A GYEREKEKÉRT

28
Feliratkozom
TamasGabor
2359 videó
204 Loop készítése
10
0
2007. márc. 23.

NAGYON SOK GYEREKNEK A VILÁGON EZ A SZÓ:"UNICEF"=ÉLET KÉT GONDOLAT KERING BENNEM E SZÓ HALLATÁN:MILYEN JÓ,HOGY VAN,ÉS MILYEN SZOMORÚ,HOGY KELL LENNIE!!!!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nem lehetsz magyar a saját országodban? Ez egyrészt hülyeség, másrészt sztem kisebb probléma mint az h nincs mit enned esetleg. És csak h tudd: ha egy koncertje bevételét felajánlja valaki az a saját pénzét ajánlja fel, mivel az az övé! Szted egy zenész a már kezében lévő pénzét nem (részben) koncertekből szerezte? Hülyeséget beszélsz/beszéltél
thumb
Amugy meg nem kell a duma, hogy nekünk sokkal jobb dolgunk van, ők teljesen máshogy élnek, ahogy mi is, teljesen más problémáink vannak, mint nekik. Pláne itt Magyarországon, ahol nem lehetsz magyar a saját országodban, hú de jó nekünk!
thumb
Birom az ilyen majom sztárokat akik ugy csinálnak mintha nagyon sajnálnák az éhezőket, meg jótékonysági koncerteket rendeznek, de a saját pénzükből nem adnak nekik egy fillért se. Erre is csak gyűjtésekből van péz. Betesznek pár éhező niggergyerek szánalmas sirdolgáló fejét, az emberek szive meglágyul, és egyből el is mennek a koncertre, amely bevételének a felét, természetesen az előadó teszi zsebre, negyedét a szervezők, a maradékot meg viszik afrikába.
thumb
Valahol mindenkiben ott marad a gyermek csak az élet ilyen szar!
thumb
Te vagy az emberiség legalja
thumb
Úr isten! Te fajgyűlölő állat! Mi bajod van a Négerekkel? Hm?
Csak azért mert sötétebb a bőrük! És még mi vagyunk a korlátoltagyűak? Te állat! Te visszamaradott ks féreg! Tudod mit? Dögölj meg! Ne is! Halj éhen mint ezek a szegény gyerekek! Persze te könyörögnél, hogy adjunk enni. Akkor meglátnád, hogy ezek a gyerekek milyen borzalmakat élnek át nap mint nap!
thumb
Megint egy okádék video!de legalább bemutatja az emberiség legalját.ÉBREDJETEK MÁR FEL NEKTEK NINCS ELÉG BAJOTOK??kit érdekelnek ezek a félállat niggerek!ez már vicc hogy mennyi korlátolt agyú ember létezik
thumb
ismét, egy szép és fontos téma. erről nem lehet eleget beszélni.szavam sincs..:)*
thumb
én hiszem,hogy isten létezik.....isten nem más mint a SZERETET...........ha szeretet van akkor van béke van élet ha szeretet van akkor lehet csak élni.....!!!!!!!..... a szeretet nem viselkedés hanem a legfontosabb érzés!!!!
thumb
a néger gyermekek szeme valami fantasztikus..... olyan mintha isten nézne velük..... hatalmas ,kifejező,mély,csillogó.....nagyon szeretem az arcukat......tudjátok nemrég láttam egy gyereket itt az utcán épp hisztizett mert nem kapott meg valamit.... pl 1000 játékra az 1001.-et..... belegondoltam,hogy vannak gyermekek akik szó nélkül éhenhalnak,...... vannak gyermekek akik árvák.....vannak gyermekek akik borzasztó körülmények közt élnek..... mi akik dúskálunk a jóban és mindent megtehetünk mégis panaszkodunk és elégedetlenkedük......az árvák akiknek nincs semmijük csak a puszta kis életük szó nélkül tűrnek mindent....én már láttam nem várt gyermeket kinek nem jutott már szeretet és a bort vigyorgó felnőttek közt tanulta hogyan kell élni....de ezért kár sírni kedves ez nem az élet ez csak egy film.....idézet Katona Klári kész szavak című hangoskönyvéből.....
barátaim ha tehetitek vigyázzatok egymásra ....
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY