0 0 0
183
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2015. okt. 16.
Egy kis segítség a "sztori" megértéséhez: (sajnos nem sikerült a határidő miatt minden szükséges jelenetet belezsúfolni)

A Sas-átok egy internetes meme-nek indult, ám hála pár lelkes rajongónak, egy pillanatra elhittük, valódi jelenséggel állunk szemben. A rendhez köthető legendák, észlelések mind egy jelenségnek köszönhetők. Ám ahhoz, hogy megértsük ezt, ismernünk kell a keletkezését, az alkotóit

Eredete
A karaktert Charles Gillespie (eredeti nevén Frank Simpkins) találta ki 2006-ban. A The Frightening nevezetű oldal versenyt hirdetett szörnycsinálás kategóriában. Olyan kitalált, vagy vélhetően valós alapú történeteket vártak, amelyekben egy vagy több különleges lényről szól, és lehetőleg valami rémisztő sztorival bír. A Sas klán egy ősi, a történet szerint már a középkorban is írásos emlékeket fennhagyó vallásos felekezet, amelynek célja, hogy különböző módszerekkel, általuk (rejtélyes módon) kiválasztott személyeket feláldozva egy új világot teremtsenek istenüknek. Szimbólumaik évszázadokra visszamenőleg fellelhetők barlangrajzokon, fatörzseken és régi fotókon is. A próféciájuk szerint a szent állataik (pl.: afrikai óriáscsiga, tüskés ördög) valamilyen úton ezekhez az egyénekhez eljutnak, hogy előkészítsék a testüket a szertartásra. Több kontinensen, országban is történtek megmagyarázhatatlan esetek, amelyek látszólag ártalmatlan állatok általi halállal végződtek. Egyesek látni véltek köpenyes alakokat a történések színterein, hasonló külsővel, mint a jól ismert Ku-Klux-Klan tagjai. A rendőrség tehetetlen az ügyben, sokan úgy vélik, hogy ezek a esetek csak egyszerű öngyilkosságok voltak, a köréjük kitalált sztorik pedig csak élénk fantáziájú trolloktól származnak.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
EKF Gólyatábor 2015
4:17
2015. szept. 2. 2224 néző
Hasonló videók
4:17
2015. szept. 2. 2224 néző