0 0 19
1485
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. márc. 22.
Tényőn egy apa megölte két gyerekét, feleségét, majd apokaliptikus módon, láncfűrésszel öngyilkos lett. A szombathelyi gyilkosság is feltűnő: a 2 éve még ügyvédként dolgozó 57 éves asszony rituális módon, 3 kést ragadva ölte meg anyját, majd a rendőrséggel közölte: már egy ideje harcolt a Sátánnal; ő vette rá az emberölésre. A tényői mészárlás egyébként is emlékezetes lenne, de...: legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja, a Molnár F. Árpád minden eddigi idők magyarságának legfőbb női tényfeltárójával, az Echelon-leleplező Varga Szibilla Annával dolgozott a Hírháttér stúdiójában, mely után Varga Szibilla MSO-főszerkesztő azt ajánlgatta: Molnár nézze meg az "A Texasi láncfűrészes mészárlás" filmet (mely igaz történetet dolgoz fel), és kezdje a 2. résszel... Aki ismeri a háttérhatalmi szimbolikát, már sejtheti, hogy ez mit jelent, de sokkal evidensebb, ami utána történt, nem több, mint pár órával a mészárlás előtt... Lássanak gyöngyszemeket mindennapjainkból, az eltitkolt valóságból, miképpen él egy nép az ismeretekből kirekesztett, állati tudatlanságba vetett és ellenséges lakosság között láthatatlanul elvegyülve, hogy a választottak átforgassák az ISTENTŐL Kapott Erejükkel az egész világot... Az érintettekből: John Carpenter, Bill Clinton, Fenevad (Bafomet), Fenyvesi Theresa (német), Hittig Gusztáv (egyetemi docens), Valerie B. Wolf (terapeuta, Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke), Kopasz Zsolt (Kecskemét vezető ügyésze), Jézus Krisztus, Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kurimay Tamás (MPT: Magyar Pszichiátriai Társaság vezetője), Cathy O'Brien (MK-Ultra MONARCH), Szögi Lajos (tanár, Olaszliszka), Mark Phillips (agyprogramozó), Vladimir Putyin (Latimer), Sátán, Spéder Zoltán (CEMP, Index), Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Tánczos Krisztina (körmendi Tánczos Gábor rokona, Echelon-tanú), Brice Taylor (Echelon-tanú), Torgyán József (kisgazda min
Hozzászólások | 19
Botticelli
2010-08-19 13:21:14

Már várom, vajon mikor jön Árpi, hogy ő az ácsi családi tragédiát is "megprófétálta".. :) Mert Ő mindent előre lát és tud.

drsovereign
2010-07-09 03:36:42

A Holocaust és a kommunizmus bűneinek tagadása már börtönnel büntethető. A HAARP és Echelon-népirtás viszont sokkal több áldozatot követel, és most van, nem régen volt. Tehát azt is büntetni kell. Nem is tagadja senki néhány csonthülye petén és egy KBH-s ügynökterroristán kívül, akit a Hírháttér úgy tucatszor feljelentett. Minthogy a HAARP és Echelon-népirtás leleplezésének üldözése Emberiség elleni főbűn, ezért ahogy a sokkos gyilkosságokon vihogást törvény bünteti, ezt is visszamenőleges hatályú törvények bevezetésével kell megtorolni. Ausztriában Holocaust-tagadásért 20 évnél is több adható. Mivel a Sanoma Zrt.-s Szabó György még meg is semmisítette a bizonyítékokat, ezért neki és akik mellé szegődtek, életfogytiglan jár. Amiket ide írnak ezek a bűnözők, mint csontpete, fontos tárgyi bizonyítékok. Annyi bűncselekmény került itt részükről elkövetésre, amit csak olyan kormány néz el, amely maga is népirtó terrorista és tömeggyilkos.

Botticelli
2010-04-07 18:54:20

Nem is tudom minek nevezni, hogy Molnár f. Árpádot Deák Ferenchez hasonlítottad. Egész egyszerűen elképesztő. Tényleg megáll az ember esze. Ilyeneket Jan Slotától szoktunk hallani, amikor azzal gyalázza nemzetünk nagyjait, hogy mindenféle lovas bohócokhoz hasonlítja őket (ld. miket mondott Szent István-ról). Neki viszont mentségére szóljon, hogy nem magyar. Te viszont ezek után magyarnak tartod magad, te szellemi nyomorék? Nem félsz attól, mit szólnának ehhez Deák Ferenc ma is élő leszármazottai? Mégis miféle doktor vagy te drsovereign? A kisegítő iskolát legalább kijártad?

drsovereign
2010-04-02 13:54:05

Amikor a Molnárral kezd egy Botticelli vitatkozni, olyan, mintha Deák Ferenccel, a haza bölcsével kezdene kötekedni Bolond Istók. Ha valaki túl gyakran bizonygatja, hogy mindenhez hülye, semmit nem ért és semmihez sem ért, mint Botticelli, egy idő után mindenki elhiheti, hogy nem normális. Tényőhöz: a vérfürdő az Árpád utcában volt. Akinek még több magyarázat kell, azt látogassa meg a láncfűrészes.

Botticelli
2010-03-29 23:55:45

drsovereign meg valószínűleg maga Árpi, esetleg Soós József Kárpáti Magyar, épp a hozzászólása előtt regisztrált ezen a néven...

csontpete
2010-03-28 18:34:09

drsovereign: Évek óta? Elszámoltad magad, hülye gyerek. Ha olyan minősíthetetlenül alacsony szinten állsz agyilag, hogy ezt a paranoid szellemi fogyatékos bandát hiteles tényfeltárónak tartod, akkor csak óvatosan elmebetegezz le másokat, a honvédség meg fogalmam sincs, hogy jön ide, de mivel hülye vagy, mint Árpi, ezért le is szarom ;-D (Mellesleg szólíthatnám Árpi helyett Fasztarisznyának is, ha az jobban tetszik!)

drsovereign
2010-03-28 11:58:58

Botticelli és csontpete évek óta itt koptatják a szájukat, állandóan röfögve. Kik ezek, hogy Árpizzák Molnár F. Árpádot? Haverok? Mert a Hírháttéresek szóba sem szoktak állni ilyen förtelmes szitkozódó alakokkal. Ezek a nicknevek is, hogy csontpete, meg faszmakákó a színtiszta betegség jele. Volt egy katona is, jó páran feljelentették, mert arra tapsolt, hogy Magyarországon ne tudjon segíteni a Hírháttér. A honvédség is ilyen csontpete elmebetegeket szerződtet.

dakomakako
2010-03-25 15:17:01

Te elmebeteg, a blogodról töröltél, ezért ide írom, amit ott akartam elmondani: Rossz az aki rosszra gondol, még nem biliárdoztál soha, te szerencsétlen? Vagy pedig csak jogosan magadra vetted, amit írtam? Tényfeltáró blog? Ne röhögtess, baszd meg, az, hogy te az üldözési mániád, a szellemi fogyatékosságod, és a fantáziavilágod egy nagy takonygolyóvá gyúrod, és felkened ide, kibaszottul nem tényfeltárás, te nyomoronc. Kívánom, hogy egyszer szembesülj saját együgyűségeddel és butaságoddal, megnézném, milyen pofát vágsz hozzá. Ja és hogy a rákba jön ide a jobbik meg az mszp? Azt se tudod mit pofázol, te szánalmas kretén.

Botticelli
2010-03-24 18:53:02

Még csak annyi, hogy nem ártana legalább azzal tisztában lenned, hogy a Texasi láncfűrészes nem igaz történet, puszta fikció, de az ilyen sorozatfüggők mint te elhiszik, hogy igaz.

csontpete
2010-03-24 18:52:35

Botticelli Egyetértek minden kommenteddel.

Botticelli
2010-03-24 18:51:35

Kétszer is megnézte egymás után... Ez az Árpi, nézzed csak még legalább negyvenkétszer, élj csak ebben a sci-fi világodban, csak aztán nehogy eszedbe jusson megvalósítani, amiket látsz.

Botticelli
2010-03-24 18:47:32

És még ezek primitívezik le a magyarokat... Tessék, akkor miért nem hirdetitek az igét külföldön? Ja, hogy ahhoz idegen nyelven is kéne tudni? Majd Fenyvesi Theresa fordít németre.

Botticelli
2010-03-24 18:45:51

Minden idők és egész Európa második legnagyobb Echelon-tanújának, Kárpáti Magyar Soós József Titánnak nem ártana azért legalább magyarul helyesen megtanulnia. 2:06-nál így szól: "akaratától megfosszák". Bár mestere sem különb, nem egy videóban halljuk tőle, hogy "nem-e".

Botticelli
2010-03-24 18:42:48

Az miért jó a "titkosszolgálatnak", ha a családfő megöli az egész családját? Hol itt a nagy érdek?

Botticelli
2010-03-24 18:41:31

Szerintem egyébként elhiszi mindazt, amit összehord és teljesen komolyan veszi magát. Nem tudja megérteni, hogy tényleg azért helyezték gondnokság alá, mert kóros elmeállapotú. Meggyőződése, hogy így akarták elhallgattatni. A jelek szerint teljesen elszakadt a realitástól. Tényleg csak abban reménykedhetünk, hogy egy nap nem arról szólnak a hírek, hogy másokban tesz kárt. Bezárták a Lipótot, szélnek eresztették az ottani, tényleg kezelésre szoruló beteg embereket, akik bármikor elkövethetnek valami szörnyűséget.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31