445 Loop készítése
0
0
2011. márc. 24.

Zene és Hangeffektusok:
 - Angela Trianglar "Musica"
 - Molnár F. Árpád "ELI"
Angela Trianglar Krisztus-hívő zeneszerző, zenetanár és Echelon-Tanú. A profi és képzett Zeneszerző Angela Trianglar számos zeneművet és improvizációt írt a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA számára, többet a Molnár F. Árpád zenei témájára. Orbán Viktor magyar bafomet-miniszterelnök és antikrisztus mindkettejük Teljes HÍRHÁTTÉR-ÉLETMŰVÉT 100%-ban BETILTOTTA, és minden hozzáférhető Zeneműveiket ELKOBOZTA, ugyanis Orbán Viktor nem csak az egész Emberiségre közveszélyes, súlyosan társadalom-ellenes Emberiségpusztító bűnöző, hanem tetteinek súlyát és következményeit felmérni képtelen elmebeteg!

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Az összes újságíró-üldözés, művészek elleni pártkoncepciós perek, minden nem párt-zeneművek és filmek elkobzásában kiemelt lobbista és őrjöngő követelőző a MAFILM és Andrew G. Vajna terrorista provokátor és elektrosokkos mániákus tömeggyilkos JÚDÁSFASISZTA bűnöző!

Előadók:
 - Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.
 - Soós József "Titán" keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés világszintű leleplezője, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, minden idők egyik Legnagyobb Echelon-Tanúja.

Operatőr:
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)

További Munkatársak:
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Krisztián György (Echelon-Tanú)
és mások

!!! ORBÁN VIKTOR MINDANNYIUKAT ÜLDÖZI, MINDŐJÜK TELJES ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEINKIG ELKOBOZTA! !!!

Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.03.18.!
Készült: 2011.03.24.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó (155.§) tarhely.eu-n keresztül BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! Az átmeneti tárhelyen ugyanúgy náci propaganda terjesztésére hivatkozva, az aznapi kihallgatások ellenére orbántól provokatív és rosszindulatú módon, 2011.03.07-én OTT IS BETILTVA! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR Helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány, Pintér Sándor szervkereskedő alvezére írta alá Orbán pánikházkutatását!

Az újságírók 100%-a moslék állatként vezette félre a teljes lakosságot! Mára tudatosan dolgoznak az Emberiség Maximális tönkre tételéért és kárhozatba vetéséért AZ ISTEN, Mi és az Elmetechnológiák Titkolásával stb.

Majdnem a legutóbbi Filmünk!: "Szart a fossal mázolva! - orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!"

Fent Auschwitz, lent orbániáda vidám, rövidlétű sátáni goj-kollektívája!

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek! A Bibliai nevű Molnár F. Árpád az ország legnagyobb bázisa katonai lakótelepén született és van bejelentve ma is!: PREDESZTINÁCIÓ!

Super 8-as dátumú Próféciacikkünk évekkel a "Super 8" című film előtt!

A keresztyén és híresen fasizmusellenes HÍRHÁTTÉRT fasiszta propaganda terjesztése vádjával elmebeteg orbán BETILTATTA! Az Előre Kifizetett hirhatter.com-ra (...).

Sokkal a "Super 8" című Film első hírei előtt filmezte ezt is a Molnár F. Árpád "ELI", ahol az autó rendszáma azért 988, mert minden idők legnagyobb légibemutató karambolja 1988.08.28-án volt!

Az 1+3
ELI+888

A Próféta Tudja, mit kell Filmezni! ELI-ről Előre Jelentettük, hogy bemegy Abba Az Isteni Háromszögbe, és Amit Gondolunk, Az Történik!

Az 1+3 = 1+888 = 8888...!
Mert A Háromszínű Nyilak nevű csapat(!) légibemutató rekordkatasztrófája 1988.08.28.(!), amit évek óta vetítünk a Filmjeink végén, az Emberiség ellenségeinek egy listájával!

Az 1+888 = ELI+888 = A Dátum! Ők TUDJÁK A Legfőbb Világreformot Végrehajtásra!

Az aktuális 1988.08.28-as bukáslistából!:

A maffia MAFILM Zrt. Emberiség elleni kiirtó bűnöző vezérigazgatója Ormos Ferenc parazita vörös söpredék! Titkárságvezető népirtó tömeggyilkosa Hódi Andrea vörös söpredék médiapatkányféreg!

A FORRÁS a vörösiszapár fő okainak Orbánt, a tv2-t és a média bűnözését Nevezte Meg! Még szorosabban AZ ISTEN Léte és A HÍRHÁTTÉR, az elmetechnológiák, az indonéz vonatkatasztrófa világpusztító eltitkolására és üldöztetésünkre adott válaszról van szó!

Sokkal Többet, mint BOSSZÚT Ígért...
HÁBORÚT Ítél az ellenségeire!
Majd Teljes Kiirtásukat!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
- 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
- 2011.03.07.: Ugyanazon a napon A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!

Az ellenünk folyó rekordüldözéssel a jövő törvényi megtorlásaiban mind meghatározóbb Kordokumentumfilmünk, Amelyre Orbán hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"!

Buda/Pest Stallone!

∆-ben! ELI+888

A Legnagyobb Reform, Ami Valaha Volt!

És TUDJA, hogy Ítélni A Teljes 2006-os rendőrállományt!

Gondolja az Ítéletaktivitást!

- I Do The Evolution!
* 8 ELI 8 *

A Film Jelenete egy kb. 2005 körüli (fél évtizedes!) Teljesen Biztos Kijelentés volt arról, hogyan fogják Az Atya és A Jézus Krisztus miatt megtámadni a Molnárt és Minket, és hogyan buknak el A RETTENETES ISTEN Által!

Elmondtuk sokszor!: A HATALOM Így is Nevezte a magyarok Előre és SOKSZOR Bejelentett, VELE és Igazságköveteivel szembeni tébolyult halálvágtáját...:

Az Utolsó Trianon

Ahogy ezt is évekkel előre és szüntelen ismételtük!: AZ ISTEN nem javaslatot tett a Hazugság Világbirodalma összeomlasztására, hanem Általunk Végrehajtja Azt! E Kozmikus Főreform, majd Babilon bukása után A Kozmikus Földreszállás Következik... ÖRÖKRE...

A PARÚZIA

Ne Vádold a Bibliait!

A Titkolt "SUPER 8" Film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Szóltunk: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Megjegyzés: Orbán és Andrew Vajna őrjöng, hogy AZ ISTEN és a Super 8 titokban maradjon! Vajna Célja: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- Abrams! Legyen magotok annyihoz hasonló, mint Ábrahámnál égen a csillag?!

Ide Tudott egyik Kulcsfilmünket Ajánlja: "Apartheid az Apokalipszisnek".
S Mert 2X törtek a Templomba
S Mert 2X törtek a Templomba

És egy további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Bejátszás a "Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa!" Című rémfilmünkből!

Orbán által BETILTOTT Világkorszakváltó Kordokumentumainkból és Abszolút Bizonyítékainkból, melyek megváltoztatják a Földet: ...!

TÚLÉLÉSFILMEK: Karácsony Napján BETILTVA!

Molnár F. Árpád "ELI", minden ismeret szerint a Föld Legfőbb Echelon-Tanúja beszél...

Orbánéktól BETILTOTT Próféciafilmünket is Ajánljuk!: "A magyarok története"

Orbántól BETILTOTT Filmjeinkből:
1. Fénylény szinte minden éjjel... (Az első jelekből biztossá lett...)
2. A világkormány titkaiból (Égi és földi követek, akik belülről ismerik...)
3. Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között

Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY