1 0 0
175
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2020. nov. 29.
Klasszikus szinkronnal!!!
Szinkronstúdió: Pannónia Filmstúdió
Jean-Claude Bouillon (Szabó Ottó), Maureen Kerwin (Bodnár Erika), Julien Guiomar (Vass Gábor), Hervé Bellon (Rátóti Zoltán), Françoise Giret (Kiss Mari), Maurice Vaudaux (Balkay Géza), Henri Serre (Pathó István), André Dumas (Kárpáti Tibor), Gérard Berner (Szacsvay László), Loris Bazzocchi (Dobránszky Zoltán), Fillár István, Besenyei Emma, Tóth Enikő, Kassai Károly, Fehér Anna, Máté Gábor, Boros Zoltán, Somlai Edina, Varga T. József, Szabó Éva, Somogyvári Pál, Miklósy György, Horváth László, Kovács István

A Borgiák nevét már a maguk korában is elborzadva, babonás rettegéssel vagy félelemteli tisztelettel ejtették ki, s hírüket nem szelídítette meg az idő.
1492-ben Rodrigo Borgia, a spanyol származású dúsgazdag bíboros VI. Sándor pápa néven a Vatikán fejedelme lett, s ezzel a pápaság történetének egyik legviharosabb és legvadabb korszaka kezdődött. Rodrigo Borgia jó szervező és tehetséges diplomata hírében állt. Értett a gazdagság halmozásához, de nem ez volt az egyetlen szenvedélye. Mohón, olthatatlan étvággyal élvezte az életet, a lakomákat és a szerelmi gyönyöröket. Azt tartották róla, hogy "szövetségben állt az ördöggel", s ha felvilágosultabb korok később száműzték is jellemrajzából az "ördögöt" , továbbra is erkölcsi szörnyek tartották, és tetteit bűnös lényével magyarázták.
Sok gyermeke született: Pedro Luis, Girolama és Isabella még II. Pius és II. Pál pápasága alatt, majd később IV. Sixtus idejében azok, akik a legnagyobb helyet kapták apai szívében - és a történelemben -: Cesare, Juan Lucrezia és Jofré.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hintőpor - Borotalco (1982) - részlet
15:55
Marius - Marius (1931) - részlet
17:04
Antigoné - Antigoni (1961) - részlet
14:56
Nana - Nana (1981) (1.rész) - részlet
19:08
Hasonló videók
15:55
17:04
14:56
19:08