1 0 6
517
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. ápr. 14.
A Jézus Televízió (JTV, http://jezusradio.extra.hu) és a Hírháttér Televízió (HTV, http://hirhatter.t35.com) filmje e világ vezetőiről és a Sátán globalista uralmáról minden ateistának is.

A témakörökből: megalkuvó egyházak, zsidó hatalom, Nagy Babiloni Szajha, homoszexualitás stb.

Beszélgetőtársak és a technikai feltételek:
Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád.

Nagy Sándor több fotómunkájával.

Zenei szerkesztő, vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

JTV és HTV, 2008 április.
Hozzászólások | 6
liveyourlife
2011-08-16 04:44:46

Megis az Istenednek ha akkora hatalma van, miert nem fekezi az ordog uralmat?! Itt nincs Isten, vagy mar elfordult tolunk...itt mink vagyunk emberek, es itt Benunk van a Rosz ahogyan a Jois !!! Kar az okoskodasert, ha annyira okosnak hiszed magad es ugy latom utalod a zsidokat amely velemenyen osztozom veled, nos tehat azon okoskodj hogy tegyel valamit az elveidert, es ne egy borzaszto minosegu videoval zaklasd a jo nepet, amelyiknek haromnegyede hueseg.

Phinehas
2008-06-09 15:09:51

És van egy olyan érzésem, hogy azért ajánlod annyira az ateistáknak ezt a videót, mert egy Biblia ismerő embert, nem tudsz megvezetni ezekkel a tévtanításokkal. Beülsz a kis kamerád elé, nagy okosan magyarázod a hülyeséget, csak nem tudni miért. Én sem fogok villanyszerelőket oktatni, mert bolondot csinálnék magamból. Te is maradj meg annak, aki vagy. A Szentírást nem lehet egyszerű emberi okoskodások által megérteni, mert természetfeletti.

Phinehas
2008-05-28 00:59:47

Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban. Itt a "méltó jutalmát elvevén önmagokban" a nemi betegségekre utal (AIDS, szifilisz stb) amit a homoszexuálisok terjesztenek, tehát nem csak maguk ellen vétkeznek ezzel. Üdv

Phinehas
2008-05-28 00:55:12

Ez mind le van írva abban a könyvben, amit te a videón szorongatsz, bár kétlem, hogy sikerült akár csak egyszer is előitéletek nélkül végigolvasnod. Egyébként a Biblia sok helyen ír az adakozásról, és a tizedről is, és aki ez ellen beszél, az nem nevezheti magát hívőnek. A homoszexualitásról pedig csak ennyit:

Phinehas
2008-05-28 00:46:29

Mert az egész törvény ez egy ígében teljesedik be: Szeresd felebarátodat, mint magadat. Az a te dolgod, hogy egyet értesz-e Németh Sándorral, de mielőtt kioktatod, vezess annyi embert a Mindenható elé, mint Ő, vagy legalább ismerd annyira a Szentírást. Ugye a kegyelem által a nemzetek is Ábrahám áldásaiban részesültek, és Isten Ábrahámnak nem arra tett igéretet, hogy a bányászbéka szintjén fogja tengetni az életét (egyébként Jézus ruhájáért a római katonák versengtek, nem hinném hogy ócska volt)

Phinehas
2008-05-28 00:39:30

Nagyon hiányos a teológiai tudásod, abszolút nem vagy tisztában a próféciákkal, saját tetszésed szerint értelmezed a Szentírást, és süt a szemedből a gyűlölet. Pedig te is tudhatnád, hogy nem vér és test ellen van nekünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság szellemei ellen, melyek a magasságban vannak. Ezzel szemben, te a zsidóságot gyűlölöd, és ezzel máris vétettél a parancsolat ellen:

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31