A bárban - Rasszizmus szívás

123
Feliratkozom
hirajanlo
3750 videó
pro
29654 Loop készítése
11
0
2012. febr. 22.

Rövid, vicces történet arról, hogy miért ciki rasszistának lenni. A jelenetet játsza: Bogdán Árpád, Tenczler Timi, Lipka Péter. Operatőr Fillenz Ádám, Producer: MS3.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Megnéztem három "a rasszizmus szívás" videót és szimpla előítélettel szemben láttam két zsarolást és egy besúgást (ami egyébként igazolja az előítéletet) KÖSZI! most sokkal jobb......
Mellesleg ezt a hozzászólást a "Cigány TV" Facebbok oldaláról kitörölték és egyben letiltották a hozzászólás lehetőségét számomra. Ez akkor most rasszizmus??
thumb
az én véleményem szerint nem kell azokat a dolgokat tolerálni amikkel vki kárt okoz bárki másnak...inkább az előítéletek értelmetlenségét és károsságát kellene felismerni mindkinek, azoknak a kisebbségieknek is akik a többséggel vagy más etnikumokkal szemben bírnak sztereotípiákkal...
thumb
Emberek! Mindenki, aki ilyen videókat készít, magát antifasisztának, liberálisnak, elfogadónak, vagy bármi másnak titulálja, ugyanannyira kirekesztő, mint akik ellen "harcol". Sőt, még képmutató is. Az én üzenetem feléjük, és egyben mindenki felé: FOGADD EL AZ EMBERT! Ne csak a magyart, a cigányt, a zsidót, a színesbőrűt, az arabot, stb., hanem a bűnözőt, a gyilkost, a rasszistát, az antiszemitát, mindenkit! Mert ők is emberek, és az ember nem tökéletes!
thumb
Az a Moszkvics nagyon büntet! :-D
thumb
Kedves B. Á., ezt szkippelni lehetett volna...nagyon didaktikus, sarkított...
thumb
Etnikai,a fehér bőrszínem,magyarságom elleni támadásnak érzem ezt az amerikai plágiumot. Félelmet,szorongást kelt bennem ez a rasszista,magyargyűlölő propaganda. Kérem az illetékes hatóságokat,hogy ezt a nagy nyílvánosság előtt elkövetett,bennem a faji megalázás érzetét keltő,rasszista videót távolítsa el a megosztókról,vizsgálja ki az ügyet jogilag körültekintően és járjon el a hatályos,idevonatkozó jogszabályok szerint a magyar többségi társadalom effajta lejáratói ellen.
thumb
Szar amerikai zsidó-nigger plágium(Rasism in the Elevator). Dramaturgiailag értékelhetetlen a zsidóliberál-kloáka médiákban már megszokott sematikus,konzumidiótákat(ez esetben ideológiai konzumidióta gyártás kísérlete...-mint látjátok a kommentekből kifolyólag nulla sikerrel!) nevelő stílusban.
Szánalmas,magyargyűlölő,a többségi magyarságot megalázóan arculcsapó(hiszen ez az egyik legfontosabb cél.ugyi sémita zsidó-cigány paraziták!?),rasszista férc mű!
Úgy érzem,hogy etnikai hovatartozásomban,valamint fehér bőrszínem miatt vagyok ezzel a rasszista videóval megalázva,megsértve! Meggyalázták a magyar nemzeti jelképeinket is.A magyar fajtám elleni támadásnak érzem,szorongást,félelmet,rettegést kelt bennem ez a fajta propaganda,--ami ugye már kriminalisztikailag hivatalból szankcionálandó. Kérem az illetékes hatóságokat,hogy ennek megfelelően távolítsák el ezeket a videókat a megosztókról,vizsgálják ki az ügyet körültekintően és tegyék meg a szükséges jogi lépéseket a felelősök ellen!
thumb
Istenem de gyökér videó... :D LOL a többi is szar de ez veri őket...
thumb
Tehát: a exkluzív rasszista csaj az exkluzív romabárba szervezi a házassági vagy milyen évfordulóját, a teljesen lepukkant rasszista pasijával. Amikor azonban flörtölni kezd az egyik vendéggel, meglepődik, hogy az roma. A vendég (aki vélhetőleg maga is alkoholt fogyaszt és vezet) ugyanezért a vétségért feljelenti az exkluzív rasszista csaj lepukkant pasiját.
Összefoglalva: ezt a filmet kretének készítették kreténeknek. De sajnos ettől még ugyanolyan hazug és ártalmas marad. Miért? Mert Amerikában, ahonnan a videót lekoppintották, a faji/ etnikai ellentétek a középosztály szintján is erősek. Itthon tapasztalatom szerint viszont nem ez a helyzet. Roma középosztály eleve nem nagyon van, visziont jellemzően nem is velük vannak konfliktusok.
thumb
Úristen, mi köze ennek a valósághoz? Amúgy meg a sötétben ezek inkább gazdag araboknak tűnnek, az arabokra meg buknak a szőke libák. Inkább egy olyan rasszista videót tennétek be, amikor a roma család a 3 purdéval retkesen, büdösen, jegy nélkül felszáll a nyíregyházi vonatra, beülnek a kabinba, rágyújtanak, lexarva a többi utast, meg a NO SMOKING táblát, a kaller meg hozzájuk sem mer szólni, hogy "jegyeket kérem ellenőrzésre", az utasok meg gyáván, szörnyülködve, meg se mernek szólalni, de magukban dühöngnek...ezek mind rasszisták...a szemetek:-)
thumb
Talán csak szimplán a rusnya pofád nem tetszett neki, az nem jut eszedbe?! :)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY