na, jó népirtást mindenkinek! Halál a magyarokra! :DDDDDDD

ordoguzo
2010-07-11 14:41:04

Az egész telefonkönyvet nem sorolnád föl??? Csontpete! az elmeosztály valóban tuti hely lenne számára!!!

csontpete
2010-07-11 09:36:09

06:00 - előtt is tisztán látszik, hogy elmebeteg vagy, na de utána, hát az valami óriási poén! :D Árpád, de segg hülye vagy, takarodj hát el az elmeosztályra kezeltetni magad!

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31